Со
Зрел бизнес-план?Да я ж пытаюсь понять, сколько сейчас платят на биржах комментов за посты)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Зрел бизнес-план?Да я ж пытаюсь понять, сколько сейчас платят на биржах комментов за посты)
Скорее всего такое требование у заказчика для публикации постов)А у Вас, как положено, как у всех восторженных пользователей «Защиты» в Нике Фамилия и Имя.![]()
Да, буду работать если нормально платят. ажопаделать?!)Зрел бизнес-план?
Хочу розповісти і свою сумну історію. В мене була проблема з іпотечним кредитом. Ситуація була як у всіх. Брав доларовий кредит, платив потім проблеми з дружиною, після чого не змогли оплачувати, пішли прострочки, штрафи, і в решті-решт банк подав на нас до суду позов про стягнення предмету іпотеки (квартири). Ми звернулися в Адвокатське об’єднання "Захист" у січні 2018р. За 2 роки судової тяганини, адвокатам вдалося вирішити питання про дуже для нас вигідну реструктуризацію. Фактично нам було прощенно усі штрафні санкції, після чого нам порахували лише тіло кредиту в розстрочку.
епать-копать.....Хочу розповісти і свою сумну історію. В мене була проблема з іпотечним кредитом. Ситуація була як у всіх. Брав доларовий кредит, платив потім проблеми з дружиною, після чого не змогли оплачувати, пішли прострочки, штрафи, і в решті-решт банк подав на нас до суду позов про стягнення предмету іпотеки (квартири). Ми звернулися в Адвокатське об’єднання "Захист" у січні 2018р. За 2 роки судової тяганини, адвокатам вдалося вирішити питання про дуже для нас вигідну реструктуризацію. Фактично нам було прощенно усі штрафні санкції, після чого нам порахували лише тіло кредиту в розстрочку.
Так все таки ОО Защита молодцы, да? и мы ее зря хаем?Хочу розповісти і свою сумну історію. В мене була проблема з іпотечним кредитом. Ситуація була як у всіх. Брав доларовий кредит, платив потім проблеми з дружиною, після чого не змогли оплачувати, пішли прострочки, штрафи, і в решті-решт банк подав на нас до суду позов про стягнення предмету іпотеки (квартири). Ми звернулися в Адвокатське об’єднання "Захист" у січні 2018р. За 2 роки судової тяганини, адвокатам вдалося вирішити питання про дуже для нас вигідну реструктуризацію. Фактично нам було прощенно усі штрафні санкції, після чого нам порахували лише тіло кредиту в розстрочку.
судя по этим сказкам не сильно дороготак хоть кто то ответит, по чем нынче отзывы хвалебные о Защите?
В кожного свої думки, я їх нікому не нав`язую. Кожен сам відповідає за свої дії. Я розповів лише свою історію.Так все таки ОО Защита молодцы, да? и мы ее зря хаем?
Приємноепать-копать.....
Можливо ви розповісте якусь з свого життя повчальну для людей історію а не гадить всіх. Впередтак хоть кто то ответит, по чем нынче отзывы хвалебные о Защите?
Ну да, история я думаю на гривен 50 потянет. вы просто забыли упомянуть какие волшебные там юристы и что они умеют делать, получили бы большеВ кожного свої думки, я їх нікому не нав`язую. Кожен сам відповідає за свої дії. Я розповів лише свою історію.
лично я знаю человека с которого "ваши спасители" содрали денег и абсолютно не чем не помогли!!!!!!!!!В кожного свої думки, я їх нікому не нав`язую. Кожен сам відповідає за свої дії. Я розповів лише свою історію.
Приємно
Можливо ви розповісте якусь з свого життя повчальну для людей історію а не гадить всіх. Вперед
Ви платите??? Розкажіть, що вони вам поганого зробили.Ну да, история я думаю на гривен 50 потянет. вы просто забыли упомянуть какие волшебные там юристы и что они умеют делать, получили бы больше
а, что поучительного в вашей истории? ну кроме фантазий о защите)))Можливо ви розповісте якусь з свого життя повчальну для людей історію а не гадить всіх. Вперед
Деньги не пахнут.Скорее всего такое требование у заказчика для публикации постов)
Да, буду работать если нормально платят. ажопаделать?!)
А что они хорошего сделали? мне они ничего плохого не сделали, поскольку я к ним не обращался, но уверен что если бы обратился, тоже оказался бы в числе "счастливчиков" кому помогла эта кантораВи платите??? Розкажіть, що вони вам поганого зробили.
Ні. Я коли десь місяць тому назад зареєструвався, то зразу негативний відгук тут залишив. Тому но-но. Мене до цієї категорії не зачисляйте.тільки я помітила що в цьому розділі хороші відгуки про Защіту пишуть багато тих, хто зареєструвався пару днів назад![]()
Ні. Я коли десь місяць тому назад зареєструвався, то зразу негативний відгук тут залишив. Тому но-но. Мене до цієї категорії не зачисляйте.тільки я помітила що в цьому розділі хороші відгуки про Защіту пишуть багато тих, хто зареєструвався пару днів назад![]()
И пришлось бы отзывы строчить везде чтоб скидку на "услуги"получить.Логика железная и простая.А что они хорошего сделали? мне они ничего плохого не сделали, поскольку я к ним не обращался, но уверен что если бы обратился, тоже оказался бы в числе "счастливчиков" кому помогла эта кантора
Ок.Вопрос-хвалебные оды только с И.Ф.???Скидка бонус???ви що, ніхто вам за відгуки платити не буде, там в них ціла армія юрісток
ми приходили на консультацію, там 7 ходило секретарів чи юрісток
так шо не надійтесь, там є кому писати ідгуки
я надіюсь, що форум зменшив потік людей в цю шарагу