Адвокатское объединение Защита

• Автор теми Автор теми Rowena
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 622
  • Перегляди Перегляди 47K
Так, вони мені допомогли. Запитали, я дала відповідь. Якщо комусь вона не подобається, нічого не можу зробити. Поділилася своїм досвідом, до речі позитивним
Ага, помогли :ahaha:
1592920237089.webp

1592920279608.webp

А ви зареєстрували свій акаунт для того, щоб залишати негативні відгуки?
Я залишила тут відгук, бо мені прикро, що люди можуть повірити у брехню, яку тут розповсюджують щодо АО Захист.
Вам нічого не заважає спростувати ці "наклепи" доказавши зворотнє ... Маєте пруфи про дійсну допомогу ?
Багато людей на форумі писали, що просто втратили кошти звернувшись в цю "організацію" ... Ви маєте інакший приклад ?

А ви зареєстрували свій акаунт для того, щоб залишати негативні відгуки?
Я залишила тут відгук, бо мені прикро, що люди можуть повірити у брехню, яку тут розповсюджують щодо АО Захист.
А ви з Яною Новик як я розумію одна людина, просто з інших браузерів залогінились? :ahaha:

Дві практично одночасні відповіді від двох різних, проте зацікавлених людей:cool:
1592920475735.webp

Вам нічого не заважає спростувати ці "наклепи" доказавши зворотнє ... Маєте пруфи про дійсну допомогу ?
Багато людей на форумі писали, що просто втратили кошти звернувшись в цю "організацію" ... Ви маєте інакший приклад ?
Є пруфи, ніяких проблем)
Можу надіслати довідки про закриття кредиту від них)

Є пруфи, ніяких проблем)
Можу надіслати довідки про закриття кредиту від них)
Закриття яким чином ? Перемовини, домовляння, реструктуризації, списання пені і штрафів ?
Я платила 300грн за 1 организацию.
Сейчас 5й месяц работы, и закрыто 7/9 кредитов.
За 2700грн вам закривають 9 займів ? )))
Захист волонтерством займається ?

А ви з Яною Новик як я розумію одна людина, просто з інших браузерів залогінились? :ahaha:

Дві практично одночасні відповіді від двох різних, проте зацікавлених людей:cool:
1592920475735.png
Ваше право так думати, не збираюсь ні спростовувати, ні переконувати в чомусь. Але виникає питання аналогічне до Вас, пане) чи не ви, часом заінтересована особа)
Закриття яким чином ? Перемовини, домовляння, реструктуризації, списання пені і штрафів ?

А що у інших ціни вищі?

Перемовинами) хочете дам контакт юриста, який вів мою справу?)
Маєте договір з ними, де це прописано ?
Звісно маю, але зараз не вдома. Надішлю, як матиму змогу)

Перемовинами) хочете дам контакт юриста, який вів мою справу?)
Що мені має дати номер телефона по вашому? Звідки я маю знати, що це не ваш коханий чи друг ? ))
Договір маєте ?
На словах я теж можу сказати будь що...

не збираюсь ні спростовувати, ні переконувати в чомусь. Але виникає питання аналогічне до Вас, пане) чи не ви, часом заінтересована особа)

А мали б спростовувати ;)

Я зацікавлений лише в тому, щоб люди, які сюди попали, не викидували свої грошенята на вітер;)

Що мені має дати номер телефона по вашому? Звідки я маю знати, що це не ваш коханий чи друг ? ))
Договір маєте ?
На словах я теж можу сказати будь що...
Чого ви такий агресивний?) Договір є )

Звісно маю, але зараз не вдома. Надішлю, як матиму змогу)
Ок. Ми всі з нетерпінням чекаємо :попкорн::попкорн::попкорн:
Чого ви такий агресивний?) Договір є )
З чого ви взяли, що я агресивний ? Просто хочу нарешті щоб хтось розвіяв міфи про АО ))

работаю 4 месяца с Защитой, не знаю как у других, но в целом я доволен работой адвокатов. с закрытием кредитов помогают, коллектора почти не беспокоят, буду дальше продолжать с ними работать

Ваше право так думати, не збираюсь ні спростовувати, ні переконувати в чомусь. Але виникає питання аналогічне до Вас, пане) чи не ви, часом заінтересована особа)

А що у інших ціни вищі?
Он точно Нет)
У него Ник придуманный)
А у Вас, как положено, как у всех восторженных пользователей «Защиты» в Нике Фамилия и Имя. ;)

работаю 4 месяца с Защитой, не знаю как у других, но в целом я доволен работой адвокатов. с закрытием кредитов помогают, коллектора почти не беспокоят, буду дальше продолжать с ними работать
+1))) пора уже Админу устраивать жесткую модерацию этой темы))) ?
:ahaha::ahaha::ahaha::ahaha::ahaha:
Сегодня прям аншлаг )))
это с числа 18-19 продолжается)))
видимо сильно форум им мешает

Он точно Нет)
У него Ник придуманный)
А у Вас, как положено, как у всех восторженных пользователей «Защиты» в Нике Фамилия и Имя. ;)
:ahaha::ahaha::ahaha:??? ... Один пост выше ? твоего в подтверждение )))

Назад
Угорі