Активна оборона.

• Автор теми Автор теми Kredit_s
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 58
  • Перегляди Перегляди 2K
От і я думаю? Щож то за люди? Які йдуть робити до сараю.... І знають що кожний день будуть псувати настрій нерви собі та людям. Це якось.... Навіть не можу слово підібрати. Нелюдяно напевно.

Все залежить від політики кантори. Від начальства.
В мене позиція проста - якщо зі мною бикують - я принципово болт.
А якщо з тобою нормально, йдуть на перемовини, пропонують варіанти - я договороздатний.
У мене стара історія війни з банками Приватом і Укрсибом. Закінчилися в принципі на нормальних умовах.
Просто тут не тільки від колекторів залежить. А від керівників. Коллектор може і не проти щоб нормально вирішити. Але немає можливості.
Є звичайно і уй...ки серед них. Але навряд чи їх більшість. Звичайні люди, як ми. Просто по ту сторону

Все залежить від політики кантори. Від начальства.
В мене позиція проста - якщо зі мною бикують - я принципово болт.
А якщо з тобою нормально, йдуть на перемовини, пропонують варіанти - я договороздатний.
У мене стара історія війни з банками Приватом і Укрсибом. Закінчилися в принципі на нормальних умовах.
Просто тут не тільки від колекторів залежить. А від керівників. Коллектор може і не проти щоб нормально вирішити. Але немає можливості.
Є звичайно і уй...ки серед них. Але навряд чи їх більшість. Звичайні люди, як ми. Просто по ту сторону
Я так зрозуміла Ви з тих людей, яким говорять мені треба порадитися з керівництвом і Ви в це вірите?

Я так зрозуміла Ви з тих людей, яким говорять мені треба порадитися з керівництвом і Ви в це вірите?
В таких канторах, як правило ніхто не радиться. Там просто начальник каже :робимо так - і не іпьот. Всі должнікі казли - вибивайте з них бабло.
Виключення можливі, але вони підтверджують правило
Просто в нас кредитування нагадує період епохи дикого заходу з його беспределом. Воно ж може бути більш цивілізованим

Вот сегодня на олх попалась обьява S00406-133702.webp

Вот сегодня на олх попалась обьяваS00406-133702.jpg
Пусть курит веник дома. Работать он хочет. Удаленно.
Пусть чешет грузчиком пахать. Уважения больше будет. Или в такси.
Блин. Это баба.
Ну пусть маски шьёт. Хоть что полезное будет от нее для общества.

Одна з шараг активно дзвонила сьогодні.
Оскільки було трохи вільного часу, почав дзвонити їм. Після 20 дзвінка заблокували.
Що я запитував фіо та посаду працівника.
Но забавно же!))) Вы молодец.) Можно даже первому с 8-ми утра всем своим конторам начинать прозвон.)

Нужно.

Нужно. Пока они будут отбиваться от служб - меньше времени на вас. А если заяв будет много. То єти службы будут давить на Шараги, чтобы мы их не пресовали
И всегда Можна жаловаться на бездействие служб і прокуратуру.

Потрібно розуміти, як працює бюрократична машина - їх за ці заяви пресує начальство

Чого. Я думаю, якщо звонити з лівих телефонів. В народу купа негативного настрою. Наприклад понеділок з 13 до 14 шарага така то.
Операция возмездия
Ціль.
1. Зкинути негатив.
2. Паралізувати на півдня колцентр.
3. Частина колекторів з слабкою психікою звільниться.
4. Показать шаразі, що народ може самоорганізуватися
Тільки акція має бути реально узгоджена і масова.
Частина колекторів з слабкою психікою звільниться)))) в добрый путь!

Пусть курит веник дома. Работать он хочет. Удаленно.
Пусть чешет грузчиком пахать. Уважения больше будет. Или в такси.
Блин. Это баба.
Ну пусть маски шьёт. Хоть что полезное будет от нее для общества.
Если сильно достанут начну по одному(одной )вылавливать хоть в своей обл.

Но забавно же!))) Вы молодец.) Можно даже первому с 8-ми утра всем своим конторам начинать прозвон.)
Пробував. Або поза межами, або не беруть.
Я завжди беру трубку, коли телефонують, якщо є можливість говорити.
Правда шкода часу. Зараз поки є вільного часу. А потім не до них

Это может обернуться не самыми лучшими последствиями для Вас. Не стоит забывать об этом.
Просто не по телефону я думаю они уже не такие смелые. Даже не нужно никакого криминала, просто наведатся к ним домой пообщатся

Назад
Угорі