Адвокатское объединение Защита

• Автор теми Автор теми Rowena
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 622
  • Перегляди Перегляди 47K
Авраменко Едуард, а Вы выходит специально искали форум, чтоб исключительно оставить Отзыв о « Защите». Понимаю, работа такая)
Но в споры то зачем вступать! Миссия же выполнена;)

Авраменко Едуард, а Вы выходит специально искали форум, чтоб исключительно оставить Отзыв о « Защите». Понимаю, работа такая)
Но в споры то зачем вступать! Миссия же выполнена;)
просто Эдя так рад от счастья что в знак благодарности пишет на многих ресурсах отзывы о "Защите"! Одним словом "альтруист"

Я вот не работал с Захистом, читал только от форумчан настоящих, кто они.
Вопрос к знатокам или ботам этой так сказать АО, Вы что действительно думаете, что 3-5 коментов от новичков, заставят нас и гостей форума поверить в вашу чухню? В чем смысл? Прошу не надо ваших бедный девочек секретарша мучать лишней тупой работой. Лучше пусть потратят время на то, чтобы понять где они работают и свалить пока есть возможность. Я вообще не удивляюсь если учредители подобных ао, имеют доли в каких либо мфо.
По мне так такая деятельность ещё хуже мфошной, отбирать у безнадежных последнее, ой и подгорает у меня.

Я вот не работал с Захистом, читал только от форумчан настоящих, кто они.
Вопрос к знатокам или ботам этой так сказать АО, Вы что действительно думаете, что 3-5 коментов от новичков, заставят нас и гостей форума поверить в вашу чухню? В чем смысл? Прошу не надо ваших бедный девочек секретарша мучать лишней тупой работой. Лучше пусть потратят время на то, чтобы понять где они работают и свалить пока есть возможность. Я вообще не удивляюсь если учредители подобных ао, имеют доли в каких либо мфо.
По мне так такая деятельность ещё хуже мфошной, отбирать у безнадежных последнее, ой и подгорает у меня.
не такі ці секретарі й бідні, як я з ними працювала, коли звонила в трубку - хамили і кричали, шо я їх відволікаю від роботи, ніякого переживання чи розуміння до свого Клієнта, тільки звонили шоб оплатила гроші за їхні послуги
хабалки і *****:mad:

пользуюсь случаєм на форумі і наважусь написати:
Юрісти Ао "Защіта" верніть мені гроші за 3 місяця :lol: :mad::lol:

Кто слышал или может сталкивался с этой конторой? Почитала вроде отзывы хорошие. Стоит с ними связываться?
От теж працюю зараз з захистом, пару мфо вже мені закрили, працюють над іншими. Здається все добре

мены здається, що вони взагалі не розуміють шо попали в чат, де про них пишуть погані відгуки, які ми зробили на підставі їх роботи
вони як будто не бачать нашу переписку і продовжують один між одним перепиуватись ,яка Защіта прекрасна
а нічо, шо ви вже себе показали з своєї сторони, з сторони шарашкіної контори??
пффф, "защітніки"

Подтвердить свою великолепную работу с Захистом документально можете???Договор сфоткать??
от от, договір вону візьмуть будь який зроблять, я тоже хочу побачити ці диво-результати, бо в моїй роботі таких не було

Я з ними співпрацювала 3 місяці,результату ніякого.Вони дають номер телефону для переадресації дзвінків,який не обслуговується.Написала їм лист про не виконання обов'язків по договору.Відповіді ніякої.Дзвінки,як були,так і є.Сьогодні взагалі Є ГРОШІ ,як з ланцюга зірвались Почали з часу ночі обзвонювати мене і всю рідню.Саме 11 година,а вже 60 дзвінків було

Я з ними співпрацювала 3 місяці,результату ніякого.Вони дають номер телефону для переадресації дзвінків,який не обслуговується.Написала їм лист про не виконання обов'язків по договору.Відповіді ніякої.Дзвінки,як були,так і є.Сьогодні взагалі Є ГРОШІ ,як з ланцюга зірвались Почали з часу ночі обзвонювати мене і всю рідню.Саме 11 година,а вже 60 дзвінків було
вони вам гроші вернули?

Назад
Угорі