Amigo Амиго просроченный два месяца

• Автор теми Автор теми Lil
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 1K

Lil

Форумчанин
Дописи
107
Реакції
43
Бали
193
Lil не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всем здравствуйте,у кого есть кредит в Амиго ?кто-то закрывал их за тело ?
Уже просроченный месяца 2 только звонит робот и говорит оплатите чтоб (уникнути виконавчого провадження)

Всем здравствуйте,у кого есть кредит в Амиго ?кто-то закрывал их за тело ?
Уже просроченный месяца 2 только звонит робот и говорит оплатите чтоб (уникнути виконавчого провадження)
та сама історія і в мене,дзвонить тільки робот. Зараз поставила блокіратор дзвінків

Майже 3 місяці протермінування. Запропонували тіло + 3 тис. Поки думаю.

Вітаю. Підскажіть, а договір у вас на 105 чи 360 днів? Дякую
На 360. Хочеться скоріше всього цього позбутися, бо станом на кінець квітня було близько 30 мфо. Щось закрила до прострочки коли цифри були ще близькі до адекватності. З кредит касою домовилась про замороження відсотків і протягом місяця виплатила. Когось закрила за тіло або тіло і мінімальний %. Залишилось ще 15, чекаю далі адекватних пропозицій.

Майже 3 місяці протермінування. Запропонували тіло + 3 тис. Поки думаю.
Прийнято рішення про переуступку Вашого боргу по договору факторингу! Терміново сплатіть тут:

Пришло такое сообщение сегодня.

Прийнято рішення про переуступку Вашого боргу по договору факторингу! Терміново сплатіть тут:

Кнопка "видалити"
Голова "забути"

Вот когда переуступят тогда прочитайте кому а эту смс можете смело удалять

Я маю їх 9 місяців прострочки але там не значна сума ,можливо дзвонили та надсилали смс на старий номер до якого доступу не було ,зараз на днях продали капіталам то впринципі домовились сплатити частинами .
Думала ще потягнути час щоб лише тіло але хочеться закрити і забути бо хто зна вони з тих що можуть в суд подати а мені то треба щоб на голові висіло
Як берете усвідомлюйте що рано чи пізно треба віддавати

Я маю їх 9 місяців прострочки але там не значна сума ,можливо дзвонили та надсилали смс на старий номер до якого доступу не було ,зараз на днях продали капіталам то впринципі домовились сплатити частинами .
Думала ще потягнути час щоб лише тіло але хочеться закрити і забути бо хто зна вони з тих що можуть в суд подати а мені то треба щоб на голові висіло
Як берете усвідомлюйте що рано чи пізно треба віддавати
Берешь чужие и на время а отдаешь свои и навсегда... Все в курсе но обычно денег у людей не особо а аппетиты у МФО очень большие

Назад
Угорі