АФК прислали смс

• Автор теми Автор теми KSI1979
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 249
  • Перегляди Перегляди 31K
Вони видно всім таке слали, мені теж вчора прийшло) з жовтня 2024 року в них, манівео продали. Пропонували 1.5 тіла за цей час, але не було грошей. От думаю, чи запропонують ще такий варіант або кращий, чи вже тільки суд

Вони видно всім таке слали, мені теж вчора прийшло) з жовтня 2024 року в них, манівео продали. Пропонували 1.5 тіла за цей час, але не було грошей. От думаю, чи запропонують ще такий варіант або кращий, чи вже тільки суд
Подивимось, вирішили нас усіх відправити під трибунал 🤣

Теж думаю. Бо не хочуть на платежі

Теж думаю. Бо не хочуть на платежі
А Ви в особистий кабінет заходили? Бо в мене там висить пропозиція на платежі, але там сумма більша. Одним платежем пропонували за 12000, а частинами виходить 16000

А Ви в особистий кабінет заходили? Бо в мене там висить пропозиція на платежі, але там сумма більша. Одним платежем пропонували за 12000, а частинами виходить 16000
Ні ,не заходила. Написали тільки що по Манівео можна на платежі ,але там вони багато хочуть ,а Лімон тільки одним платежем сьогодні до 18:00🙄

Ні ,не заходила. Написали тільки що по Манівео можна на платежі ,але там вони багато хочуть ,а Лімон тільки одним платежем сьогодні до 18:00🙄
Я зайшла спеціально. Дві пропозиції. Але з усім-тіло, проценти, штрафи. Не буду я переплачувати 20 тис.🤯

Я зайшла спеціально. Дві пропозиції. Але з усім-тіло, проценти, штрафи. Не буду я переплачувати 20 тис.🤯
Мне тоже шлют супер скидки но я не захожу так как денег нет даже и на тело)
Да и пролохаций было у меня уже как 1.5 тела так что я планирую закрывать в течении года, говорят что потом за пол тела можно списать

Мне тоже шлют супер скидки но я не захожу так как денег нет даже и на тело)
Да и пролохаций было у меня уже как 1.5 тела так что я планирую закрывать в течении года, говорят что потом за пол тела можно списать
Аналогічно. Того вони не бачать, скільки вже їм заплатили 🥴

Сьогодні з ранку мамі прислали смс про мене і зателефонували другу , сказали мов це я залишив номер його як контактний , хоча такого не було , кредит в манівео 8000 брав , сьогодні требуют повернути 12 кажуть , що сьогодні обовʼязково, якщо сьогодні не можу то що ?

Сьогодні з ранку мамі прислали смс про мене і зателефонували другу , сказали мов це я залишив номер його як контактний , хоча такого не було , кредит в манівео 8000 брав , сьогодні требуют повернути 12 кажуть , що сьогодні обовʼязково, якщо сьогодні не можу то що ?
н і ч о г о)

Важко уявити, що буде.
Цілком можливо буде атака ще однією смс

Важко уявити, що буде.
Цілком можливо буде атака ще однією смс
Зрозумів , так і будуть далі писати ? А чи можно якось зробити , щоб вони не дзвонили оточенню ?Ягадаю що вони через фейсбук находять всіх , тому що там легко всіх знайти і дані і контакти , так що я я його закрив .

Зрозумів , так і будуть далі писати ? А чи можно якось зробити , щоб вони не дзвонили оточенню ?Ягадаю що вони через фейсбук находять всіх , тому що там легко всіх знайти і дані і контакти , так що я я його закрив .
Будуть. Вони роблять розсилку по всіх знайомих боржника. Ну в основному.

Не треба їм фейсбук. Ця система вже настільки розвинута, що я думаю після внесення ваших даних, вони мають все, що їм треба

Будуть. Вони роблять розсилку по всіх знайомих боржника. Ну в основному.

Не треба їм фейсбук. Ця система вже настільки розвинута, що я думаю після внесення ваших даних, вони мають все, що їм треба
Крч просто ігнорити їх?

Вам вирішувати.

Якщо у вас буде виходити, то це найкращий варіант, після того, що сплатити кредит
Я чув , що через деякий час вони мене попросять спалити набагато меншу суму , так?

Я чув , що через деякий час вони мене попросять спалити набагато меншу суму , так?
У мене телефонний терор був десь 2 місяці , не кожен день , але звонили всім , навіть тим , кого я незнаю . Розмовляли нормально , без погроз і тяжких лякалок . Потім я написав скаргу в НБУ , підкріпив дзвінки , смс в вайбері . Бажано ще підкріпити смс кому телефонували з родичів , і смс також . І зараз тиша , ні дзвінків , ні смс , ні пропозицій . Останній раз лякали судом . Чекаю пропозицію за пів тіла , більше сплачувати їм не буду !
Саме вірне рішення , проговорити і близькими , розповісти як себе поводити , і дати зрозуміти , що це просто клоун сидить в кол центрі , і все що може тільки писати та говорити , ніяких страшних дій від них не буде . І пригрозити що , якщо дзвінки будуть продовжуватися , будуть летіти заяви в НБУ і поліцію .

Как вы узнали кто им продал?) Мня сегодня атаковали...🤪
Многим из знакомых поприсылали смс..
А кто им продал вообще не понятно)

Вкладення

• Screenshot_20250314_172435_Telegram.webp
    Screenshot_20250314_172435_Telegram.webp
    43.3 Кб · Перегляди: 48
Назад
Угорі