9 день просрочки і вимога оплати повністю

• Автор теми Автор теми Mria
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 46
  • Перегляди Перегляди 3K
Я все таки закрила його майже за тіло ,і сьогодні телефонували і просили вибачення що подзвонили до третіх осіб,бо я написала що напишу заяву до кіберполіції,після цього дали добро оплатити ,і сьогодні дали кешбек ,аж 100 грн
Цікава казочка

Я все таки закрила його майже за тіло ,і сьогодні телефонували і просили вибачення що подзвонили до третіх осіб,бо я написала що напишу заяву до кіберполіції,після цього дали добро оплатити ,і сьогодні дали кешбек ,аж 100 грн
А на який день почали телефонувати оточеню??

Мене продали евоші кредитпромінвесту а ці вже до преміум актив ! Побачимо що будуть творити )

Мене продали евоші кредитпромінвесту а ці вже до преміум актив ! Побачимо що будуть творити )
О і в мене єгроші до кридитпромінвест продали, а вони настирлеві вже по телефоні книзі йдуть

а через скільки часу продали? і чи кошмарять рідних вони?
Кошмарять і то дуже
В мене просрочка з 17 листопада
А кредитпромінвест дуже кошмарили і через скільки часу перепродали?

Кошмарять і то дуже
В мене просрочка з 17 листопада

А кредитпромінвест дуже кошмарили і через скільки часу перепродали?
дзвонять тим самим контактним особоам чи всім підряд? у мене батьку телефонували,а матері наприклад ні

а через скільки часу продали? і чи кошмарять рідних вони?
Продали через 3 місяці повного ігнору з моєї сторони !
О і в мене єгроші до кридитпромінвест продали, а вони настирлеві вже по телефоні книзі йдуть
Не звертайте на них уваги , промінвест це підсоси евошів з ними домовитись тяжко ! Тому чекайте на продаж)

дзвонять тим самим контактним особоам чи всім підряд? у мене батьку телефонували,а матері наприклад ні
Всім підряд їх нерозбереш кому можуть дзвонити
Не звертайте на них уваги , промінвест це підсоси евошів з ними домовитись тяжко ! Тому чекайте на продаж)
О я відчуваю поки вони перепродадуть то всі обдзвонять

Всім підряд їх нерозбереш кому можуть дзвонити

О я відчуваю поки вони перепродадуть то всі обдзвонять
Обзвонять всіх в любому випадку , вам від цього нікуди не дітись ! Тому візьміть себе в руки , і чекайте на вигідну пропозицію )

Дайте хоть номера преміум актив з яких дзвонять живі оператори, я їх покошмарю (хоббі в мене таке 😊)

Так я спокійно це роблю))
Потрібно таке робити, якщо їм хотя б 100 людей в день їм будуть дзвонити і напрягати в них буде меньше часу людям нерви псувати 😂

Продали через 3 місяці повного ігнору з моєї сторони !

Вам судом погрожували ?

Назад
Угорі