Так))Ага, це ж має бути типу виписка, що мені тоді надходить лише зп і тоді він розблокувати, вірно?
І бажано без інших зарахувань
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Так))Ага, це ж має бути типу виписка, що мені тоді надходить лише зп і тоді він розблокувати, вірно?
Отже, якщо в мена є арешт, то він не може зняти гроші, поки я готую документацію для 13400?якби не було арешту, то відраховували б з зарплати
а так, постанова про визначення не дає звертати стягнення на зп, якщо зп менша рівна 13400 [насправді не на 100% в цьому впевнений, але це було б логічно]
Дякую за змістовну відповідь)Так))
І бажано без інших зарахувань
якщо є арешт, документація на 13400 - це заява на визначення поточного рахункуОтже, якщо в мена є арешт, то він не може зняти гроші, поки я готую документацію для 13400?
Чому не може?Отже, якщо в мена є арешт, то він не може зняти гроші, поки я готую документацію для 13400?
Дякую за змістовну відповідь)
До речі, є непоодинокі приклади, коли виконавець списує, навіть за наявності постанови про визначення рахунку видатковим, навіть якщо надходження меньше 13400((
Ого, а можно щось з цим зробити? А списує 20% з видаткового чи все під 0?Чому не може?
Якщо ви ще не подали заяву на 13400 і немає відповідної постанови?
До речі, є непоодинокі приклади, коли виконавець списує, навіть за наявності постанови про визначення рахунку видатковим, навіть якщо надходження меньше 13400((
Під 0.Ого, а можно щось з цим зробити? А списує 20% з видаткового чи все під 0?
Чи єдиний вихід по приходу грошей одразу Все знімати?Ого, а можно щось з цим зробити? А списує 20% з видаткового чи все під 0?
С арестованного счета?Чи єдиний вихід по приходу грошей одразу Все знімати?
Нет, если розблоченС арестованного счета?
В яких випадках під 0, а в яких 20% Підскажіть будь-ласкаПід 0.
20% це інша історія
найкращий вихідЧи єдиний вихід по приходу грошей одразу Все знімати?
Та й це ж наче незаконно...тоді на нього скаргу писати? (Якщо рахунок вже визнаний видатковим)Чому не може?
Якщо ви ще не подали заяву на 13400 і немає відповідної постанови?
До речі, є непоодинокі приклади, коли виконавець списує, навіть за наявності постанови про визначення рахунку видатковим, навіть якщо надходження меньше 13400
То зрозуміло...просто наприклад, якщо вп судове й його не зняти, принайні зараз...то буду бігати до банкомату)найкращий вихід
і вирішувати першопричину проблеми
не всі судові вп можна зняти в принципіякщо вп судове й його не зняти, принайні зараз...то буду бігати до банкомату)
Незаконно)))Та й це ж наче незаконно...тоді на нього скаргу писати? (Якщо рахунок вже визнаний видатковим)
То зрозуміло...просто наприклад, якщо вп судове й його не зняти, принайні зараз...то буду бігати до банкомату)
0 з разунку, в межах суми вп, звісно.В яких випадках під 0, а в яких 20% Підскажіть будь-ласка![]()
Та отож...і сміх, і гріхне всі судові вп можна зняти в принципі
знімайте в банкоматі...
А з цим можно щось зробити?Незаконно)))
Але виконавці шлют вимоги, а банки списують, не розібравшись
0 з разунку, в межах суми вп, звісно.
20% із зп стягує ваш роботодавець, отримавши відповідну постанову
А через скільки після рішення, почнуть знімати?Незаконно)))
Але виконавці шлют вимоги, а банки списують, не розібравшись
0 з разунку, в межах суми вп, звісно.
20% із зп стягує ваш роботодавець, отримавши відповідну постанову
Питання цікаве)))Та отож...і сміх, і гріх
А з цим можно щось зробити?
Не можу сказати, як швидко кредитор передасть документи до виконавця.А через скільки після рішення, почнуть знімати?
І це повністю борг поставлять в мінус на заробітній картці і все що буде туди заходити, буде зразу списуватись?
можна спробувати застосувати постанову вс, про те що не можна і арешт, і 20% одразув мінус на заробітній картці і все що буде туди заходити, буде зразу списуватись
Як я зрозуміла, це все залежить від чесності виконавця....Питання цікаве)))
Не певен