Адвокат Усенко Антон. Отзывы

Останнє редагування:
🤣🤣
Що буде, якщо не платити кредити? - НІЧОГО, якщо ви будете юридично підковані та підготовлені❗

В Україні 80 % боржників не здогадуються, як можна уникнути фінансової катастрофи в родині.

🆘 Люди впевнені, що треба платити шалені відсотки по кредитах, навіть коли йдуть прострочки, кредитори звертаються до суду, а державні та приватні виконавці блокують рахунки.

Щоб такого не відбулось з вами - підпишись на кредитного адвоката Антона Усенко.

Поки більшість намагається віддати банкам та МФО свої гроші, інші починають розбиратись в законах!

✅Наприклад ви знали, що кредитні борги можна закрити за ТІЛО кредиту, списати ВСІ відсотки %%% та повернути тільки те, що брали?
✅Чи знали ви, що великі борги можна цілком законно списати через суд?

Це унікальний канал, який ненавидять всі кредитори‼️

Бо поки банки ВИМАГАЮТЬ погасити непосильні відсотки %%%, кредитний адвокат Антон Усенко безкоштовно консультує людей з кредитних питань та надає корисні поради боржникам по закриттю кредитів !

У Антона Усенко є ЧАТ підтримки , де люди розповідають про свій власний досвід спілкування з кредиторами та колекторами.

Хочете жити БЕЗ боргів?
Тоді підписуйтесь на канал за посиланням ➖

Щоб отримати безкоштовну консультацію адвоката, натисти тут ➖БЕЗКОШТОВНА КОНСУЛЬТАЦІЯ.

🚀Підписатись на кредитного адвоката Антона Усенка
В самом тухлом канале он рекламу заказал))

Вкладення

• Screenshot_2023-12-11-20-53-02-122_org.telegram.messenger-edit.webp
    Screenshot_2023-12-11-20-53-02-122_org.telegram.messenger-edit.webp
    123.7 Кб · Перегляди: 126
л0х ето судьба:) це я про себе . Так я попала на 4тис грн. нічого не зробив,я йому постійно сама писала нагадувала про себе. В кінцевому результаті компанії самі мені писали щоб закрити кредит за тіло.А коли натрапила на сайт антиколектор то офігіла. що це все самому можна зробити Коли я йому написала щоб повернув кошьивідмовився. Написав що ним і його компандою була проведена робота:)) Маю урок на все життя . Не ведіться на таке.

Назад
Угорі