6 травня набрали чинності зміни до закону про виконавче провадження: перші арешти рахунків

А може таке бути , що виконавець помилився можливо адресою? І як діяти в даному випадку? Дзвонити можливо до виконавця?
Може бути що завгодно. Спитайте у бухгалтера чи приходив лист і далі на свій розсуд

Працювали з юристом, але нажаль суддя присудив все що хотів банк
От цікаво просто чи в когось з даного форуму було таке, що постанова є про зняття з зп, а на роботі не знімали . Але і мені не хочеться дуже лізти 🫢, ні то ні🫢🫤

От цікаво просто чи в когось з даного форуму було таке, що постанова є про зняття з зп, а на роботі не знімали .
Так, було таке.
Але там бухгалтер головний і боржник в постанові - одне лице 😁😁

Ну я думаю , що виконавець цього так не залише)
Чесно, не в курсі, навіть не питав. Війна багатьох "прибила", тож не здивуюсь що фірма пішла "в туман" і офіційно звільнила бухгалтера )))

Приватные шлют в банки еще платежную инструкцию. Смысл в разблокировке карты ,если все равно снимут деньги, когда они попадут на счет

Приватные шлют в банки еще платежную инструкцию. Смысл в разблокировке карты ,если все равно снимут деньги, когда они попадут на счет
Зміст в тому, щоб не лишитись повністю без коштів.
В межах 13400 виконавці не мають права нічого списувати. Все що вище можуть.

Платіжна інструкція - разовий документ.
Просто не тримайте гроші на карті.
Якщо на момент отримання інструкції грошей на карті не буде - знімати не буде чого.

Платіжна інструкція - разовий документ.
Просто не тримайте гроші на карті.
Якщо на момент отримання інструкції грошей на карті не буде - знімати не буде чого.
странно, сенс банк списал 200 грн сразу после зачисления на карту. там и производство то на 1167 грн, с какого-то мфо.

странно, сенс банк списал 200 грн сразу после зачисления на карту. там и производство то на 1167 грн, с какого-то мфо.
Якщо банк отримав постанову про визначення поточного рахунку видатковим, він би не дозволив списання ніякого. Розбирайтесь з банком.

Зміст в тому, щоб не лишитись повністю без коштів.
В межах 13400 виконавці не мають права нічого списувати. Все що вище можуть.
Мій виконавець по Привату надіслав на роботу лист про зняття 20% з зп. У перші місяці у мене вся зп буде може тис 14. Я так розумію якщо вираховують 20%, щоб лишалось 13400 по закону не обов'язково

Мій виконавець по Привату надіслав на роботу лист про зняття 20% з зп. У перші місяці у мене вся зп буде може тис 14. Я так розумію якщо вираховують 20%, щоб лишалось 13400 по закону не обов'язково

13400 - це сума, на яку не може бути звернене стягнення в межах календарного місяця з видаткового рахунку.
20% виконавець знімає із зп незалежно від 13400 там залишиться чи меньше.
Якщо припустим у вас сума до вираховування 40к... зніме 8к, на рахунок ляже 32к... то от з нього він може ще списати все що понад 13400
Окремим надсиланням відповідної платіжної інструкції до банку

якби не було арешту, то відраховували б з зарплати
а так, постанова про визначення не дає звертати стягнення на зп, якщо зп менша рівна 13400 [насправді не на 100% в цьому впевнений, але це було б логічно]
Тільки що писали що стягують з зп навіть якщо менша 13400. Заяву на 13400 давно написала, до вівторка чекаю зп тоді і дізнаюсь. Більше 14 тис точно не буде, тільки влаштувалась і думаю 20% таки знімуть.
13400 - це сума, на яку не може бути звернене стягнення в межах календарного місяця з видаткового рахунку.
20% виконавець знімає із зп незалежно від 13400 там залишиться чи меньше.
Якщо припустим у вас сума до вираховування 40к... зніме 8к, на рахунок ляже 32к... то от з нього він може ще списати все що понад 13400
Окремим надсиланням відповідної платіжної інструкції до банку
З того що тут читала - ці кошти, понад 20% і понад 13400 не ідуть на погашення боргу, а просто під арештом?

Назад
Угорі