- Дописи
- 15598
- Реакції
- 35920
- Бали
- 7065
ПАННОЧКА не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ні, рік ,як не плачу. 23мфоОго! А вже багато закрили?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ні, рік ,як не плачу. 23мфоОго! А вже багато закрили?
Но-но! Собаки всегда были есть и будут лучше человекаУ тех кто там сидит человеческого на осталось ничего, даже собаки и те лучше.
Я думаю их не закроют. Скорее всего управляют там депутаты.
Здесь где я за границей, тоже есть такие микрозаймы онлай, но мин.термин на год, и 12% в месяц. А у нас помойная яма.
Ну, хорошо, хорошо))Но-но! Собаки всегда были есть и будут лучше человека
Поэтому не надо всякую гниль сравнивать с собаками.

?
В мене з усіх найдовше не появлявся кредит уп. З 24квітня. До вчора.У меня уже пару дней, как укрпозика и динеро с радаров пропали. Ни звонков, ни смс, ни в 9 утра письма не Мейл. Странно...
Тю, у меня Маники уже трижды визит анонсировали, суды, опись имущества и все такое прочееЗа останні дні активізувався кредит ап, укрпозики і манівео.
Манівео вже збирається йти до мене в гості, будуть збиратися і вирішувати якого числа, а ще чекають рішення суду, для стягнення майна.
В мене з усіх найдовше не появлявся кредит уп. З 24квітня. До вчора.
Тут у каждого наверное целая коллекция подобных писулекМілоан прислав. Вам підготовлено звернення в Шевченківське управління поліції, ГУНП! Борг по кредиту ... 18800.00 грн!
У мене поки що так само тільки мені уже по 2 міс. просрочки.Ой да будет все нормально,всему свое время....панику тут населили,у каждого все индивидуально...у меня из 15 шараг 2 только нашли родных,а не вру 3!коллажей не было,соседям не звонили...письма смс и звонки мне...
ПриватБанк дає інформацію. У вас же їх картка зареєстрована?Я удалила всё, свои - мужа- дочери. Удалила еще до просрочки ( так как понимала,что может начаться пресинг) Ну как они узнали и вышли на них ума не приложу![]()
Мені і мамі дзвонили з Манівео..знають що дочка маленька..залякували соцслужбою,що дитину заберуть. Кажу,я їх вже чекаю,коли прийдуть по дитину?! Вже три рази мали приїхати...чекала чекала.ПриватБанк дає інформацію. У вас же їх картка зареєстрована?
От олені, ще й дитиною лякають.ПриватБанк дає інформацію. У вас же їх картка зареєстрована?
Мені і мамі дзвонили з Манівео..знають що дочка маленька..залякували соцслужбою,що дитину заберуть. Кажу,я їх вже чекаю,коли прийдуть по дитину?! Вже три рази мали приїхати...чекала чекала.
Не беріть дурного в голову
Ну вот,я ж говорю у каждого индивидуальноУ мене поки що так само тільки мені уже по 2 міс. просрочки.
чтобы им руки отсохликредит+ колажі такі робить, що ПІПЕЦЬ.
то пишите этой крысе в фб, вначале писала. что беэпредел,молчали недели две. теперь еще напишуОт олені, ще й дитиною лякають.
они мне смс прислали,что обратятся к родным, уpoды,так уже нагадили,что мои со мной не общаются,а кормила их нормальночтобы им руки отсохли
то пишите этой крысе в фб, вначале писала. что беэпредел,молчали недели две. теперь еще напишу
если бы могли определить их местонахожднние,то было бы проще нам жить.
за это прибить малоОт олені, ще й дитиною лякають.
моЇ колажі так і не розіслали. погрожували, я типу мені пофіг. вже 2 тижня пройшло - тишина.чтобы им руки отсохли
А вони і з ним звяжуться, вони і так вміютьВезёт же вам. У меня уже маму трое нашли. Одни нашли данные отца, который уже 15 лет как умер и сказали что он пенсию получает. Вывели меня из себя, ещё и оскорблять его начали. Вот теперь кроме кучи ничего не получат.
Я не видаляв і батьків знайти не можуть.Всі контакти з телефона видалені
Я спеціально не удаляю ніякі фотки, і ще веду блог в інстаграм, де розказую, як мене пресують колектори. А нєхєр, хай знають що я їх не боюсь. А то вони хочуть зашугати нас, щоб нам було соромно. А про них навпаки треба розказувати, це гостра соціальна тема. І кредит-це не соромно! Соромно, що держава не змогла забезпечити своїх громадян достойним рівнем заробітної плати і законодавством, яке б захищало громадян, а не всяку нечистьПриватБанк дає інформацію. У вас же їх картка зареєстрована?
Мені і мамі дзвонили з Манівео..знають що дочка маленька..залякували соцслужбою,що дитину заберуть. Кажу,я їх вже чекаю,коли прийдуть по дитину?! Вже три рази мали приїхати...чекала чекала.
Не беріть дурного в голову