Paraskoviya
Читач
- Дописи
- 10723
- Реакції
- 26872
- Бали
- 7065
Paraskoviya не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Мені все ясно. Вирішуйте. Ви три роки на цьому форумі.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Мені все ясно. Вирішуйте. Ви три роки на цьому форумі.
То чому з ним не співпрацюєте і надалі якщо все добре?один сносила с другим адвокатом
Мы можем рекомендации давать только тем юристам/адвокатам, которые зарегистрированы на нашем проекте/форуме. За остальных - все риски Вы несёте сами.Добрый день, подскажите пожалуйста кто работал с этим адвокатом. Бо я слышала что неплохие, а как на деле, мне что удобно они из моего города.
А який?
Общий форум в инстанграмеА який?
Ви з фейсбуком не переплутали?Общий форум в инстанграме
Можете дати мені ссилку в особисті?Общий форум в инстанграме
Доброго дня. Це дійсно гарний адвокат. Зносили з ними виконавчий напис. Знесли! Та ще й судовий збір і гроші за правову допомогу суд присудив з кредит каси мені повернути. А ще в 5 кредитів з ними закрила. Рекомендую! Це адвокат, який дійсно допомагаєДобрый день, подскажите пожалуйста кто работал с этим адвокатом. Бо я слышала что неплохие, а как на деле, мне что удобно они из моего города.
Добрый день, подскажите пожалуйста кто работал с этим адвокатом. Бо я слышала что неплохие, а как на деле, мне что удобно они из моего города.
А ти й не знав...)
Написал авторитетный пользователь с одним сообщением за два года.Доброго дня. Це дійсно гарний адвокат. Зносили з ними виконавчий напис. Знесли! Та ще й судовий збір і гроші за правову допомогу суд присудив з кредит каси мені повернути. А ще в 5 кредитів з ними закрила. Рекомендую! Це адвокат, який дійсно допомагає
Доброго дня. Це дійсно гарний адвокат. Зносили з ними виконавчий напис. Знесли! Та ще й судовий збір
А як адвокат закрив кредити? 5? Заплатив за вас?Доброго дня. Це дійсно гарний адвокат. Зносили з ними виконавчий напис. Знесли! Та ще й судовий збір і гроші за правову допомогу суд присудив з кредит каси мені повернути. А ще в 5 кредитів з ними закрила. Рекомендую! Це адвокат, який дійсно допомагає
Дайте номер справи в особистіА як адвокат закрив кредити? 5? Заплатив за вас?
в більшості рішень по ньому, про правничу не згадується.. мабуть вам пощастилоа ще й судовий збір і гроші за правову допомогу суд присудив з кредит каси мені повернути.
Постом выше написал.в більшості рішень по ньому, про правничу не згадується.. мабуть вам пощастило
Отзывы с Гугла))Написал авторитетный пользователь с одним сообщением за два года.
Тоже обращусь, пожалуй)))
в реестре глянул...Постом выше написал.
Это или купленный аккаунт, или создавался, как консерва. За два года один пост хвалебный об адвокате.
А як адвокат закрив кредити? 5? Заплатив за вас?
Дайте номер справи в особисті
Ні, не заплатив. Я заплатила йому за його роботу і з його допомогою я закрила 5 кредитівА як адвокат закрив кредити? 5? Заплатив за вас?
Дайте номер справи в особисті
Як у вас це вийшло? Розкажіть. З допомогою адвоката закрити кредити?Ні, не заплатив. Я заплатила йому за його роботу і з його допомогою я закрила 5 кредитів
А пол Вы тоже сменили?Ні, не заплатив. Я заплатила йому за його роботу і з його допомогою я закрила 5 кредитів