Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
та сама історія і в мене,дзвонить тільки робот. Зараз поставила блокіратор дзвінківВсем здравствуйте,у кого есть кредит в Амиго ?кто-то закрывал их за тело ?
Уже просроченный месяца 2 только звонит робот и говорит оплатите чтоб (уникнути виконавчого провадження)
Спасибо большое за ответМайже 3 місяці протермінування. Запропонували тіло + 3 тис. Поки думаю.
Вітаю. Підскажіть, а договір у вас на 105 чи 360 днів? ДякуюМайже 3 місяці протермінування. Запропонували тіло + 3 тис. Поки думаю.
На 360. Хочеться скоріше всього цього позбутися, бо станом на кінець квітня було близько 30 мфо. Щось закрила до прострочки коли цифри були ще близькі до адекватності. З кредит касою домовилась про замороження відсотків і протягом місяця виплатила. Когось закрила за тіло або тіло і мінімальний %. Залишилось ще 15, чекаю далі адекватних пропозицій.Вітаю. Підскажіть, а договір у вас на 105 чи 360 днів? Дякую
Прийнято рішення про переуступку Вашого боргу по договору факторингу! Терміново сплатіть тут:Майже 3 місяці протермінування. Запропонували тіло + 3 тис. Поки думаю.
Кнопка "видалити"Прийнято рішення про переуступку Вашого боргу по договору факторингу! Терміново сплатіть тут:
Пришло такое сообщение сегодня.
Вот когда переуступят тогда прочитайте кому а эту смс можете смело удалятьПрийнято рішення про переуступку Вашого боргу по договору факторингу! Терміново сплатіть тут:
Пришло такое сообщение сегодня.
Берешь чужие и на время а отдаешь свои и навсегда... Все в курсе но обычно денег у людей не особо а аппетиты у МФО очень большиеЯ маю їх 9 місяців прострочки але там не значна сума ,можливо дзвонили та надсилали смс на старий номер до якого доступу не було ,зараз на днях продали капіталам то впринципі домовились сплатити частинами .
Думала ще потягнути час щоб лише тіло але хочеться закрити і забути бо хто зна вони з тих що можуть в суд подати а мені то треба щоб на голові висіло
Як берете усвідомлюйте що рано чи пізно треба віддавати
Да ладно,не робіть таких висновків . В моєму випадку теж продали капіталам...Як берете усвідомлюйте що рано чи пізно треба віддавати