От і я думаю? Щож то за люди? Які йдуть робити до сараю.... І знають що кожний день будуть псувати настрій нерви собі та людям. Це якось.... Навіть не можу слово підібрати. Нелюдяно напевно.Шо серйозно?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
От і я думаю? Щож то за люди? Які йдуть робити до сараю.... І знають що кожний день будуть псувати настрій нерви собі та людям. Це якось.... Навіть не можу слово підібрати. Нелюдяно напевно.Шо серйозно?
Я так зрозуміла Ви з тих людей, яким говорять мені треба порадитися з керівництвом і Ви в це вірите?Все залежить від політики кантори. Від начальства.
В мене позиція проста - якщо зі мною бикують - я принципово болт.
А якщо з тобою нормально, йдуть на перемовини, пропонують варіанти - я договороздатний.
У мене стара історія війни з банками Приватом і Укрсибом. Закінчилися в принципі на нормальних умовах.
Просто тут не тільки від колекторів залежить. А від керівників. Коллектор може і не проти щоб нормально вирішити. Але немає можливості.
Є звичайно і уй...ки серед них. Але навряд чи їх більшість. Звичайні люди, як ми. Просто по ту сторону
В таких канторах, як правило ніхто не радиться. Там просто начальник каже :робимо так - і не іпьот. Всі должнікі казли - вибивайте з них бабло.Я так зрозуміла Ви з тих людей, яким говорять мені треба порадитися з керівництвом і Ви в це вірите?
Нужно ее пригласить на собеседование
Пусть курит веник дома. Работать он хочет. Удаленно.
Но забавно же!))) Вы молодец.) Можно даже первому с 8-ми утра всем своим конторам начинать прозвон.)Одна з шараг активно дзвонила сьогодні.
Оскільки було трохи вільного часу, почав дзвонити їм. Після 20 дзвінка заблокували.
Що я запитував фіо та посаду працівника.
Частина колекторів з слабкою психікою звільниться)))) в добрый путь!Нужно.
Нужно. Пока они будут отбиваться от служб - меньше времени на вас. А если заяв будет много. То єти службы будут давить на Шараги, чтобы мы их не пресовали
И всегда Можна жаловаться на бездействие служб і прокуратуру.
Потрібно розуміти, як працює бюрократична машина - їх за ці заяви пресує начальство
Чого. Я думаю, якщо звонити з лівих телефонів. В народу купа негативного настрою. Наприклад понеділок з 13 до 14 шарага така то.
Операция возмездия
Ціль.
1. Зкинути негатив.
2. Паралізувати на півдня колцентр.
3. Частина колекторів з слабкою психікою звільниться.
4. Показать шаразі, що народ може самоорганізуватися
Тільки акція має бути реально узгоджена і масова.
Если сильно достанут начну по одному(одной )вылавливать хоть в своей обл.Пусть курит веник дома. Работать он хочет. Удаленно.
Пусть чешет грузчиком пахать. Уважения больше будет. Или в такси.
Блин. Это баба.
Ну пусть маски шьёт. Хоть что полезное будет от нее для общества.
Это уже криминал.Если сильно достанут начну по одному(одной )вылавливать хоть в своей обл.
пускай отвечают за свои угрозыЭто уже криминал.
Это может обернуться не самыми лучшими последствиями для Вас. Не стоит забывать об этом.пускай отвечают за свои угрозы
Пробував. Або поза межами, або не беруть.Но забавно же!))) Вы молодец.) Можно даже первому с 8-ми утра всем своим конторам начинать прозвон.)
Просто не по телефону я думаю они уже не такие смелые. Даже не нужно никакого криминала, просто наведатся к ним домой пообщатсяЭто может обернуться не самыми лучшими последствиями для Вас. Не стоит забывать об этом.
Згоден з вами. Можуть пришити статтюЭто может обернуться не самыми лучшими последствиями для Вас. Не стоит забывать об этом.
А может сниму офис где нибудь, наберу на работу своих убл*дков чтоб остальных разыскивали)))Згоден з вами. Можуть пришити статтю
Організавна злочинна група. СтаттяА может сниму офис где нибудь, наберу на работу своих убл*дков чтоб остальных разыскивали)))