Щоденник 7 кредитів з яких 5 мікрозайми,(допоможіть в вирішенні,буду вдячний)

• Автор теми Автор теми Romans
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 196
  • Перегляди Перегляди 6K
Бувають ,вже не одного виявили ,навіть за той час що я на форумі ,тут були такі що пропонували за органи - кошти ,вночі пише а на ранок в довічний бан )))
:saint::saint::saint: Я-то с ними почти не общался. Автоответчик тока записывает что-то. (Прикол в том что всегда запись — как окончание разговора). Но и так понял — мерзость и точка. Имхо!
Набори в ютубі Терентій Нікіфорович ,правда там старі ,закинув він те діло ,це форумський модер
Сделаю. Пасибки. Как раз настроение не оч. Может подниму таким образом)))

Почитаєте )))

Пасибки. Но насчёт «не вздумайте повторять» — тут уж кто как. Но ток хорошенько подумав!

а я ложив куй) суди розберуться хто кому скільки винен)
Я не знаю кто как. Ведь у всех своя жизнь и свои нюансы соответственно. Но с тобой согласен. Если они неадекват и чудят как дышат — там разберутся)
Да и карму никто не отменял. Странно, но она все-таки работает. Я не раз замечал ;)

Я не знаю кто как. Ведь у всех своя жизнь и свои нюансы соответственно. Но с тобой согласен. Если они неадекват и чудят как дышат — там разберутся)
та чомусь подумав що це буде саме норм рішення, головне мати подушку щоб юристу заплатити

та чомусь подумав що це буде саме норм рішення, головне мати подушку щоб юристу заплатити
Эт да. Потому они и перепродают «безнадёжную», как я писал. Но главное что бы отбитых не было в списке. У меня ток процент, а так — гуд. А эти % — то хз, время покажет.

Эт да. Потому они и перепродают «безнадёжную», как я писал. Но главное что бы отбитых не было в списке. У меня ток процент, а так — гуд. А эти % — то хз, время покажет.
в мене взагалі їх мало, дзвінків теж, але тіла жирні)

Ну я вже до дзвінків підготувався,всім кому потрібно знати-знає....буду чекати пропозицій,є звісно нюанс по судам,читав що все норм у форумчан в більшості випадків,але всеодно боюсь як вогню....а розцінки на адвоката +- які?Чи в кожному випадку окремо?

Ну я вже до дзвінків підготувався,всім кому потрібно знати-знає....буду чекати пропозицій,є звісно нюанс по судам,читав що все норм у форумчан в більшості випадків,але всеодно боюсь як вогню....а розцінки на адвоката +- які?Чи в кожному випадку окремо?
А кто ж его знает. Я по чуть-чуть откладываю на всяк случай. Слышал можно по частям договориться.

ну щоб юрист оцінив гонорар йому потрібно показати всі документи по справі, тут по різному

ну щоб юрист оцінив гонорар йому потрібно показати всі документи по справі, тут по різному
Как-то так я и думал. Ну удачи нам, а всяким калам и мфо — их же дерь** в дышло. Пардон за мой латинский, так сказать)

Доброго вечора)Уже маю два протермінування,в убки все світиться,селфі на пошту розсилку-лякалку скинули..побачим що буде далі
Розрахував,що зможу в цьому місяці закрити смартівей...там відсоток маленький і сумма не дуже велика і вже в майбутньому лекше буде

Вкладення

• Screenshot_20241109-221429~2.webp
    Screenshot_20241109-221429~2.webp
    203.8 Кб · Перегляди: 35
  • Screenshot_20241109-221433~2.webp
    Screenshot_20241109-221433~2.webp
    34.8 Кб · Перегляди: 83
Доброго вечора)Уже маю два протермінування,в убки все світиться,селфі на пошту розсилку-лякалку скинули..побачим що буде далі
Розрахував,що зможу в цьому місяці закрити смартівей...там відсоток маленький і сумма не дуже велика і вже в майбутньому лекше буде
Это ещё не пугалка. И лучше конечно без реструктуризации. Можно и с ней, но если хоть раз не заплатишь — трынде*)))

Порада ,менше читайте ту дурню ,порада 2 більше читайте форм ,порада 3 режим❄️в допомогу 😉

Назад
Угорі