А все могло бы быть по другому...

• Автор теми Автор теми Mishanja
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 75
  • Перегляди Перегляди 4K
Просто жити. Вони так набридли, що проходить певний час і вже не звертаєш уваги. Єдине, що треба себе моніторити в реєстрі боржників. Все буде ок. Нас багато!
А що значить цей реєстр? Що буде якщо там появитися?
Ну так если вы за границей так меняйте себе гражданство и забудьте :)
Есть ВНЖ.
Да не, дома дочка растет, надо быть рядом. ))
Не переживайте!Все буде добре!На їх сайти не заходьте! Закрийте фейсбук!А рідним поміняйте сімки,щоб менше хвилювались! Друзям розкажіть,попередьте,що як би щось вони вас не знають.В мене місяць прострочка,пиштуть,дзвонять,але я сімку поміняла,інколи включаю переглянути . Вчора прийшли перші листи додому,мама питається що там,сміюся в суд подають за шахрайство!!!!?Поки так,а там буде видно.Контактним ще звонять,але вони в мене нормальні,підтримують!
Дякую)
Фейсбук видалив, фотку Вайбер видалив, все це до просрочки.
Мої, сімку міняти не будуть, мама каже, що буде їх відшивати, а тато просто трубку не бере. Мама більш боєва)
Контактний вже витяг сімку.
Поки так.
Я тоже сейчас за границей. Мне никто не звонит. А вот моё село ждёт меня не дождётся. Пишут в Вайбере, что когда я приеду, то буду ждать своих односельчан в гости. Домой вообще не хочу возвращатся. За детьми только скучаю очень. Вот такие дела. Особенно это кешберри достало. Звонят всем по 100 раз в день. Надоели.
Значит люди ненормальные. Скажите аферисты какие-то
Ну от і ще один день пройшов. Цілий день писав кредитор, смс за смскою, писали, що в розшук мене дають.

Ну і якийсь. EADR прислали, що Кашинський передав їм борг, і вони будуть стягувати з мене. Рідні не дзвонили.
Інші МФО були тихо.

Останнє редагування:
Всім привіт.
Маю повний букет МФО.
Вже рік то закривав, то продовжував, але так дійшло, що закрити все не міг, а продовжувати не захотів.
На даний час маю заборгованість 14 днів укрпозики, а інші по 7 днів.
Манівео (30000), дінеро(23000),укрпозики(13000), качинський(7000), гоуфінго(7000),євро гроші(7000), майкредіт(1500), кредит ап(1500),зе кредит(3500), нові кредити(6000), кредітон зелений(3500), кашберрі(3500)
Взагалі то я хочу погасити, то що я взяв у борг, надіюся, що більшість вдасться погасити за тіло. Суми які я написав, то з процентами за місяць, без пені.

Розкажу як поводяться вони на даний час.
Я за кордоном, тож повністю всіх не знаю кому дзвонили. Батькам, і бабці так точно. Бабку доставали більше всіх, скотини.
Манівео пише на електронну просто про борг, і сьогодні прислали смс, що пропонують мені реструктуризацію.
Дінеро письма на електронну, укрпозики так само.
Качинський за тиждень тричі прислав смс, що завтра продають колекторам.
Гоуфінго і гроші по одній, або дві смс, що я боржник і треба віддати.
Кредітон завтра дає ...ну не пам'ятаю десь дає позов, щоб ці гроші від мене через стягнення майна взяли.
Кашберрі написав сьогодні, що завтра починають працювати з моїм оточенням, Зе кредит була одна смс, сказав буде зарплата віддам гроші, сказали, що почекають. Всі інші по одній смс.
Забув ще про кредит касу, там 12 000, прислали просто, що маю два дні, потім почнеться.
Як все буде далі, не знаю. Буду відписуватися. На сайти не заходжу.
о , у меня 34 , как перестал брать и платить пролонгации уже почти все в просрочке но пока в небольшой , самостоятельно на легке добился сам реструкторизации в AlexCredit и My Credit , остальные пока не плачу так как не вижу способа правильно начинать выбираться из этого , наверное нужен адвокат ...

А як
о , у меня 34 , как перестал брать и платить пролонгации уже почти все в просрочке но пока в небольшой , самостоятельно на легке добился сам реструкторизации в AlexCredit и My Credit , остальные пока не плачу так как не вижу способа правильно начинать выбираться из этого , наверное нужен адвокат ...
а як дали так багато, вони ж відмовляють якщо є багато мфо

А як
а як дали так багато, вони ж відмовляють якщо є багато мфо
это не все сразу сформировалось , у меня за 6 месяцев , пролонгации и новые кредиты в основном закрывая старые , львиная доля всех средств из одной конторы в другую , но как только сорвал стоп кран , и перестал пролонгировать и платить , реально увидел ужасную картину , пока не знаю что делать , реально беспокоит Быстрозайм там убрали пролангацию , у меня с тела 9100 грн за 25 дней просрочки набежало 18000 грн , у них в просрочке процентная ставка тоже увиличиваеться , реально сам смог без напряга оформить реструкторизацию в двух МФО , AlexCredit и MyCredit (реструкторизация автоматически будет предложена на десятый день просрочки , можно выбрать разбивку всей накопившейся суммы на 10 платежей , с переодичностью платежа 15 дней , первый в день подписания договора о реструкторизации) , все остальные морозятся , писал на мыло , ответы простые у на с такого не предусмотрена , поэтому не вижу смысла просто платить частями когда каждый день насчитываеться проценты , не говоря уже про штрафы , money24 их лепит и при карантине

