А сколько у вас мфо

• Автор теми Автор теми Марина23
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 385
  • Перегляди Перегляди 21K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
У меня 14 МФО. Держимся! Прорвемся!

приветик, 6 мфо- мани, е кеш, е гроши, динеро,алекс, кредит касса, всем простила ))) живу спокойно

больше 30+банки
оф доход есть, но даже до просрочек никто перекредитоваться возможности не дал
сейчас в просрочках и это просто жесть

Хорошо что я тут зарегистрировалась, а то я думала что одна такая ???14 мфо и плюс приват ,украсть, альфа

Больше 10 МФО + 5 в банке...

В мене порядка 20-ти мфо, тіло десь 150 тисяч.

Привет всем .Вот стало интересно у кого сколько мфо .Я до сих пор не пойму как я могла в это д*рьмо влезть .Имею 31 займа мфо ,,сегодня вот закрыла один мфо mywallet на 2 тысячи ,пролонгация была одна ,это самый маленький .Впереди хочу закрыть все .Читаю вас и вдохновляюсь .И желаю чтоб все мы вылезли из этого дерьма и жили спокойно )
У меня их 15.
Причём самый маленький май воллет. Самый большой слон кредит и манивео. Слон кредит доставучие. Достали всех в то числе и на работе. Интересно что слоны так же письмами забрасывают. Соревнуются с НаВсе. Эти уже три прислали.

Останнє редагування:
23 мфо, из них 5 пока не просрочены, 2 банка(1 просрочен) , 4 кредитных карты(1 просрочена). По мфо просрочки все начались с середины февраля . Пока ничего не закрываю, так как деньги отдаю людям до мая. А там посмотрим.булу наверно только банки отдавать, ну может самых злоебучих попробую, если миллион не накрутят за это время)
Никому ничего платить не буду. Накормила пролонгациями всех достаточно. По всем пришли ответы Нацкома. Все договора ничтожные, с нарушением ст.11,12 ЗУ "Об электронной коммерции". Теперь должна не я им, а они мне. Выиграла один суд с Кредит 365. Ни с кем не общаюсь. Слишком много чести для них, чтобы мои уши выслушивали всякие нецензурные обзывательства и угрозы. Разговаривать и что-то платить буду только, если будет решение суда.
Как мне хочется воспитать в себе такую же позицию! Но пока нервишки слабоваты:sad:

Останнє редагування:
Привет всем .Вот стало интересно у кого сколько мфо .Я до сих пор не пойму как я могла в это д*рьмо влезть .Имею 31 займа мфо ,,сегодня вот закрыла один мфо mywallet на 2 тысячи ,пролонгация была одна ,это самый маленький .Впереди хочу закрыть все .Читаю вас и вдохновляюсь .И желаю чтоб все мы вылезли из этого дерьма и жили спокойно )
16 МФО, большая часть просрочена; два банка, один из них просрочен; и людям должен... Только сейчас глаза открылись! Буду выпутываться! Сначала людям отдавать надо! Затем банкам. А этим ypoдам - посмотрим ещё!

Даже считать страшно. Больше 20. Но при 2 мес просрочки около пяти уже предлагают за тело закрыть. Самые настойчивые егроши

У меня около 20 мфо телефон каждый день разрывается

У меня 23,просрочка началась только в 4-5,звончт,пишут смс, установила тру коллер, нервничаю конечно, подумываю сменить номер как многие тут советуют, но форум реально очень помогает?

У мене було 24. Попала на таку кількість, бо боялась прострочити ті, що вже були. От і вийшло, що взявши один, через два тижні приходилось брать ще, щоб хоч пролонгувати ті, що є. Набралася так, що вся зарплата йшла тільки на пролонгації. Тепер розумію - панікувала, боялась показатись безвідповідальною в чиїхось очах, тобто: взяла - поверни. Потім на роботі стали зарплату затримувати на місяць-два, ось тут вже й настав крах. Все. В боргах по вуха, платити нічим. Тепер доходять прострочки деякі до двох місяців. 5 із взятих закрила, там, де списали пені-штрафи і деякі погодились навіть на саме тіло. Решта домовитись неможливо. Кешберрі взагалі сволота. Ні на які компроміси не йдуть. Та це було б пів біди. Взламали мою телефонну книгу і телефонні книги трьох моїх родичів. По номерах з їхніх телефонних книг розсилають повідомлення людям,які мене навіть в очі ніколи не бачили, про те, що я боржник, злосна шахрайка, переховуюсь і не йду на контакт і підключили на їх номери бота (за день у однієї людини було 70 дзвінків!). Хоча це брехня,що я не йду на контакт. Я сама телефоную, вони беруть трубку і мовчать. Ось така історія. Не знаю, як правильно боротись. Не платити навіть у думках не було, але зараз взагалі немає грошей, а домовитись ніяк. Трохи поспілкувалась з такими, як я, кому не повезло потрапити в такий жах, то трохи легше на душі стало. Не від того, що я не одна така, а хоч чую, як в деяких ситуаціях треба себе вести. А то я було зовсім духом упала, думала, що тільки один вихід - на той світ. Тепер сотому закажу, щоб і близько не наближалися до цих мікрозаймів. Бо поки в житті йде все стабільно, то все получається, а як тільки піде якийсь збій, то вони як стерв'ятники- і очі повикльовують.
Я читаю, що радять змінити номер. Але ж родичі, робочі номери, прописка. Вони ж шукатимуть? Чи ні?

