Адвокат Усенко Антон. Отзывы

один сносила с другим адвокатом
То чому з ним не співпрацюєте і надалі якщо все добре?
Суть в принципі не в цьому.
Ви просто думаєте що вони з вашого міста, то це визначний фактор.
Але це абсолютно не має значення. В суді не потрібно присутності ні як вашої ні як вашого представника.
Все відбувається дистанційно. В нас адвокат працює навіть із за кордону. Прекрасно все це робить і повертає кошти за правову допомогу.
Але ви обирайте що вам краще.

Не пойму, зачем пытаться изобретать велосипед...
Добрый день, подскажите пожалуйста кто работал с этим адвокатом. Бо я слышала что неплохие, а как на деле, мне что удобно они из моего города.
Мы можем рекомендации давать только тем юристам/адвокатам, которые зарегистрированы на нашем проекте/форуме. За остальных - все риски Вы несёте сами.

Добрый день, подскажите пожалуйста кто работал с этим адвокатом. Бо я слышала что неплохие, а как на деле, мне что удобно они из моего города.
Доброго дня. Це дійсно гарний адвокат. Зносили з ними виконавчий напис. Знесли! Та ще й судовий збір і гроші за правову допомогу суд присудив з кредит каси мені повернути. А ще в 5 кредитів з ними закрила. Рекомендую! Це адвокат, який дійсно допомагає

Доброго дня. Це дійсно гарний адвокат. Зносили з ними виконавчий напис. Знесли! Та ще й судовий збір і гроші за правову допомогу суд присудив з кредит каси мені повернути. А ще в 5 кредитів з ними закрила. Рекомендую! Це адвокат, який дійсно допомагає
Написал авторитетный пользователь с одним сообщением за два года.
Тоже обращусь, пожалуй)))

Доброго дня. Це дійсно гарний адвокат. Зносили з ними виконавчий напис. Знесли! Та ще й судовий збір

А як адвокат закрив кредити? 5? Заплатив за вас?
Дайте номер справи в особисті

Спасибо, вопросов больше нет

Вкладення

• Screenshot_2023-10-22-12-35-58-010_com.android.chrome-edit.webp
    Screenshot_2023-10-22-12-35-58-010_com.android.chrome-edit.webp
    81 Кб · Перегляди: 275
  • Screenshot_2023-10-22-12-36-13-896_com.android.chrome-edit.webp
    Screenshot_2023-10-22-12-36-13-896_com.android.chrome-edit.webp
    180.3 Кб · Перегляди: 276
а ще й судовий збір і гроші за правову допомогу суд присудив з кредит каси мені повернути.
в більшості рішень по ньому, про правничу не згадується.. мабуть вам пощастило

в більшості рішень по ньому, про правничу не згадується.. мабуть вам пощастило
Постом выше написал.
Это или купленный аккаунт, или создавался, как консерва. За два года один пост хвалебный об адвокате.

Ні, не заплатив. Я заплатила йому за його роботу і з його допомогою я закрила 5 кредитів

Назад
Угорі