Mishanja
✩ V I P ✩
- Дописи
- 1083
- Реакції
- 1369
- Бали
- 5360
Mishanja не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
А що значить цей реєстр? Що буде якщо там появитися?Просто жити. Вони так набридли, що проходить певний час і вже не звертаєш уваги. Єдине, що треба себе моніторити в реєстрі боржників. Все буде ок. Нас багато!
Есть ВНЖ.Ну так если вы за границей так меняйте себе гражданство и забудьте![]()
Да не, дома дочка растет, надо быть рядом. ))
Дякую)Не переживайте!Все буде добре!На їх сайти не заходьте! Закрийте фейсбук!А рідним поміняйте сімки,щоб менше хвилювались! Друзям розкажіть,попередьте,що як би щось вони вас не знають.В мене місяць прострочка,пиштуть,дзвонять,але я сімку поміняла,інколи включаю переглянути . Вчора прийшли перші листи додому,мама питається що там,сміюся в суд подають за шахрайство!!!!?Поки так,а там буде видно.Контактним ще звонять,але вони в мене нормальні,підтримують!
Фейсбук видалив, фотку Вайбер видалив, все це до просрочки.
Мої, сімку міняти не будуть, мама каже, що буде їх відшивати, а тато просто трубку не бере. Мама більш боєва)
Контактний вже витяг сімку.
Поки так.
Значит люди ненормальные. Скажите аферисты какие-тоЯ тоже сейчас за границей. Мне никто не звонит. А вот моё село ждёт меня не дождётся. Пишут в Вайбере, что когда я приеду, то буду ждать своих односельчан в гости. Домой вообще не хочу возвращатся. За детьми только скучаю очень. Вот такие дела. Особенно это кешберри достало. Звонят всем по 100 раз в день. Надоели.
Ну от і ще один день пройшов. Цілий день писав кредитор, смс за смскою, писали, що в розшук мене дають.
Ну і якийсь. EADR прислали, що Кашинський передав їм борг, і вони будуть стягувати з мене. Рідні не дзвонили.
Інші МФО були тихо.
Останнє редагування:
и разослали по всем соц сетям!