Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Дякую??Есть темы по этому т.н.об'єднанню. Ничего они не "захищають", кроме своих карманов. Лично не имела с ними дела, хотя на заре моей "карьеры мошенницы" лихие мысли обратиться к ним посещали
доброго дня .Це особисто моя думка,можливо хтось має іншу,але довіри їм немає.Мене не захистили,а гроші не гірше мфо гребуть і не малі.Доброго дня! Хто може розповісти про діяльність адвокатського об'єднання " Захист"? Чи варто їм довіряти?
ЛохотронщикиДякую??
На форуме уже много о них отзывов. Через поиск найдите,почитайте и все Вам станет ясно...Доброго дня! Хто може розповісти про діяльність адвокатського об'єднання " Захист"? Чи варто їм довіряти?
Дякую за інформацію? Мала необережність звернутись до них, консультацію надали безкоштовно, а далі 1200грн. в місяць. Тому і запитую, яка гарантія вдалої співпраці.Доброго
доброго дня .Це особисто моя думка,можливо хтось має іншу,але довіри їм немає.Мене не захистили,а гроші не гірше мфо гребуть і не малі.
Дякую щиро??На форуме уже много о них отзывов. Через поиск найдите,почитайте и все Вам станет ясно...
Дякую??Аферисти в сетях
У вас сДякую за інформацію? Мала необережність звернутись до них, консультацію надали безкоштовно, а далі 1200грн. в місяць. Тому і запитую, яка гарантія вдалої співпраці.
Дякую щиро??
у вас скільки мфоДоброго дня! Хто може розповісти про діяльність адвокатського об'єднання " Захист"? Чи варто їм довіряти?
Три?А у мене
У вас с
у вас скільки мфо
А у мене
У вас с
у вас скільки мфо
У мене 18і захист хотів 3800за місяць
Тююю...
это фуфлыжникиДоброго дня! Хто може розповісти про діяльність адвокатського об'єднання " Захист"? Чи варто їм довіряти?
3800 і ніякої гарантії успіху((( жестьУ мене 18і захист хотів 3800за місяць
Так от зовсім не розумію, як себе вести, чого очікувати, спати не можу, відчуваю що так не довго не потягну(((Тююю...
Можно сказати - обійшлися маленьким переляком ))
Які мфо ?Так от зовсім не розумію, як себе вести, чого очікувати, спати не можу, відчуваю що так не довго не потягну(((
Moneyveo, Credit +, DineroЯкі мфо ?
Є ці облупленці в моєму списку з досить великими тілами займа.Moneyveo, Credit +, Dinero
Найбільше страх охоплює від усвідомлення того, що будуть турбувати людей з оточення та по місцю роботи, не знаю чи зможу переконати усіх в тому, що не варто реагувати???. Ну але що вже вдію. Хочеш бути рабом - вдягай кайдани, хочеш воювати - бери зброю. Я бажаю нам усім зброї в руках і перемоги над цією нечистю?Є ці облупленці в моєму списку з досить великими тілами займа.
Кредит + в мене особисто взагалі їх забув, ніяких активних дій.
Манівео і Дінеро - ці будуть дзвонити не тільки вам особисто, а і близьким.
Дінеро на початках взагалі по кількості дзвінків самі топові у вас будуть.
А в загальному це не самі агресивні сараї.
З них ніхто до вас не приїде, так що заспокійтесь. Будуть листи на прописку
і смс з погрозами, акціями і прочою лабудою. Я особисто не звертав уваги.
Листи взагалі після перших пару штук - викидав не відкриваючи.
Кредит+ десь пропав з поля зору.
В дінеро нарахували 2тіла і заморозили нарахування, а через півроку пропонували
закрити за 60% від суми тіла ( але там в мене було виплачене тіло десь на 70% ).
Манівео нарахували 4тіла і вимагали доуя чого ( мене це абсолютно не вразило ),
в кінечному підсумку ( рік просрочки ) запропонували віддати тільки тіло без жодних %.
Нічого нікому не віддавав і не збираюсь по дзвінкам, листам чи смс... Та й взагалі не збираюсь...
Якось так![]()