6 травня набрали чинності зміни до закону про виконавче провадження: перші арешти рахунків

Питання цікаве)))
Не певен

Не можу сказати, як швидко кредитор передасть документи до виконавця.
Так, можуть списати все під 0(((
Нажаль
Впринципі з однієї сторони і норм, бистріше виплачу.
А з другої, не хотілося б🥺😔

можна спробувати застосувати постанову вс, про те що не можна і арешт, і 20% одразу
Доречі так, тут же можно використовувати не лише правило 13400
А якщо ж представити документи, що це зп, то можна уникнути проблем із арештом та банкоматами?

Доречі так, тут же можно використовувати не лише правило 13400

А якщо ж представити документи, що це зп, то можна уникнути проблем із арештом та банкоматами?
Як, я і казав)))
Адекватність виконавця...ну або суд

ОльгаАдлер, до речі, більшість ключових постанов ВС виникає якраз тому що існують вкрай принципові, але звичайні, люди : ) які не склали руки.

До речі, є непоодинокі приклади, коли виконавець списує, навіть за наявності постанови про визначення рахунку видатковим, навіть якщо надходження меньше 13400((
При наявності постанови чи з вже розблоченого рахунку ?
Яким чином банк це зміг зробити, якщо сума була в межах 13400?

А треба змінювати счет, чи картки буде достатньо?
Я ж не знаю, що у вас ща банк і як дає інформацію?
Наприклад, той же приват, робить виписку по окремим платежам, тобто можна навіть не змінювати картку

Я ж не знаю, що у вас ща банк і як дає інформацію?
Наприклад, той же приват, робить виписку по окремим платежам, тобто можна навіть не змінювати картку
В мене приват, зарплатна. Як я розумію, я можу прохати в них карту тік по цільовим і можу не змінювати карту взагалі

Доброго дня всім! Маю таке питання до Вас професіоналів )🥰. Отже , в мене відкрите провадження, виконавець відправив листа на роботу , читала постанову, з 1 вересня постанова . Сьогодні вже яке число і кошти з зп так і не знімають . Це як ?! Постанову на роботу в дії читала . Але по досі не знімають. Хто як це пояснить

Доброго дня всім! Маю таке питання до Вас професіоналів )🥰. Отже , в мене відкрите провадження, виконавець відправив листа на роботу , читала постанову, з 1 вересня постанова . Сьогодні вже яке число і кошти з зп так і не знімають . Це як ?! Постанову на роботу в дії читала . Але по досі не знімають. Хто як це пояснить
Ваш бухгалтер краще пояснить чому не дотримується законів

Ваш бухгалтер краще пояснить чому не дотримується законів
А може таке бути , що виконавець помилився можливо адресою? І як діяти в даному випадку? Дзвонити можливо до виконавця?

Назад
Угорі