Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
У меня их 15.Привет всем .Вот стало интересно у кого сколько мфо .Я до сих пор не пойму как я могла в это д*рьмо влезть .Имею 31 займа мфо ,,сегодня вот закрыла один мфо mywallet на 2 тысячи ,пролонгация была одна ,это самый маленький .Впереди хочу закрыть все .Читаю вас и вдохновляюсь .И желаю чтоб все мы вылезли из этого дерьма и жили спокойно )
Как мне хочется воспитать в себе такую же позицию! Но пока нервишки слабоватыНикому ничего платить не буду. Накормила пролонгациями всех достаточно. По всем пришли ответы Нацкома. Все договора ничтожные, с нарушением ст.11,12 ЗУ "Об электронной коммерции". Теперь должна не я им, а они мне. Выиграла один суд с Кредит 365. Ни с кем не общаюсь. Слишком много чести для них, чтобы мои уши выслушивали всякие нецензурные обзывательства и угрозы. Разговаривать и что-то платить буду только, если будет решение суда.

16 МФО, большая часть просрочена; два банка, один из них просрочен; и людям должен... Только сейчас глаза открылись! Буду выпутываться! Сначала людям отдавать надо! Затем банкам. А этим ypoдам - посмотрим ещё!Привет всем .Вот стало интересно у кого сколько мфо .Я до сих пор не пойму как я могла в это д*рьмо влезть .Имею 31 займа мфо ,,сегодня вот закрыла один мфо mywallet на 2 тысячи ,пролонгация была одна ,это самый маленький .Впереди хочу закрыть все .Читаю вас и вдохновляюсь .И желаю чтоб все мы вылезли из этого дерьма и жили спокойно )
Даже считать страшно. Больше 20. Но при 2 мес просрочки около пяти уже предлагают за тело закрыть. Самые настойчивые егрошиПривет всем .Вот стало интересно у кого сколько мфо .Я до сих пор не пойму как я могла в это д*рьмо влезть .Имею 31 займа мфо ,,сегодня вот закрыла один мфо mywallet на 2 тысячи ,пролонгация была одна ,это самый маленький .Впереди хочу закрыть все .Читаю вас и вдохновляюсь .И желаю чтоб все мы вылезли из этого дерьма и жили спокойно )
І як лди реагують?Я за це переживаю дуже?Навіть рідним боюся розказати,а вже треба,бо і так скоро вилізе!В мене коло 20 мфо і пару кредитів,так само залізла,а тепер сижу і думаю що робити?У мене було 24. Попала на таку кількість, бо боялась прострочити ті, що вже були. От і вийшло, що взявши один, через два тижні приходилось брать ще, щоб хоч пролонгувати ті, що є. Набралася так, що вся зарплата йшла тільки на пролонгації. Тепер розумію - панікувала, боялась показатись безвідповідальною в чиїхось очах, тобто: взяла - поверни. Потім на роботі стали зарплату затримувати на місяць-два, ось тут вже й настав крах. Все. В боргах по вуха, платити нічим. Тепер доходять прострочки деякі до двох місяців. 5 із взятих закрила, там, де списали пені-штрафи і деякі погодились навіть на саме тіло. Решта домовитись неможливо. Кешберрі взагалі сволота. Ні на які компроміси не йдуть. Та це було б пів біди. Взламали мою телефонну книгу і телефонні книги трьох моїх родичів. По номерах з їхніх телефонних книг розсилають повідомлення людям,які мене навіть в очі ніколи не бачили, про те, що я боржник, злосна шахрайка, переховуюсь і не йду на контакт і підключили на їх номери бота (за день у однієї людини було 70 дзвінків!). Хоча це брехня,що я не йду на контакт. Я сама телефоную, вони беруть трубку і мовчать. Ось така історія. Не знаю, як правильно боротись. Не платити навіть у думках не було, але зараз взагалі немає грошей, а домовитись ніяк. Трохи поспілкувалась з такими, як я, кому не повезло потрапити в такий жах, то трохи легше на душі стало. Не від того, що я не одна така, а хоч чую, як в деяких ситуаціях треба себе вести. А то я було зовсім духом упала, думала, що тільки один вихід - на той світ. Тепер сотому закажу, щоб і близько не наближалися до цих мікрозаймів. Бо поки в житті йде все стабільно, то все получається, а як тільки піде якийсь збій, то вони як стерв'ятники- і очі повикльовують.
Я читаю, що радять змінити номер. Але ж родичі, робочі номери, прописка. Вони ж шукатимуть? Чи ні?
Вы хотите оплатить 1400 и думаете что они от вас отстанут?5 ще не один не закритий,у Готівки з тіла1000 виросло 10000 ,ну я їм дульку ,планую закрити завтра тільки 1400
І хай ідуть гуляють
Мне как не оф. работаещему да и ище с подпорченой Ки от привата, дали аж в 23 мфо, ну не сразу конечно, постепенноА у мого чоловіка,тільки 1 Манівео з 7 тисяч виросло21000 продали уже Таліону і більше ніде йому не дають,бо він хотів перекридитуватись,де тільки не пробував бублик,як вони дають,так чоловік офіційно працює йому тільки один дали і все,а я в декреті і мені 5