Щоденник 7 кредитів з яких 5 мікрозайми,(допоможіть в вирішенні,буду вдячний)

• Автор теми Автор теми Romans
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 196
  • Перегляди Перегляди 6K
Ой, да прям таки. Что в 21 свои нюансы, что в 50 свои нюансы. Только разные. Легче? Пффф... ну-ну😉
Я в 19 газель цемента по 50кг мешок за 20минут выкидывал, и потом ещё до заката раствор колотить, а сейчас 10мешков по 25кг пронести 5метров от магазина до багажника это надо 3перекура...

Я в 19 газель цемента по 50кг мешок за 20минут выкидывал, и потом ещё до заката раствор колотить, а сейчас 10мешков по 25кг пронести 5метров от магазина до багажника это надо 3перекура...
Вау! А цемент, я так понимаю, = кредитам, лудомании, наркомании и прочим всяким разным причинам взятия кредита. Круть. Почитай Пазл о нейрофизиологии. Сейчас много популярных (молчу о научных) книг есть о работе мозга. Прикинь — мозгу поф*г на возраст. И на цемент тоже. Он работает по программе. А ещё учитывает сопутствующие факторы (не цемент). Вот так вот) ПС и из-за ментала — проще может быть как раз в 60, а не в 19 иногда )))

Доброго вечора)Вийшов на мене якийсь Юрисконсультант,залякуэ і про всі кредити знає,і номера всіх родичів достав,хтось щось знає по цьому приводу?
Може можна кудись скаргу на цього дятла написати?І як я зрозумів борг в одній конторі десь

Вкладення

• Screenshots_2024-12-16-17-55-33.webp
    Screenshots_2024-12-16-17-55-33.webp
    104.6 Кб · Перегляди: 121
Доброго вечора)Вийшов на мене якийсь Юрисконсультант,залякуэ і про всі кредити знає,і номера всіх родичів достав,хтось щось знає по цьому приводу?
Може можна кудись скаргу на цього дятла написати?І як я зрозумів борг в одній конторі десь
Всі кредити він взяв з Вашого УБКІ-репорту. Це не важко.
Номери родичів - напевно, Ви встановлювали додаток є-гроші, або щось таке

Всі кредити він взяв з Вашого УБКІ-репорту. Це не важко.
Номери родичів - напевно, Ви встановлювали додаток є-гроші, або щось таке
Так это-то и так понятно. Инфу (те же номера) где хочешь достать можно. А вот кто это — остаётся только гадать по факту 🤷‍♂️ А следовательно и жаловаться на кого — тоже 🤷‍♂️

Понял)Будем морозить дальше,кстати об кредитах,то на данный момент остались только,селфи,монейвео и кредит 7 остальное закрыл,ну 2 банка еще есть,но это не так страшно,там я гасить успеваю

Понял)Будем морозить дальше,кстати об кредитах,то на данный момент остались только,селфи,монейвео и кредит 7 остальное закрыл,ну 2 банка еще есть,но это не так страшно,там я гасить успеваю

Оффтоп

Выражаясь языком лудиков,

кэф на манивео в событии "кто пишет в ТГ" - наименьший )

или даже не они, а АФК или Талион

Завтра чисто ради интереса с ним пообщаюсь,разузнаю побольше

Завтра чисто ради интереса с ним пообщаюсь,разузнаю побольше
Ти сам дав правильну відповідь на своє запитання ,морозь,а те що пишуть то хай пишуть ,потихеньку закриваєш і молодець 👍

Сьогодні ще й манівео подарунок зробили)

Вкладення

• Screenshots_2024-12-17-10-38-21.webp
    Screenshots_2024-12-17-10-38-21.webp
    11.4 Кб · Перегляди: 80
Попереписувався я з "Юристконсультантом",який на мене через вайбер вийшов,виявився представник кредит 7,запропунував з тіла 30000 заплатити 35600 але одним платежем,сказав що тільки під реструктуризацію на 6 місяців зможу виплачувати,відписав що зв'яжеться для уточнення
В деякій мірі то і справді подарунок. У таліків можна закрити за тіло, інколи і півтіла
Так,але гади починають рідних тероризувати,а один якийсь дятел вийшов на мене в телеграм і почав прямим текстом погрожувати,знає де я працюю,буде звонити в університет(хоча я вже закінчив навчання),дав номера рідних загалом була спроба морального пресингу,але добре що є кнопочка щаблокувати)

Попереписувався я з "Юристконсультантом",який на мене через вайбер вийшов,виявився представник кредит 7,запропунував з тіла 30000 заплатити 35600 але одним платежем,сказав що тільки під реструктуризацію на 6 місяців зможу виплачувати,відписав що зв'яжеться для уточнення
кредит 7 можна закрити за пів тіла

Так,але гади починають рідних тероризувати,а один якийсь дятел вийшов на мене в телеграм і почав прямим текстом погрожувати,знає де я працюю,буде звонити в університет(хоча я вже закінчив навчання),дав номера рідних загалом була спроба морального пресингу,але добре що є кнопочка щаблокувати)
Перебісяться з часом. Головне про кнопочку не забувайте
Ну....з сумою 30000 тіла,я думаю вони тільки в суд будуть подавати
Далеко не факт

Romans ,де пропав ,як справи ? Чи знову в лудку заліз :dntknw:
Добрий день всім форумчанам,все гуд трошки вирішив підзаробити на всі ці проблеми,і відволіктись на щось....передивився мабуть 10 серіалів,і майже пізнав дзен,кредитори ********** але я тримався🤣🤣🤣

Сьогодні прилетіла така пропозиція,гроші на руках є,але потрібна порада чи можна взагалі оплачувати?Чи не кинуть попід хвіст.....

Це кредит 7

А я саме головне не вірив що можуть бути такі списання...

Вкладення

• IMG_20250211_181010_439.webp
    IMG_20250211_181010_439.webp
    75.3 Кб · Перегляди: 41
Назад
Угорі