Манивео сегодня названивает. И пишет совершенно левым людям.

У мене було 24. Попала на таку кількість, бо боялась прострочити ті, що вже були. От і вийшло, що взявши один, через два тижні приходилось брать ще, щоб хоч пролонгувати ті, що є. Набралася так, що вся зарплата йшла тільки на пролонгації. Тепер розумію - панікувала, боялась показатись безвідповідальною в чиїхось очах, тобто: взяла - поверни. Потім на роботі стали зарплату затримувати на місяць-два, ось тут вже й настав крах. Все. В боргах по вуха, платити нічим. Тепер доходять прострочки деякі до двох місяців. 5 із взятих закрила, там, де списали пені-штрафи і деякі погодились навіть на саме тіло. Решта домовитись неможливо. Кешберрі взагалі сволота. Ні на які компроміси не йдуть. Та це було б пів біди. Взламали мою телефонну книгу і телефонні книги трьох моїх родичів. По номерах з їхніх телефонних книг розсилають повідомлення людям,які мене навіть в очі ніколи не бачили, про те, що я боржник, злосна шахрайка, переховуюсь і не йду на контакт і підключили на їх номери бота (за день у однієї людини було 70 дзвінків!). Хоча це брехня,що я не йду на контакт. Я сама телефоную, вони беруть трубку і мовчать. Ось така історія. Не знаю, як правильно боротись. Не платити навіть у думках не було, але зараз взагалі немає грошей, а домовитись ніяк. Трохи поспілкувалась з такими, як я, кому не повезло потрапити в такий жах, то трохи легше на душі стало. Не від того, що я не одна така, а хоч чую, як в деяких ситуаціях треба себе вести. А то я було зовсім духом упала, думала, що тільки один вихід - на той світ. Тепер сотому закажу, щоб і близько не наближалися до цих мікрозаймів. Бо поки в житті йде все стабільно, то все получається, а як тільки піде якийсь збій, то вони як стерв'ятники- і очі повикльовують.
Я читаю, що радять змінити номер. Але ж родичі, робочі номери, прописка. Вони ж шукатимуть? Чи ні?
І як лди реагують?Я за це переживаю дуже?Навіть рідним боюся розказати,а вже треба,бо і так скоро вилізе!В мене коло 20 мфо і пару кредитів,так само залізла,а тепер сижу і думаю що робити?

5 ще не один не закритий,у Готівки з тіла1000 виросло 10000 ,ну я їм дульку ,планую закрити завтра тільки 1400
І хай ідуть гуляють

5 ще не один не закритий,у Готівки з тіла1000 виросло 10000 ,ну я їм дульку ,планую закрити завтра тільки 1400
І хай ідуть гуляють
Вы хотите оплатить 1400 и думаете что они от вас отстанут?

А у мого чоловіка,тільки 1 Манівео з 7 тисяч виросло21000 продали уже Таліону і більше ніде йому не дають,бо він хотів перекридитуватись,де тільки не пробував бублик,як вони дають,так чоловік офіційно працює йому тільки один дали і все,а я в декреті і мені 5

Наверное шт.7, 2,7 г. просрочки уже и не знаю что куда и кому продали.

А у мого чоловіка,тільки 1 Манівео з 7 тисяч виросло21000 продали уже Таліону і більше ніде йому не дають,бо він хотів перекридитуватись,де тільки не пробував бублик,як вони дають,так чоловік офіційно працює йому тільки один дали і все,а я в декреті і мені 5
Мне как не оф. работаещему да и ище с подпорченой Ки от привата, дали аж в 23 мфо, ну не сразу конечно, постепенно

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі