АФК прислали смс

• Автор теми Автор теми KSI1979
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 249
  • Перегляди Перегляди 31K
Манівео чи Лімон 😝
В Лимон нет, значит точно Манивео) в Манивео было много пролонгаций, интересно эта кантора которой продали на уступки идёт? Я Манивео переплатила в % много уже и тело этими процентами закрыла

В Лимон нет, значит точно Манивео) в Манивео было много пролонгаций, интересно эта кантора которой продали на уступки идёт? Я Манивео переплатила в % много уже и тело этими процентами закрыла
У мене не йдуть. А як не йдуть, бо буде судилище 😝

Манивео у Талиона (от которого звонит афк) можно закрыть за полтела. Я лично закрыла за 48% от тела. Игнор был мой лучший друг)))

Манивео у Талиона (от которого звонит афк) можно закрыть за полтела. Я лично закрыла за 48% от тела. Игнор был мой лучший друг)))
Я лимон закрыла у талиона за пол тела . А есть ещё манивео ,то никак не хотят хотят за полтора тела с разбивкой 🤪 странные

Я вообще всех игнорю ни от кого трубку не беру, звонков 300+ в день🤪

Та они кумарят и говорят всякую хрень, не вижу смысла в общении, пускай пишут письма
Тоже не вижу смысла в общении, что я должен и так знаю, сколько тоже, а свои влажные фантазии пускай оставят при себе... если есть деньги внимательно читаю предложения но не больше чем тело+комиссия за выдачу (хоть и она надуманая с воздуха), нет денег- смысла что-то читать или отвечать темболее не вижу... лучше потратить время и нервы на работу или отдых от работы... это больше поможет в закрытии долгов, чем пустой трёп по телефону, который только демотивирует

Будуть. Вони роблять розсилку по всіх знайомих боржника. Ну в основному.

Не треба їм фейсбук. Ця система вже настільки розвинута, що я думаю після внесення ваших даних, вони мають все, що їм треба
Що вони там мають... родичів через ПріматБанк і злиті номера з різних приложух?
Сусідів по прописці? I номер відділу кадрів з інтернету? Це може любий школяр знайти.
Хай чухають бебру, а всім боржникам нєфіг надавати доступ до контактів зі скачаного софту на смартфон і не переходити по ссилкам в смс, на пошті, і тимпаче в телеграм.

Останнє редагування:
Доброй ночи!
Сколько был игнор по времени что уже предложили закрыть за пол тела...?

Тоже не вижу смысла в общении, что я должен и так знаю, сколько тоже, а свои влажные фантазии пускай оставят при себе... если есть деньги внимательно читаю предложения но не больше чем тело+комиссия за выдачу (хоть и она надуманая с воздуха), нет денег- смысла что-то читать или отвечать темболее не вижу... лучше потратить время и нервы на работу или отдых от работы... это больше поможет в закрытии долгов, чем пустой трёп по телефону, который только демотивирует

Що вони там мають... родичів через ПріматБанк і злиті номера з різних приложух?
Сусідів по прописці? I номер відділу кадрів з інтернету? Це може любий школяр знайти.
Хай чухають бебру, а всім боржникам нєфіг надавати доступ до контактів зі скачаного софту на смартфон і не переходити по ссилкам в смс, на пошті, і тимпаче в телеграм.

Питання можливо знаєте, яка мфо може робити прозвон по телефонній книзі?
Знаю що таке робили бітки але їх в мене вже немає...є lovilave та smartyway читав шо вони таке роблять, хто ще таким може займатись?
З прочитаних вище постів тепер підозри що це АФК, маю кредит і манівео і лімон...
Чому думаю що дзвонять по тел. книга тому що 2 дні тому дзвонили дальнім родичи з іншого міста з яким спілкуюсь 1 раз на 2 роки, номери їх є тільки в тел. книзі, на різних типу фейсбук, інстаграмах не зареєстрований навіть, тільки вайбер, телеграм, вотсап...короче питання кінцеве...це АФК (манівео, лімон) чи lovilave, smartyway...?

