Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
ну я вважаю що буде порушенням, якщо ви отримаєте менше ніж 13400.Так. Розблокували суму 13400, приходила смс с банку.
Мало читали.З того що тут читала - ці кошти, понад 20% і понад 13400 не ідуть на погашення боргу, а просто під арештом?
Я то все читала, але зараз військовий стан, закони не рідко трактують як заманеться, має місце свавілля. У нас в області у місцевій мережі супермаркетів минулої зими нових працівників не оформлювали, завод що на межі банкрутства за 1 день відпрошування/лікарняного зрізає зп що людина отримує 2 тис. Тому, до вівторка дізнаюсь. Ні з учбових, ні з авансу не зняли, хоча впровадження вже отримали. Значить імовірно знімуть з зпну я вважаю що буде порушенням, якщо ви отримаєте менше ніж 13400.
крім того не можна одночасно і накладати арешт, і відраховувати 20%
а те що є можливість написати заяву на визначення рахунка, виходить, можна використати проти боржника, якщо після відрахування із зп вийде менше ніж 13400
Угу. Кншн))крім того не можна одночасно і накладати арешт, і відраховувати 20%

Вся ця інформація буде в Дії? Так само як інші постанови і т.д.Мало читали.
Це як виконавець вирішить.
Може не чипати, а може відправити платіжну інструкцію на списання в рахунок суми заборгованості по вп.
Що і роблять дуже часто.
Я на Дію взагалі не дивлюсь.Вся ця інформація буде в Дії?
ДякуюЯ на Дію взагалі не дивлюсь.
Для цього є АСВП.
Що платноДякуюШкода що платно, а з моїм Райффайзеном мені поки не доступні безготівкові операції із-за арешту.
В чому саме запитання?Доброго вечора! Перечитую тут Вас , скажіть будь ласка , чи я правильно зрозуміла?! Маю арешт на 13400 заблоковані карти , одна зп тільки можу користуватися до 13400 і виконавець надіслав лист на роботу про зняття 20 відс. постанова ще з 1 вересня. Але так і не знімають з зп .в когось так було ?
Не дуже зрозуміла , вибачте. А що з зарплатного рахунка не відраховується коли є арешт ?В чому саме запитання?
Чому не знімають?
Так це ви в бухгалтера свого цікавтесь, ми звідки знати можем чому вона не відраховує.
Як варіант - рахунок зарплатний і вона не відраховує, але тоді виконавця мали поставити ви в курс і він взагалі мав би зняти арешт.
Відрахування йдуть не з рахунка а з заробітньої плати. Ще до того як кошти лягають на рахунок.Не дуже зрозуміла , вибачте. А що з зарплатного рахунка не відраховується коли є арешт ?
Дякую , ну то тоді все ясно . Нехай чекає виконавецьВідрахування йдуть не з рахунка а з заробітньої плати. Ще до того як кошти лягають на рахунок.
А на зарплатний рахунок ( рахунок з спеціальним режимом ) арешт накладати не можна.
Почитала ото Ваші повідомлення, у мене аналогічна ситуація, вже тему створила))) Переживаю чи не знімуть відразу за кілька місяців. Яка у Вас наразі ситуація з відрахуваннями виконавцю з зп?Дякую , ну то тоді все ясно . Нехай чекає виконавець![]()
Kryvonis, Це ваше право особисто визначати який саме рахунок ви будете використовувати як видатковий.Вітаю! Чи можна змінювати рахунок на видатки і чи хтось робив це?
Ситауація: написали заяву виконавцю, вказавши рахунок УкрСибБанку. Але це такий кінчений банк, що з карти неможливо знімати/переводити гроші (в межах 13400). Хочемо змінити на Монобанк. Чи реально?
бухгалтер світить тільки офіційну
20% з офіційноїзнімати