6 травня набрали чинності зміни до закону про виконавче провадження: перші арешти рахунків

якби не було арешту, то відраховували б з зарплати
а так, постанова про визначення не дає звертати стягнення на зп, якщо зп менша рівна 13400 [насправді не на 100% в цьому впевнений, але це було б логічно]
Отже, якщо в мена є арешт, то він не може зняти гроші, поки я готую документацію для 13400?
Так))
І бажано без інших зарахувань
Дякую за змістовну відповідь)

Отже, якщо в мена є арешт, то він не може зняти гроші, поки я готую документацію для 13400?
якщо є арешт, документація на 13400 - це заява на визначення поточного рахунку
якщо є арешт, документація на зняття арешту повністю - виписка про те що заходить зарплата

Дякую за змістовну відповідь)
Чому не може?
Якщо ви ще не подали заяву на 13400 і немає відповідної постанови?

До речі, є непоодинокі приклади, коли виконавець списує, навіть за наявності постанови про визначення рахунку видатковим, навіть якщо надходження меньше 13400((

До речі, є непоодинокі приклади, коли виконавець списує, навіть за наявності постанови про визначення рахунку видатковим, навіть якщо надходження меньше 13400((

[POSTS=1000]аж зло бере[/POSTS]

Чому не може?

Ого, а можно щось з цим зробити? А списує 20% з видаткового чи все під 0?

Чому не може?

До речі, є непоодинокі приклади, коли виконавець списує, навіть за наявності постанови про визначення рахунку видатковим, навіть якщо надходження меньше 13400
Та й це ж наче незаконно...тоді на нього скаргу писати? (Якщо рахунок вже визнаний видатковим)
найкращий вихід
і вирішувати першопричину проблеми
То зрозуміло...просто наприклад, якщо вп судове й його не зняти, принайні зараз...то буду бігати до банкомату)

Та й це ж наче незаконно...тоді на нього скаргу писати? (Якщо рахунок вже визнаний видатковим)

То зрозуміло...просто наприклад, якщо вп судове й його не зняти, принайні зараз...то буду бігати до банкомату)
Незаконно)))
Але виконавці шлют вимоги, а банки списують, не розібравшись
В яких випадках під 0, а в яких 20% Підскажіть будь-ласка 🙏
0 з разунку, в межах суми вп, звісно.
20% із зп стягує ваш роботодавець, отримавши відповідну постанову

не всі судові вп можна зняти в принципі
знімайте в банкоматі...
Та отож...і сміх, і гріх🤣
Незаконно)))

А з цим можно щось зробити?

Незаконно)))

А через скільки після рішення, почнуть знімати?
І це повністю борг поставлять в мінус на заробітній картці і все що буде туди заходити, буде зразу списуватись?

Та отож...і сміх, і гріх🤣

А з цим можно щось зробити?
Питання цікаве)))
Не певен
А через скільки після рішення, почнуть знімати?
І це повністю борг поставлять в мінус на заробітній картці і все що буде туди заходити, буде зразу списуватись?
Не можу сказати, як швидко кредитор передасть документи до виконавця.
Так, можуть списати все під 0(((
Нажаль

Назад
Угорі