Активна оборона.

• Автор теми Автор теми Kredit_s
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 58
  • Перегляди Перегляди 2K
Сенс який.
Я прошу оригінали документів - вони відмовляють.
Прошу фіо - катати на них скарги в поліцію та споживачів. Вони бояться.
В них психіка слабка - коли ти дзвониш до них і кажеш, що вони шахраї, що дані потрібні щоб жалітися не просто на МФО. А на конкретного человека. Вони бояться
Я прошу прощения...
Не в коем случае не стебусь, но у меня пару вопросов возникло:
1. Сколько Вам лет
2. Вы мужчина или женщина?

Сенс який.
В них психіка слабка - коли ти дзвониш до них і кажеш, що вони шахраї, що дані потрібні щоб жалітися не просто на МФО. А на конкретного человека. Вони бояться
Ммммм, Вот оно что

может мы с Вами лучше как-нибудь водки попьем, или коньячку?
Чесслово, читаю тему и восхищаюсь Вами. Я в 30 (с небольшим плюсиком) не выдерживаю морально такие манипуляции над ними)

Взагалі є сенс я думаю. Робити періодичні групові атаки на колцентри шараг. Психічно вбивати їх.

Тоже доставали их? Спрашивали ФИО?
Чуть позже на канале будет запись разговора, как новая фишка для троллинга каллов.
Выводит их конкретно)
Не, я тупо звонила весь день и спрашивала, скучали ли они по мне... Заблочили меня на 1 день, а потом по новой наяривали. Так что метод, так себе..

может мы с Вами лучше как-нибудь водки попьем, или коньячку?
Чесслово, читаю тему и восхищаюсь Вами. Я в 30 (с небольшим плюсиком) не выдерживаю морально такие манипуляции над ними)
Все можливо. Буду радий.
Не, я тупо звонила весь день и спрашивала, скучали ли они по мне... Заблочили меня на 1 день, а потом по новой наяривали. Так что метод, так себе..
Тут важливо все в комплексі. Я ж дзвоню теж не просто. Збираю інфу. Паралельно готую позови. Я буду давити по всіх фронтах, щоб вони прокляли той день, коли вирішили бикувать.
Хоч наприклад дзвонила форза до мене культурно - і я з ними культурно.
Тут ще важливий моральний дух - коли вони ламаються. Ви розумієте, що ви головний і ви керуєте ситуацією. А вони попрошайки
Каса

Останнє редагування:
Все можливо. Буду радий.

Тут важливо все в комплексі. Я ж дзвоню теж не просто. Збираю інфу. Паралельно готую позови. Я буду давити по всіх фронтах, щоб вони прокляли той день, коли вирішили бикувать.
Хоч наприклад дзвонила форза до мене культурно - і я з ними культурно.
Тут ще важливий моральний дух - коли вони ламаються. Ви розумієте, що ви головний і ви керуєте ситуацією. А вони попрошайки

Каса
А какую инфу собираете?

А какую инфу собираете?
Для заяви в службу захисту споживачів фіксую кількість дзвінків, фіо та розмови. (агресивна підприємницька діяльність)
Для поліції - фіо, розмови, суть розмов.
Статті - вимагання, недоторканності житла, самоправство

Для заяви в службу захисту споживачів фіксую кількість дзвінків, фіо та розмови. (агресивна підприємницька діяльність)
А шо так можно?) Подавали подобные заявления и каков результат по этим заявлением? Тож хочу их задолбать как они меня, пока со способом не могу определиться)

Если серьёзно, я не против. Лишь бы вам помогло))

Нужно.
А шо так можно?) Подавали подобные заявления и каков результат по этим заявлением? Тож хочу их задолбать как они меня, пока со способом не могу определиться)
Нужно. Пока они будут отбиваться от служб - меньше времени на вас. А если заяв будет много. То єти службы будут давить на Шараги, чтобы мы их не пресовали
И всегда Можна жаловаться на бездействие служб і прокуратуру.

Потрібно розуміти, як працює бюрократична машина - їх за ці заяви пресує начальство
Бесполезно.
простите за правду
Чого. Я думаю, якщо звонити з лівих телефонів. В народу купа негативного настрою. Наприклад понеділок з 13 до 14 шарага така то.
Операция возмездия
Ціль.
1. Зкинути негатив.
2. Паралізувати на півдня колцентр.
3. Частина колекторів з слабкою психікою звільниться.
4. Показать шаразі, що народ може самоорганізуватися
Тільки акція має бути реально узгоджена і масова.

Останнє редагування:
Нужно.

Нужно. Пока они будут отбиваться от служб - меньше времени на вас. А если заяв будет много. То єти службы будут давить на Шараги, чтобы мы их не пресовали
И всегда Можна жаловаться на бездействие служб і прокуратуру.

Потрібно розуміти, як працює бюрократична машина - їх за ці заяви пресує начальство

Чого. Я думаю, якщо звонити з лівих телефонів. В народу купа негативного настрою. Наприклад понеділок з 13 до 14 шарага така то.
Операция возмездия
Ціль.
1. Зкинути негатив.
2. Паралізувати на півдня колцентр.
3. Частина колекторів з слабкою психікою звільниться.
4. Показать шаразі, що народ може самоорганізуватися
Тільки акція має бути реально узгоджена і масова.
Что-то подобное ранее предлагала, но обсуждение этой тактики зашло в тупик.

Сенс який.

Там теж люди. Якщо ви пресуєте їх - вони бояться
Не вірте нікому. Нема там людей.

Назад
Угорі