Щоденник 7 кредитів з яких 5 мікрозайми,(допоможіть в вирішенні,буду вдячний)

• Автор теми Автор теми Romans
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 196
  • Перегляди Перегляди 6K
IMG_20241101_224705.webp

Для картинок есть отдельная тема

Для картинок есть отдельная тема
Так ,ми виправимось
Та шо ж не так-то, Скорпиошка! Ты посмотри котяра-то какой классный! И в тему же ж))) ПС Ну или кошка, тут не знаю)
Так ,смикнути за вухо ,ми в гостях і є правила

Доброго дня)Селфі вийшов на мене в телеграмі,за 4 дні мощно вони загнули відсотки.....починаю нервуватись...суду вже не боюсь,але боюсь його програти😅😅😅,смс не буде світитись в нього як прочитаний,режим сніжинки ніхто не відміняв

Вкладення

• Screenshots_2024-11-11-10-50-04~2.webp
    Screenshots_2024-11-11-10-50-04~2.webp
    80.2 Кб · Перегляди: 108
Доброго дня)Селфі вийшов на мене в телеграмі,за 4 дні мощно вони загнули відсотки.....починаю нервуватись...суду вже не боюсь,але боюсь його програти😅😅😅,смс не буде світитись в нього як прочитаний,режим сніжинки ніхто не відміняв
Ну так не Авиражеж! А солидная Кантора! Это те за месяц х3 накрутили, а эти и разуют, и разденут, и моргнуть не успеешь)))

Доброї ночі форумчани,сьогодні селфі намагались вийти на мене через вайбер/телеграм з суммами які вони на 4 день нарахували ,ігнор повний з мого боку,але впевненість в тому що я роблю трошки пошатнуло,хз день просто не задався, на роботі ,і все нахлинуло(хоча по іншому,тобто пролонгації будуть тільки збільшувати борг...)...після роботи,не стримався і взяв пляшку заспокійлового....не врятує від проблем,але знеболить як то кажуть...до гри не тяне....Хочу забути все,і більше не згадувати,але все тільки починається

Доброї ночі форумчани,сьогодні селфі намагались вийти на мене через вайбер/телеграм з суммами які вони на 4 день нарахували ,ігнор повний з мого боку,але впевненість в тому що я роблю трошки пошатнуло,хз день просто не задався, на роботі ,і все нахлинуло(хоча по іншому,тобто пролонгації будуть тільки збільшувати борг...)...після роботи,не стримався і взяв пляшку заспокійлового....не врятує від проблем,але знеболить як то кажуть...до гри не тяне....Хочу забути все,і більше не згадувати,але все тільки починається
В мене по селфі звичайно менша сума була 5000,але ось пару днів назад за тіло закрила (протермінування з травня).
Старалась поки коштів не було ,навіть не дивитися що вони там за суми пишуть😂😂
Теж таке буває,що накриває ...мабуть у більшості так

Порой расслабиться тоже нужно. Но только не делай из этого систему. И не падай духом. — все у тебя получится! Верь!

Сьогодні my credit запропунував реструктуризацію,мені б тільки дати по платежам змінити і все б влаштовувало,хто знає скільки приблизно ця пропозиція буде дійсна?З 14000 заплатити 18000 я готовий,не велика передплата,для того щоб спати спокійніше....

Вкладення

• Screenshots_2024-11-14-12-48-03.webp
    Screenshots_2024-11-14-12-48-03.webp
    81.2 Кб · Перегляди: 42
Доброго вечора форумчани,давно не виходив на звязок...трошки роботи прибавилось,влаштувався на ще одну)Тепеп працюю в графіку 2дні в одному магазині/і 2 ще в іншому,вивчав новий для себе товар і вникав в суть,тому не до контор було і розповідей про погане чи хороше,почали телефонувати рідним але добре що я завчасно встановив фільтр звінків)credit 7 випадково дозвонилися до мене через вайбер(очікував дзвінка з роботи,а попав на коллектора)....Дуже цікаво з ними спілкуватись🤣🤣🤣,кажуть що заборгованість і проблеми з кредитом,потрібно терміново вносити саме сьогодні платіж-моя ж відповідь,що на данний момент не маю коштів,як з'являться то одразу закрию а у відповідь повтор тексту по пару кіл,не витримав і збив трубку,хай тепер далі дзвонять як хочуть....Загалом не переживаю ні за що(створив для себе умови,щоб не було коли за всяку нісенітницю переживати)..заробляю по трошки і чекаю судів..
Як у вас справи?Дуже дякую що ви є)Якщо б не ви далі закопував би себе в глубоку яму....а так життя по трошки наладжується)Правда тепер до січня місяця буду без вихідних працювати,але добре що друга робота не важка

Назад
Угорі