АФК прислали смс

• Автор теми Автор теми KSI1979
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 249
  • Перегляди Перегляди 31K
Від АФК сьогодні прийшла смс, що надішлють листа по місцю реєстрації та на роботу стосовно боргу. На роботу можуть надіслати чи це понти для приїжджих?

Від АФК сьогодні прийшла смс, що надішлють листа по місцю реєстрації та на роботу стосовно боргу. На роботу можуть надіслати чи це понти для приїжджих?
макулатуру можуть слати по приписці, але там те саме що і в їхніх тухлих смс-ках

То був 21 рік... І 6 місяців як передали таліону... І тоді ж пропонували за 50% порішать.
Навіть гарантійку скидали. А якби вислали Віскарь - була б інша розмова.
У меня так сегодня талион прислал письмо на электронку. Что манивео разрывают со мной договор и требуют к возврату полную сумму. Талион у я продана месяца 3-4, игнорила их...теперь боюсь чем дело пахнет..

У меня сегодня продали долг манивео в АФК
Денег у меня нет от слова совсем на даный момент. Планируются в след месяце. Что делать? Связыватся с ними? Или не стоит раз нет денег. Как лучше подскажите пожалуйста? Не хочется что бы доставали всех((

Не цитируйте свои же сообщения
У меня сегодня продали долг манивео в АФК
Денег у меня нет от слова совсем на даный момент. Планируются в след месяце. Что делать? Связыватся с ними? Или не стоит раз нет денег. Как лучше подскажите пожалуйста? Не хочется что бы доставали всех((
Я звісно не експерт,але на цьому мені тут порадили не писати. І це правильна дія, анавіщо їм писати,якщо не маєте коштів. Пошліть їх подумки до дупи і все. Я також у боргах, як дупа з-за куща, але тримаюся і посилаю всіх подалі. Тримайтеся.

Я звісно не експерт,але на цьому мені тут порадили не писати. І це правильна дія, анавіщо їм писати,якщо не маєте коштів. Пошліть їх подумки до дупи і все. Я також у боргах, як дупа з-за куща, але тримаюся і посилаю всіх подалі. Тримайтеся.
В мене також є АФК, мені однаково, платити не стану, не хочу

В мене також є АФК, мені однаково, платити не стану, не хочу
Согласна. Готова заплатить тело а это 26 к, в след месяце.
Они прислали что есть лояльные условия но даже и не хочу узнавать иза того что нет даже и 500 гривен для них

Та і слава Богу 🤝

Вкладення

• IMG_7178.webp
    IMG_7178.webp
    26.9 Кб · Перегляди: 82
Согласна. Готова заплатить тело а это 26 к, в след месяце.
Они прислали что есть лояльные условия но даже и не хочу узнавать иза того что нет даже и 500 гривен для них
Теж пишуть про лояльні умови зараз, що якщо не сплачу зараз, то подадуть до суду, я вже напевно подумки готова до цього, тому не дуже парюся, а коштів всеодно нема.

Це собаки дикі. Вони за короткий термін знайшли таких людей, який я навіть не памʼятаю та номерів не мала. Поставили на вуха всіх.😡

Назад
Угорі