Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Не бійся?,ну як що вже буде дуже страшно,будем закривати очі???Tetiana87, ооооооо то я знаешь будки такие уже боюсь???.
Дівчата, і я з вами! То, може, завітаємо до них? ??Не бійся?,ну як що вже буде дуже страшно,будем закривати очі???
Так еще не принялиЧто то давно не заходил на форум, что то екнуло глянуть новости после законопроекта о коллекторах
Давайте на Миколая,своїм візитом привітаємо?Дівчата, і я з вами! То, може, завітаємо до них? ??
Та зачем их лицензия, займ бы взять, чтоб Николайчика под ёлкой отмечать)))Завалиться бы в готивочку да лицензию попросить ахах
Динеро, швыдко и готивку + фин Х ахахахДавайте на Миколая,своїм візитом привітаємо?
Швидко мне не дадут точно))) А все остальные, интересно, а вдруг?Динеро, швыдко и готивку + фин Х ахахах
+КФДинеро, швыдко и готивку + фин Х ахахах
Можно фин х, закрыл ypoдoв ибо ходили на роботу, твapu. А щас пишут лучшему клиенту 200к даемШвидко мне не дадут точно))) А все остальные, интересно, а вдруг?
Ви ще хочете брати?Швидко мне не дадут точно))) А все остальные, интересно, а вдруг?
Боже упаси!!!Ви ще хочете брати?
От попрошайки,потрібно було їх до собору відправити колядувати?Можно фин х, закрыл ypoдoв ибо ходили на роботу, *****. А щас пишут лучшему клиенту 200к даем
Я, наверное, не самый лучший)))Можно фин х, закрыл ypoдoв ибо ходили на роботу, *****. А щас пишут лучшему клиенту 200к даем