Адвокатське об'єднання "Захист".

• Автор теми Автор теми Уляся
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 98
  • Перегляди Перегляди 4K

Уляся

Форумчанин
Дописи
117
Реакції
86
Бали
343
Уляся не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня! Хто може розповісти про діяльність адвокатського об'єднання " Захист"? Чи варто їм довіряти?

Есть темы по этому т.н.об'єднанню. Ничего они не "захищають", кроме своих карманов. Лично не имела с ними дела, хотя на заре моей "карьеры мошенницы" лихие мысли обратиться к ним посещали

Есть темы по этому т.н.об'єднанню. Ничего они не "захищають", кроме своих карманов. Лично не имела с ними дела, хотя на заре моей "карьеры мошенницы" лихие мысли обратиться к ним посещали
Дякую??

Доброго
Доброго дня! Хто може розповісти про діяльність адвокатського об'єднання " Захист"? Чи варто їм довіряти?
доброго дня .Це особисто моя думка,можливо хтось має іншу,але довіри їм немає.Мене не захистили,а гроші не гірше мфо гребуть і не малі.

На форуме уже много о них отзывов. Через поиск найдите,почитайте и все Вам станет ясно...

Доброго

доброго дня .Це особисто моя думка,можливо хтось має іншу,але довіри їм немає.Мене не захистили,а гроші не гірше мфо гребуть і не малі.
Дякую за інформацію? Мала необережність звернутись до них, консультацію надали безкоштовно, а далі 1200грн. в місяць. Тому і запитую, яка гарантія вдалої співпраці.
На форуме уже много о них отзывов. Через поиск найдите,почитайте и все Вам станет ясно...
Дякую щиро??

А у мене
Дякую за інформацію? Мала необережність звернутись до них, консультацію надали безкоштовно, а далі 1200грн. в місяць. Тому і запитую, яка гарантія вдалої співпраці.

Дякую щиро??
У вас с
у вас скільки мфо

У мене 18і захист хотів 3800за місяць
3800 і ніякої гарантії успіху((( жесть
Тююю...
Можно сказати - обійшлися маленьким переляком ))
Так от зовсім не розумію, як себе вести, чого очікувати, спати не можу, відчуваю що так не довго не потягну(((

Є ці облупленці в моєму списку з досить великими тілами займа.
Кредит + в мене особисто взагалі їх забув, ніяких активних дій.
Манівео і Дінеро - ці будуть дзвонити не тільки вам особисто, а і близьким.
Дінеро на початках взагалі по кількості дзвінків самі топові у вас будуть.
А в загальному це не самі агресивні сараї.
З них ніхто до вас не приїде, так що заспокійтесь. Будуть листи на прописку
і смс з погрозами, акціями і прочою лабудою. Я особисто не звертав уваги.
Листи взагалі після перших пару штук - викидав не відкриваючи.
Кредит+ десь пропав з поля зору.
В дінеро нарахували 2тіла і заморозили нарахування, а через півроку пропонували
закрити за 60% від суми тіла ( але там в мене було виплачене тіло десь на 70% ).
Манівео нарахували 4тіла і вимагали доуя чого ( мене це абсолютно не вразило ),
в кінечному підсумку ( рік просрочки ) запропонували віддати тільки тіло без жодних %.
Нічого нікому не віддавав і не збираюсь по дзвінкам, листам чи смс... Та й взагалі не збираюсь...
Якось так ;)

Є ці облупленці в моєму списку з досить великими тілами займа.
Кредит + в мене особисто взагалі їх забув, ніяких активних дій.
Манівео і Дінеро - ці будуть дзвонити не тільки вам особисто, а і близьким.
Дінеро на початках взагалі по кількості дзвінків самі топові у вас будуть.
А в загальному це не самі агресивні сараї.
З них ніхто до вас не приїде, так що заспокійтесь. Будуть листи на прописку
і смс з погрозами, акціями і прочою лабудою. Я особисто не звертав уваги.
Листи взагалі після перших пару штук - викидав не відкриваючи.
Кредит+ десь пропав з поля зору.
В дінеро нарахували 2тіла і заморозили нарахування, а через півроку пропонували
закрити за 60% від суми тіла ( але там в мене було виплачене тіло десь на 70% ).
Манівео нарахували 4тіла і вимагали доуя чого ( мене це абсолютно не вразило ),
в кінечному підсумку ( рік просрочки ) запропонували віддати тільки тіло без жодних %.
Нічого нікому не віддавав і не збираюсь по дзвінкам, листам чи смс... Та й взагалі не збираюсь...
Якось так ;)
Найбільше страх охоплює від усвідомлення того, що будуть турбувати людей з оточення та по місцю роботи, не знаю чи зможу переконати усіх в тому, що не варто реагувати???. Ну але що вже вдію. Хочеш бути рабом - вдягай кайдани, хочеш воювати - бери зброю. Я бажаю нам усім зброї в руках і перемоги над цією нечистю?

Назад
Угорі