Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ну чого ти... К - конспірація)Спасибо, вопросов больше нет
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ну чого ти... К - конспірація)Спасибо, вопросов больше нет
Чтобы никто не догадалсяНу чого ти... К - конспірація)
5 кредитів знадобилосьА пол Вы тоже сменили?
@Maxsim, А як адвокат закрив кредити? 5? Заплатив за вас?
Дайте номер справи в особисті
А пол Вы тоже сменили?
Як у вас це вийшло? Розкажіть. З допомогою адвоката закрити кредити?
Ви думаєте,що вам повірять?Ні, не заплатив. Я заплатила йому за його роботу і з його допомогою я закрила 5 кредитів
А пол Вы тоже сменили?
Ви думаєте,що вам повірять?
Дякуємо за те, що почали писати і стало відомо яке обличчя має ваш нік.
Стільки років сидіти і чекати.
Як хочетеПлатиш, юристу гроші за роботу. І вже вони ведуть з ними всі розмови. І домовляються з ними на тих умовах, які вигодні тобі. Просто спілкуватися з ними має бажання
Та не, она реально интересуется. Но не пойму для чегоТинтина мабуть відпрацювала
Можливо,для того,щоб Максим далА відповідьТа не, она реально интересуется. Но не пойму для чего
Адвокаты есть на форуме, за работу которых мы отвечаем. Странно искать где-то на просторах интернета на свой страх и риск. Но это дело каждого.
Сторінку ще робив чоловік, а зараз давно нею не користується, тому не бачила сенсу створювати іншу собі. А не писала , бо не всі такі активні, та і не було чого писати. А зараз поділилась позитивним досвідом . І одразу понеслось.Тинтина мабуть відпрацювала
До побачення,дякую.Сторінку ще робив чоловік, а зараз давно нею не користується, тому не бачила сенсу створювати іншу собі. А не писала , бо не всі такі активні, та і не було чого писати. А зараз поділилась позитивним досвідом . І одразу понеслось.
Блин я просто спросила, кто с ними работал бил ли результат. А не отработала или ждала ответ от Максима какого-то. Понятно что на форуме сидят все кому не лень и коллекторы и люди которым платят за отзывы. Я с ними не работаю, а интересуюсь за них.Можливо,для того,щоб Максим далА відповідь
Якщо так,то вибачте. Не хотіла Вас образити.Блин я просто спросила, кто с ними работал бил ли результат. А не отработала или ждала ответ от Максима какого-то. Понятно что на форуме сидят все кому не лень и коллекторы и люди которым платят за отзывы. Я с ними не работаю, а интересуюсь за них.
Я не обиделась, просто я милеонер платить по 5-7к за помощь, а результата ноль.Якщо так,то вибачте. Не хотіла Вас образити.
Я напишу і не в лічку. Advokat Ukraine Вчора вечором я писала відзив про нашу співпрацю.А с юристами с форума я общалась у каждого своя цена и работа. Но я некогда не работала с людьми на расстоянии 500 км для меня это тяжело и не удобно. И правильно говорят каждый ищет человека там где ему удобно. И много людей которые работали с адвокатами из своих городов и одни были довольны другие нет. Сколько людей столько и мнений.
Я не обиделась, просто я милеонер платить по 5-7к за помощь, а результата ноль.
Если у вас есть юрист с форума с которым вы работали напишите пожалуйста в личку. Буду благодарна
Я напишу і не в лічку. Advokat Ukraine Вчора вечором я писала відзив про нашу співпрацю
Сколтко у вас вышло снести ин с ними?Я напишу і не в лічку. Advokat Ukraine Вчора вечором я писала відзив про нашу співпрацю.
То спробуйте вийти з зони комфорту,спробуйте працювати онлайн.Я напишу і не в лічку. Advokat Ukraine Вчора вечором я писала відзив про нашу співпрацю.
7Сколтко у вас вышло снести ин с ними?