АФК прислали смс

• Автор теми Автор теми KSI1979
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 249
  • Перегляди Перегляди 31K
Останнє редагування модератором:
Кожен Божий день 🫠
Смс шлють оточенню 🫠
Капець.. ну близьким то зрозуміло. Тут хоч в курсі. А чужі люди це взагалі якийсь ідіотизм.. я просто памʼятаю себе, коли мені за знайому телефонували.. підпоганили настрій взагалі. Собаки😡

А люди там відповідають? На пошті. Чи лише ота їх безглузда розсилка?

Капець.. ну близьким то зрозуміло. Тут хоч в курсі. А чужі люди це взагалі якийсь ідіотизм.. я просто памʼятаю себе, коли мені за знайому телефонували.. підпоганили настрій взагалі. Собаки😡
На це і розраховують. Викликати суспільний резонанс в оточення та загнати Вас у яму сорому.
Як на мене, ці методи публичной порки ведуть до агресивної відповіді клієнта 🧟‍♀️

На це і розраховують. Викликати суспільний резонанс в оточення та загнати Вас у яму сорому.
Як на мене, ці методи публичной порки ведуть до агресивної відповіді клієнта 🧟‍♀️
Ось і мене вибісили. Взагалі не хочеться їм нічого платити. А якщо і платити то дуже-дуже мало.

Я бачила на форумі, що вони адекватні стають через рік чи близько того 🫠
Або як кому щастить.
Нє, ну рік трезвонити то зовсім ку-ку треба бути. Прийдеться перечекати цей приступ🤷‍♀️

Це собаки дикі. Вони за короткий термін знайшли таких людей, який я навіть не памʼятаю та номерів не мала. Поставили на вуха всіх.😡
А яка у Вас там сума? У мене не дуже велика. Тижні 2 як продали Манівео, поки що турбують тільки мене. Дуже переживаю, що ж буде далі...

А яка у Вас там сума? У мене не дуже велика. Тижні 2 як продали Манівео, поки що турбують тільки мене. Дуже переживаю, що ж буде далі...
У меня месяц как продали пока тоже думаю что будет дали, на уступки не идут, писал им с самого начала, сейчас немного уменьшают хотелки, уже не тело+все% и штрафы а 2 тела.

Беспокоили маму, отца, кого ещё не знаю, мне смс и звонят.

Месяц прошёл... ничего такого

У меня месяц как продали пока тоже думаю что будет дали, на уступки не идут, писал им с самого начала, сейчас немного уменьшают хотелки, уже не тело+все% и штрафы а 2 тела.

Беспокоили маму, отца, кого ещё не знаю, мне смс и звонят.

Месяц прошёл... ничего такого
Ну що ж, будемо чекати. Мені то як мені, а от коли рідних турбують, то не приємно.

Ну що ж, будемо чекати. Мені то як мені, а от коли рідних турбують, то не приємно.
Хочу Вас удивить (или нет) всем так, неприємно... В этом и заключается суть ихнего прессинга, но работает ли он? Наверное в большинстве случаев да, раз так действуют, в моем случае нет, потому что после давления на близких я переношу звонилок, которые давили, на задний план, а закрываю адекватных, а вот другие наоборот.

Хочу Вас удивить (или нет) всем так, неприємно... В этом и заключается суть ихнего прессинга, но работает ли он? Наверное в большинстве случаев да, раз так действуют, в моем случае нет, потому что после давления на близких я переношу звонилок, которые давили, на задний план, а закрываю адекватных, а вот другие наоборот.
У мене абсолютно така тактика.
Так закрила Кредит Плюс і Сос з Санкредит,бо не було жодного дзвінка оточенню,а швидко протягом 1-2 місяців запропонували тіло і отримали сплату.
Тіло 27 тисяч,АФК намалювали 72 тисячі і типу скинули до 42 зараз.
Постійний пресинг.
Заплачу їй максимум тіло,якщо дай Бог менше.
Не переношу цю давку і відразу блокую і пишу скарги в НБУ.

Я теж вирішила піти такою тактикою. Але більше ніж тіло платити не збираюся. Я втомилася годувати їх, когось більше, когось менше.

Я теж вирішила піти такою тактикою. Але більше ніж тіло платити не збираюся. Я втомилася годувати їх, когось більше, когось менше.
Спочатку так само було,старалася відповідати,просити знижку чи вносила проплату.
Зрозуміла,що це найгірша техніка і просто чекаю на найкращу пропозицію.
Якщо треба ігнорити і чекати рік,то нехай так і буде.

27т. Нарахували 60

Я тепер їм і тіло не хочу платити. Вибісили.

27т. Нарахували 60

Я тепер їм і тіло не хочу платити. Вибісили.
Вы в одноклассниках были? Я просто походе поняла откуда они копают. У меня так точно. Там все профили как на ладони, всех родственников. Там инфы море)

Вы в одноклассниках были? Я просто походе поняла откуда они копают. У меня так точно. Там все профили как на ладони, всех родственников. Там инфы море)
Була колись. Але навіть там цих людей не було. В мене коло людей з пори однокласників вже 3 раз змінилося 😆Я взагалі не фанат соцмереж. І там контактів майже не було.

На старт, увага, рушшшшш 🏃🏻‍♂️➡️🏃🏻‍♂️➡️🏃🏻‍♂️➡️

Вкладення

• IMG_7401.webp
    IMG_7401.webp
    24.4 Кб · Перегляди: 88
Назад
Угорі