Вкладення

• 30_04_2020.webp
    30_04_2020.webp
    87.8 Кб · Перегляди: 49
Нормальок
Це був ,,бум''.. давали всім і ,,вся'')))((
До форуму мала 32шт..((
)
это не все сразу сформировалось , у меня за 6 месяцев , пролонгации и новые кредиты в основном закрывая старые , львиная доля всех средств из одной конторы в другую , но как только сорвал стоп кран , и перестал пролонгировать и платить , реально увидел ужасную картину , пока не знаю что делать , реально беспокоит Быстрозайм там убрали пролангацию , у меня с тела 9100 грн за 25 дней просрочки набежало 18000 грн , у них в просрочке процентная ставка тоже увиличиваеться , реально сам смог без напряга оформить реструкторизацию в двух МФО , AlexCredit и MyCredit (реструкторизация автоматически будет предложена на десятый день просрочки , можно выбрать разбивку всей накопившейся суммы на 10 платежей , с переодичностью платежа 15 дней , первый в день подписания договора о реструкторизации) , все остальные морозятся , писал на мыло , ответы простые у на с такого не предусмотрена , поэтому не вижу смысла просто платить частями когда каждый день насчитываеться проценты , не говоря уже про штрафы , money24 их лепит и при карантине
Я на мило всім писав, теж мороз врубали

Мне тоже интересно, что будет? Капец тогда настанет чи шо?
Думаю має бути десь на форумі, треба пошукати.

Хочу зразу написати як день пройшов.
Більше всіх наярює рідні Єврогроші.
Кашберрі написав на вайбер жінці, що коли її чоловік думає платити кредит.
Кредит каса попереджує, що в мене останній день.
Кредітон по 5 смс в день, то в розшук, то події, то до 23:59 маю час заплатити.
Забув лише кредіт ап про мене ну то й добре.
Ну звісно може комусь і дзвонять з друзів, приїду зимою додому, буду знати, якщо до того часу не зв'яжуться зі мною.
Сьогодні якісь тихі вони, два листи на електронку, і три смс. Зе кредит дав чотири дні, хоча а середу три дні давав.
Ну і по одній мілоан з кредитором. Мілоан вдруге реструктуризацію пропонує, а кредітон вже точно в п.охоронні органи дає.
Чому в мене повідомлення в одно складає? Вчора і сьогодні, що написав, як одне повідомлення, і пише, що я його відредагував.

Останнє редагування:
Подскажите пожалуйста как Вы договорились с май кредитом ?

А что у нас тут за эпидемия на форуме? "Реструктуризация" называется. Что ни пост, то либо про то, как оформил это нае**лово, либо мысли в слух о том, как спит и видит, чтоб оформить. Новичок обмельчал или каллам уже совсем жрать нечего?

Не знаю. Я бувало думав про реструктуризацію, а потім вирішив нащо воно мені надо?!
Продовжити заганяти себе у яму?
На даний момент я за кордоном і буду тут ще не один місяць.
Що там вдома коїться, знаю лише за дзвінки батькам і бабці. Для всіх інших, якщо хтось появиться, що йому надзвонюють –це шахраї, зламали доступ до приват 24, вкрали моє фото з паспортом в руках, і тепер тероризують.

Всі контакти з телефона видалені, фейсбук видалений, додатків ніяких встановлено не було, всі кредити оформляв через кабінет. Телеграма не маю. Надіюся це також хоч трохи зменшить їхні шанси добратися до когось з друзів, або рідних.

А что у нас тут за эпидемия на форуме? "Реструктуризация" называется. Что ни пост, то либо про то, как оформил это нае**лово, либо мысли в слух о том, как спит и видит, чтоб оформить. Новичок обмельчал или каллам уже совсем жрать нечего?
Тоже не понимаю эти брачные игры...зарегились бы калы официально и норм решали бы вопросы. И люди бы проблемы решили, и калы лучшими сотрудниками компаний стали...

Доброй ночи ! Повезло Вам,что коллажей не было. Сегодня Кредит + или Е-кеш( они не признаются от какой компании действуют) Сделали коллажи с моей сестрой и ее дочкой , о предоставлении инт*м услуг( :cray: и разослали по всем соц сетям!
А як ви находите ці колажі? Може на мене теж розіслали, а я і не підозрюю?

Скільки перед цим кредитів в цій шаразі було ?
Приблизно з липня, або серпня почав з ними з 4000грн. Дійшов до 20000 тіло.
Разів 5-6 брав, закривав...
Як подумаю скільки грошей вже втюхав в ці МФО, то волосся дибом стає. І хату би переробив, і машину поміняв. Це точно.

А як ви находите ці колажі? Може на мене теж розіслали, а я і не підозрюю?
В вайбер писали,предупреждали- либо бабло гони здесь и сейчас либо отправим фотки твоих родных. Потом скрины делали страниц соц сетей где выложили. Ну и конешно- же пошли звонки от родычей) такого наслушалась ппц. :crazy:

Приблизно з липня, або серпня почав з ними з 4000грн. Дійшов до 20000 тіло.
Разів 5-6 брав, закривав...
Як подумаю скільки грошей вже втюхав в ці МФО, то волосся дибом стає. І хату би переробив, і машину поміняв. Це точно.
То було риторично ... і так все ясно

Назад
Угорі