6 травня набрали чинності зміни до закону про виконавче провадження: перші арешти рахунків

так а по привату там нічого не можна зробити в плані позбавитись вп? воно ж буде вічно висіти і переподаватись
Там рішення суду. Грошей на адвоката поки оскаржити немає, хоча бачу багато хто виграє суди з приватом. Сумма боргу з судовим десь 48 000 грн. Заплатити зараз не маю змоги. Що тут можна зробити? Хіба що просити банк щоб знову звертався до виконавця для відкриття вп. Мені воно що закрите, що відкрите все одно, рахунки то арештовані.

Там рішення суду. Грошей на адвоката поки оскаржити немає, хоча бачу багато хто виграє суди з приватом. Сумма боргу з судовим десь 48 000 грн. Заплатити зараз не маю змоги. Що тут можна зробити? Хіба що просити банк щоб знову звертався до виконавця для відкриття вп. Мені воно що закрите, що відкрите все одно, рахунки то арештовані.
нічого не робити, а коли є змога то оскаржувати) може юрист і знайде якийсь варіант.

Тоді Ви матимете можливість корисуватись всією заробітньою платнею, оскільки Ваша заробітна плата не перевищує 13400 грн.
А якщо виконавець знімає суму яка не перевищує 13400, з картки яка є для отримання зп?

А якщо виконавець знімає суму яка не перевищує 13400, з картки яка є для отримання зп?
Якщо з картки дозволені видаткові операції (банк отримав постанову), то не мають права із цих 13 400 щось списувати. Тільки надлишок.

В законі від 6 травня, по якому дозволили видаткові на 13 400, так і написано: "Звернення стягнення у межах зазначеної суми на такому рахунку не здійснюється."

Виконавці розбушувались. Блокують соціальні і зарплатні рахунки. Приватні пішли далі - зносять 100% зарплати та допомоги на дітей.

Виконавці розбушувались. Блокують соціальні і зарплатні рахунки. Приватні пішли далі - зносять 100% зарплати та допомоги на дітей.
У мене рахунок визначений для видаткових на 13 400 грн., при цьому державний виконавець кожен місяць (!) повторно пише постанову на його арешт. Працюють, не покладаючи рук...

Може зняти. В будь-який момент.
Тому знімайте зп і не тримайте їх на карті.
У мене вночі зняли всі кошти((((
Може зняти. В будь-який момент.
Тому знімайте зп і не тримайте їх на карті
Головне добігти до банкомату і зняти їх

У мене вночі зняли всі кошти((((

Головне добігти до банкомату і зняти їх
Доречі мене рік не чіпали а на другий рік згадали
по цьому самому провадженню? чи по іншому..
По цьому ж.
Доречі мене рік не чіпали а на другий рік згадали

По цьому ж.
Виконавець поновив постанову 13.10.2023 а до того була аж в 2021 році

У мене рахунок визначений для видаткових на 13 400 грн., при цьому державний виконавець кожен місяць (!) повторно пише постанову на його арешт. Працюють, не покладаючи рук...
Тоді треба на того виконавця кожен місяць писати скарги.

то ви не писали заяву на визначення поточного рахунку? мала б підгрузитись постанова про це, якщо б писали
то ви не писали заяву на визначення поточного рахунку? мала б підгрузитись постанова про це, якщо б писали
Ще ні, та як повідомлення про те що гроші знято побачила зранку і зайшла в Дію, там висвітилось
Ще ні, та як повідомлення про те що гроші знято побачила зранку і зайшла в Дію, там висвітилось
Але кошти зняті не з зарплатної карти, а з привата.

взагалі напис варто б знести в суді.
а так то заява на визначення
Ну та як я давно не була на форумі, то багато чого нового дізналась...тут навіть на юриста коштів немає.

Назад
Угорі