Останнє редагування:
Доброй ночи!

Знаю що таке робили бітки але їх в мене вже немає...є lovilave та smartyway читав шо вони таке роблять, хто ще таким може займатись?
З прочитаних вище постів тепер підозри що це АФК, маю кредит і манівео і лімон...
Чому думаю що дзвонять по тел. книга тому що 2 дні тому дзвонили дальнім родичи з іншого міста з яким спілкуюсь 1 раз на 2 роки, номери їх є тільки в тел. книзі, на різних типу фейсбук, інстаграмах не зареєстрований навіть, тільки вайбер, телеграм, вотсап...короче питання кінцеве...це АФК (манівео, лімон) чи lovilave, smartyway...?
Ну после того,как купил талион тело предложили уже через пару месяцев. Но денег не было. Просрочка была с осени 2021. В итоге весной 2024 закрыла за 48% от тела.

Ну после того,как купил талион тело предложили уже через пару месяцев. Но денег не было. Просрочка была с осени 2021. В итоге весной 2024 закрыла за 48% от тела.
Ого, не малый строк такой, иза это время звонилки и СМСили всем подряд?

Доброй ночи!

Смартивей с приложения брали? Оно требует доступ к контактам

Доброй ночи!

ловілаве коли телефонують то номер прихований
в мене такий прозвон тільки ловілаве робили

Смартивей с приложения брали? Оно требует доступ к контактам
По смартивей, прям прописано в договоре...короче если у вас прописано в тел. книге мама, папа, бабушка, кум, кума...эта шляпа всё вытащить в договор и препишит туда их номера, типо ваши доп номера телефонов, сам когда проверил аж присел...

Вот и хотел узнать АФК таким занимается?

якщо ставили додаток манівео на телефон то вони цим скористаються, якщо ні будуть обдзвонювати кого знайдуть самі
Яким чином?) Додаток манівео не збирає інформацію про контакти, єдине до чого вони будут просити доступ це ел.пошта

Яким чином?) Додаток манівео не збирає інформацію про контакти, єдине до чого вони будут просити доступ це ел.пошта
дуже просто, тим паче якщо андроід, в мене стирили ще мабуть і журнал дзвінків, бо звідки вони можуть знати хто є мої друзі?, соцмереж в мене немає обдзвонювали, тих з ким я зізвонююсь найчастіше

дуже просто, тим паче якщо андроід, в мене стирили ще мабуть і журнал дзвінків, бо звідки вони можуть знати хто є мої друзі?, соцмереж в мене немає обдзвонювали, тих з ким я зізвонююсь найчастіше
Тому що для того щоб любий додаток міг це зробити, потрібно надати дозвіл на цю інформацію додатку, інакше він нічого не побачить) А самі манікі не збирають інформацію про контакти та історію викликів, що пише на сторінці додатку в плей маркеті. Якщо подивитись на смартівей, то там є інформація про те що їх додаток може запросити інформацію про контакти, і то, коли вискочить це вікно, можна відмовитись і у смартіка нічого не буде)
По такій же схемі і у бітків додаток працює, я не дав дозвіл їхній апці на контакти тому вони і відмовили мені в кредиті, хоча сам додаток 3 або 4 рази намагався мене заскамити щоб я випадково дав згоду.
Не можуть додатки збирати інформацію якщо ви не дасте дозвіл до неї. Точніше не так, можливо якісь фішінгові з <1000 Завантаженням які ще не отримали репортів, можливо і можуть, але такий додаток як манівео - ні.
Я от памятаю в минулому році також була мулька що всі дані вкрадуть і взагалі будуть бачити де ти знаходишься, це коли люди через резерв+ проходили уточнення))

Я впевнений на 100% що це не через їхній додаток, можливо банкінг якийсь злив, ви ж довіряєте банкінгам та надаєте їм дозволи на все що вони просять?)

Назад
Угорі