Трум-Трум
Перевірений
- Дописи
- 1417
- Реакції
- 1971
- Бали
- 698
Трум-Трум не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Мені це прислали вже після обзвонуНа старт, увага, рушшшшш
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Мені це прислали вже після обзвонуНа старт, увага, рушшшшш
![]()
Вони мені сьогодні лист надіслали щодо реструктуризації і таке смс. Одне одному якось суперечитьМені це прислали вже після обзвону![]()
Та і смс оточенню вони вже давно надсилаютьМені це прислали вже після обзвону![]()
О, мені не пропонували реструктуризацію. Всю суму одразу тількиВони мені сьогодні лист надіслали щодо реструктуризації і таке смс. Одне одному якось суперечить![]()
Вони дуже багато хочуть з тіла в 10 тис. Дуже. Цілих 25 тис. Ні, я не буду. На інші умови не погоджуються. Реструктуризацію пропонують на 20 тис. Від цього не легшеО, мені не пропонували реструктуризацію. Всю суму одразу тільки
А які ж смс надсилають? Хоч бути готовою, що там може бутиВони мені сьогодні лист надіслали щодо реструктуризації і таке смс. Одне одному якось суперечить
Та і смс оточенню вони вже давно надсилають![]()
Типа такихА які ж смс надсилають? Хоч бути готовою, що там може бути
Дякую, сподіваюсь, що воно відразу піде у спам, як у менеТипа таких
Ну то вони ще прощупують Вас) а щось пропонували?Помянем![]()
Ото ж 2 тіла і усьоНу то вони ще прощупують Вас) а щось пропонували?
Ну тоді хай чекають і «зріють» на щось людяне. Вас не дуже кошмарять?Ото ж 2 тіла і усьо![]()
Смс оточенню з першого дня продажу. Це я місяць у них після Манівео.Ну тоді хай чекають і «зріють» на щось людяне. Вас не дуже кошмарять?
І мені сьогодні таке прийшло.((( Прострочка трохи більше місяця. Тиждень тому прийшов лист, що продали Таліону.На старт, увага, рушшшшш
![]()
Важко. Але я бачила, що форумчани домовлялися якось. ПочекаємоІ мені сьогодні таке прийшло.((( Прострочка трохи більше місяця. Тиждень тому прийшов лист, що продали Таліону.
Ну я писала раніше в Лимон - ніяких норм.пропозицій не було.
Зараз написала - платіть все, ніяких пропозицій.
Важко з ними...
Ех..вони ще ті тошнотікиСмс оточенню з першого дня продажу. Це я місяць у них після Манівео.
Ото ж були листи і все![]()
Ну мені запропонували тіло(Лімон). Вірніше не Лімон ,а АФК ,прострочена з червня . Прошу щоб розбили на платежі , подивимось (Важко. Але я бачила, що форумчани домовлялися якось. Почекаємо![]()
А такі погрози судом були?Ну мені запропонували тіло(Лімон). Вірніше не Лімон ,а АФК ,прострочена з червня . Прошу щоб розбили на платежі , подивимось (
Та були і в мене теж з першого дня оточення турбували ( писала скарги в НБУ на нихА такі погрози судом були?![]()
Активні дужеТа були і в мене теж з першого дня оточення турбували ( писала скарги в НБУ на них