мфо є-гроші нарахували штрафи і пеню

• Автор теми Автор теми Вітаха
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 32
  • Перегляди Перегляди 1K
Оце загнались. Я читала, що вони проблемні. У мене з 21 тис.до оплати було 25. До місяця протермінування. Не чіпали, лише телефонували мамі з нагадуванням.
Закрила.
З ними особливо краще не зв'язуватися ,в них ще комісія є ,я брав 14 тис і нарахували за місяць 22 тис)

З ними особливо краще не зв'язуватися ,в них ще комісія є ,я брав 14 тис і нарахували за місяць 22 тис)
Жах. Я шокована цими нарахуваннями. Все розумію, але ж не такі небесні суми 😶‍🌫️

не можна застосовувати одночасно два види відповідальності.

щодо нових договорів, маю на увазі 2024 року..треба розбиратись, які там формулювання.
ну..і судової практики, по новим договорам, майже на має
Вибач, я не дуже ще в цьому розібрався, що значить 2 види відповідальності?

не можна одночасно нараховувати пеню та штраф
Там штраф за 3й, 10й день нарахували, і ще в договорі прописано 20й день штраф. А пеня 10 днів з моментту просрочки. Вже 12 днів просрочки, пеню вродє не дають вже.

Там штраф за 3й, 10й день нарахували, і ще в договорі прописано 20й день штраф. А пеня 10 днів з моментту просрочки. Вже 12 днів просрочки, пеню вродє не дають вже.
ну, що я можу сказати?)))) де біли))))

ну, що я можу сказати?)))) де біли))))
Звонили моєму другу, що я їм винен. І не раз, і це за тиждень просрочки. Грошей зараз немаю, думаю немає смисла їм заплатити 100-200 грн?

А що з панго і тенго робити, задовбали дзвінками? Я ще й 100 грн панго вчора закинув, а вони все рівно звонять.

Звонили моєму другу, що я їм винен. І не раз, і це за тиждень просрочки. Грошей зараз немаю, думаю немає смисла їм заплатити 100-200 грн?

А що з панго і тенго робити, задовбали дзвінками? Я ще й 100 грн панго вчора закинув, а вони все рівно звонять.
я не бачу сенсу кидати по 100-200 грн. це вам користі не принесе)))

я не бачу сенсу кидати по 100-200 грн. це вам користі не принесе)))
Дякую, Тарас. Добре, що знайшов цей форум, стало трохи легше дихати, накатує іноді страх і не знаєш що робити з цими мфо...

Підкажіть, callfilter надійний проти дзвінків? Вночі встановив, десь тут в чатах вичитав, що цей додаток блокуватиме дзвінки? Насторожує, що він з російськими корнями, він точно блокує наші укр мфо дзвінки?

Останнє редагування модератором:
Дякую, Тарас. Добре, що знайшов цей форум, стало трохи легше дихати, накатує іноді страх і не знаєш що робити з цими мфо...

Підкажіть, callfilter надійний проти дзвінків? Вночі встановив, десь тут в чатах вичитав, що цей додаток блокуватиме дзвінки? Насторожує, що він з російськими корнями, він точно блокує наші укр мфо дзвінки?
В мене блокував на 100%, простий і хороший додаток

В мене блокував на 100%, простий і хороший додаток
Ясно. Але він щоразу буде запитувати за кожен номер, що дзвонить, чи блокувати? Мені подзвонили з моїх підписаних контактів, і додаток запитав чи блокувати. Це так має бути?

Є воші кожен день намагаються списати кошти з картки! Флаг їм в руки- картка інтернет, віртуальна. Кошти там не тримаю.

Підкажіть, чи можуть вони чи інша мфо зняти гроші із з/п картки, якщо я з неї деяким мфо платив платежі?

Назад
Угорі