9 день просрочки і вимога оплати повністю

• Автор теми Автор теми Mria
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 46
  • Перегляди Перегляди 3K

Mria

Форумчанин
Дописи
147
Реакції
23
Бали
3600
Mria не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня всім,звязалась з е гроші на свою голову ,вийшла в просрочку ,тіло було 4 тис ,зробила три оплати 2 тис,500грн і 350 і залишилося 5200, на мої прохання списати щоб закрити за меншу суму ,або щоб почекали ще пару днів не йдуть ,написати якщо до 13:00 не оплачу то фіксують відмову і передають далі . Що очікувати ?

Доброго дня всім,звязалась з е гроші на свою голову ,вийшла в просрочку ,тіло було 4 тис ,зробила три оплати 2 тис,500грн і 350 і залишилося 5200, на мої прохання списати щоб закрити за меншу суму ,або щоб почекали ще пару днів не йдуть ,написати якщо до 13:00 не оплачу то фіксують відмову і передають далі . Що очікувати ?
Викинуті на вітер гроші вже не повернете. Будуть дзвонити всім підряд, продадуть калам, а ті,можливо, запропонують щось нормальне

Я тоже вже не перший раз з тими єгрошима звязалася
В мене 21 день просрочки з тіла 17500 вже є 34160
Будуть дзвонити спочатку рідним ,а потім тим кого знайдуть
Але в мене пролонгації небуло так що може вам хоч щось але мають списати

Почнуть дзвонити від сьогодні?
Дзвонити вони можуть що с першого дня прострочення, що з 9 дня, що 30. В них немає конкретного алгоритму дій. То, що Ви робили проплату пролонгації - це гроші на вітер

Дзвонити вони можуть що с першого дня прострочення, що з 9 дня, що 30. В них немає конкретного алгоритму дій. То, що Ви робили проплату пролонгації - це гроші на вітер
Пролонгацію не робила ,просто частинами погашаю заборгованість

фіксують відмову і передають далі
А потом:
По этапу, по этапу, тук-тук-тук.
Не забуду маму с папой, ту-тук-тук.

Странно, что эти методы до сих пор работают.
,,фиксирую отказ,,
,,передаём дальше,,

Та фиксируйте что угодно и где угодно, передавайте куда угодно, чё мент лишний раз этим беспокоить?)

просто частинами погашаю заборгованість
И в чем состоит сакральный смысл сего феерического действия, позвольте поинтересоваться?... вы же больше двух лет на форуме, к чему себе яму рыть этими частичными оплатами(

И в чем состоит сакральный смысл сего феерического действия, позвольте поинтересоваться?... вы же больше двух лет на форуме, к чему себе яму рыть этими частичными оплатами(
Достають просто маму дзвінками ,а вона давить на мене плати і все

Достають просто маму дзвінками ,а вона давить на мене плати і все
Вы так будете постоянно платить. Неужели не хотите эти деньги тратить на себя? Неужели вам приятнее тратить деньги на кого-то?

З першого дня просрочки вже задовбували . Попросила дати пару днів щоб сплатити тіло з % не згодились заморозити . Ну ні - то ні . Кажу , ну тоді чекайте . Нехай в суд ідуть . Пофіг .

З першого дня просрочки вже задовбували . Попросила дати пару днів щоб сплатити тіло з % не згодились заморозити . Ну ні - то ні . Кажу , ну тоді чекайте . Нехай в суд ідуть . Пофіг .
А суді є всі шанси підрізати відсотки , в них договори рагульні ) але до суда я думаю не дійде , скоро новий рік! 100% будуть шикарні знижки пропонувати )

Я все таки закрила його майже за тіло ,і сьогодні телефонували і просили вибачення що подзвонили до третіх осіб,бо я написала що напишу заяву до кіберполіції,після цього дали добро оплатити ,і сьогодні дали кешбек ,аж 100 грн

Я все таки закрила його майже за тіло ,і сьогодні телефонували і просили вибачення що подзвонили до третіх осіб,бо я написала що напишу заяву до кіберполіції,після цього дали добро оплатити ,і сьогодні дали кешбек ,аж 100 грн
На який день запропонували тіло ? Чи ви їх сама вмовили )
На який день запропонували тіло ? Чи ви їх сама вмовили )
Вибачаюсь , я так розумію на 10 день )

Назад
Угорі