- Дописи
- 178
- Реакції
- 251
- Бали
- 223
Еще один участник не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я вас вітаю.Скиньте мені будь-ласка зразок звернення.Всім привіт) . А ось і в мене перше повернення коштів. Написала вчора. Відповіли протягом години. Телефонували, але я не підняла. Звідки у них мій номер-питання... Кредит був закритий ще в липні. Номер змінила. Спілкувалася лише поштою. Сьогодні скинули)
Спасибо все открылось
Спасибо, здесь все открылось...А писали получается от руки и им фото сбрасывали?
Доброго дня.Скиньте мені будь-ласка зразок на повернення.Всім привіт) . А ось і в мене перше повернення коштів. Написала вчора. Відповіли протягом години. Телефонували, але я не підняла. Звідки у них мій номер-питання... Кредит був закритий ще в липні. Номер змінила. Спілкувалася лише поштою. Сьогодні скинули)
Можете мені скинути зразок, як ви писали на повернення коштів?Всім привіт) . А ось і в мене перше повернення коштів. Написала вчора. Відповіли протягом години. Телефонували, але я не підняла. Звідки у них мій номер-питання... Кредит був закритий ще в липні. Номер змінила. Спілкувалася лише поштою. Сьогодні скинули)
Да шо ж такое.... у меня тоже не открывается(((Не відкривається у мене. Пише немає прав
Да шо ж такое.... у меня тоже не открывается(((
Как быть? Можете скинуть образец мне на почту?)
Пожалуйста, отправьте мне образец в личку, спасибо)diana.12, погортайте у темі є зразок
Мне не хотелось бы "светить" свою почту ...Напишіть пошту, скину туди
Есть смысл попробовать!)есть смысл писать на возврат этих всех переплат?
Можно и мне пример?Джи, писала на їх електронну пошту. Зразок можу скинути вприват.
Карамбулька, на їх електронку, і в Нацком теж.
Лана1806, зразок?