Щоденник 7 кредитів з яких 5 мікрозайми,(допоможіть в вирішенні,буду вдячний)

• Автор теми Автор теми Romans
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 196
  • Перегляди Перегляди 6K
,що на данний момент не маю коштів
не бачу сенсу перед ними виправдовуватись, принижуватись, пояснювати щось, тільки накуй
заробляю по трошки і чекаю судів..
теж обрав такий шлях, через суди, ну хіба буде якась супер пропозиція на яку в мене для них з'являться гроші, хоча в основному витрачаю на себе, опу заради шараг не рву

хоча в основному витрачаю на себе, опу заради шараг не рву
Так они того не стоят. Тем более их калы — тупы как пробка. Только по скрипту и чешут. Прям не интересно. Да и для них есть только их интересы. Никакого понимания и тд.

Доброго дня)Селфі вийшов на мене в телеграмі,за 4 дні мощно вони загнули відсотки.....починаю нервуватись...суду вже не боюсь,але боюсь його програти😅😅😅,смс не буде світитись в нього як прочитаний,режим сніжинки ніхто не відміняв
З часом закриєте за тіло та забудете

Да и для них есть только их интересы
та які там інтереси, тільки тупий скрипт, в мого кота більше інтересів як в них
ну хіба інтерес надзвонити на мівінку в кінці місяця, або на цілу мівінку в великій чашці і майонез під новий рік

та які там інтереси, тільки тупий скрипт, в мого кота більше інтересів як в них
ну хіба інтерес надзвонити на мівінку в кінці місяця, або на цілу мівінку в великій чашці і майонез під новий рік
Так а я о чём же ж. Так о них же ж — 💸💶💴💵💳💰. Вот это и все их интересы)

теж обрав такий шлях, через суди, ну хіба буде якась супер пропозиція на яку в мене для них з'являться гроші, хоча в основному витрачаю на себе, опу заради шараг не рву
Какие суды, читал вашу тему 4мфо тело 60к и вы ждёте судов, прикалываетесь чтоли? Накопите уже и за тело отдайте... и живите нормально, тут 27мфо и банк тело в 260к и судов не хочется, а вам в суды поиграть... скучно чтоли.

Это не камень в Ваш огород, просто суд можно проиграть и прийдется платить больше.

А ещё жизнь учит на ошибках, мфо это ошибка, может стоит задуматься и пытаться заработать больше, тратить меньше, и даже если до судов не дойдёт то отложенные деньги останутся и пригодятся та и опыт и отношение к деньгами изменится
.

Останнє редагування:
Какие суды, читал вашу тему 4мфо тело 60к и вы ждёте судов, прикалываетесь чтоли? Накопите уже и за тело отдайте... и живите нормально, тут 27мфо и банк тело в 260к и судов не хочется, а вам в суды поиграть... скучно чтоли.

Это не камень в Ваш огород, просто суд можно проиграть и прийдется платить больше.

А ещё жизнь учит на ошибках, мфо это ошибка, может стоит задуматься и пытаться заработать больше, тратить меньше, и даже если до судов не дойдёт то отложенные деньги останутся и пригодятся та и опыт и отношение к деньгами изменится
.
та в мене ще банки є сума тіл 200к

Не відповідає автор ,хоч би не пустився в тяжке ...
Доброї ночі,вибачте що пости не оновлюю,хоча і писати немає що....2 роботи,встигаю тільки поспати(...Мене не тероризують,в рідних антиспам,збираю по трошки кошти,закриваю банківські борги...а що буде далі то буде видно,хочу спокійно провести цей рік до кінця,і з надією у краще зустріти новий...P.S.Зривів на автомати не було,пару раз ну дуже свербіло...але добре що під рукою була пляшка ягермейстера
Вони мені до речі такі цифри намалювали,що навіть смс їхні відкривати страшно...

Останнє редагування:
Вони мені до речі такі цифри намалювали,що навіть смс їхні відкривати страшно...
То ж самое, с ихних смс, я так понимаю что уже примерно пол ляма им торчу, х3-х4 и это за 1-2мес... сдурели совсем.

Всё будет норм, корень проблемы- автоматы, дальше хуже не будет, только лучше хоть и постепенно!!!

То ж самое, с ихних смс, я так понимаю что уже примерно пол ляма им торчу, х3-х4 и это за 1-2мес... сдурели совсем.

Всё будет норм, корень проблемы- автоматы, дальше хуже не будет, только лучше хоть и постепенно!!!
Да.....автомати то є зло,так паскудно себе відчуваю.... закинув це дурне діло,але тригерить постійно(хоча головою розумію що це шлях в нікуди і обмежую себе максимально),зараз я проміняв одне зло на інше,коли прям відчуваю що готовий робити деп то пірнаю в дно стакана,хоча це теж не панацея,і на роботи дві ходити потрібно і здоров'я на це все не вистачає...загалом в 21 проблем набрався на всі 50
Трошки не правильно висловився на рахунок 50,вік я поважаю,мав на увазі що трошки по простіше проблеми зазвичай у людей мого віку

Да.....автомати то є зло,так паскудно себе відчуваю.... закинув це дурне діло,але тригерить постійно(хоча головою розумію що це шлях в нікуди і обмежую себе максимально),зараз я проміняв одне зло на інше,коли прям відчуваю що готовий робити деп то пірнаю в дно стакана,хоча це теж не панацея,і на роботи дві ходити потрібно і здоров'я на це все не вистачає...загалом в 21 проблем набрався на всі 50
Трошки не правильно висловився на рахунок 50,вік я поважаю,мав на увазі що трошки по простіше проблеми зазвичай у людей мого віку
Ой ти наше ,не. підведи мене ))

Та поверь лучше в 21 пройти это всё и сделать выводы, чем в 50, так что норм вся жизнь впереди, главное вывод сделай правильный.

Та поверь лучше в 21 пройти это всё и сделать выводы, чем в 50, так что норм вся жизнь впереди, главное вывод сделай правильный.
Ой, да прям таки. Что в 21 свои нюансы, что в 50 свои нюансы. Только разные. Легче? Пффф... ну-ну😉

Назад
Угорі