Ольга Несен
Читач
- Дописи
- 18
- Реакції
- 1
- Бали
- 1760
Ольга Несен не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Як пересвідчитись що виконавець відправив заяву на розблокування в банк?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
просіть у нього трек листа і відслідковуйтеЯк пересвідчитись що виконавець відправив заяву на розблокування в банк?
А ПУМБ що теж тільки через касу дає гроші? Це пісец якийсь((((Отже, нарешті
Відпоавила виконавцю на ел пошту заяву з ЕЦП, потім намагалась зв'язатись з виконавцем по телефону, щоб почути чи побачити хоча б якусь відповідь і рухи
Дзвонила після того неодноразово, 26.05 почула відповідь що відправили укрпоштою на банк постанову
Банк її звісно не бачив, але сказали що виконавець може відправити їм на ел пошту і вони візьмуть в роботу
І тільки лиш сьогодні я повторно додзвонилась, виконавець повідомив що сьогодні відправив у банк на ел пошту
Попросила також мені відправити копію постанови на ел пошту
Мені також сьогодні відправила
Банк отримав і одразу надав відповідь
Так, але не так як деякі писали про інші банки,що в певний час, а в будь який робочий час касиА ПУМБ що теж тільки через касу дає гроші? Це пісец якийсь((((
Дуже правильно відмічено?Якщо ви будете письмово подавати заяву, то тільки засвітите новий рахунок. З великою імовірністью, виконавець вам відмовить , а на новий рахунок накладе арешт. Думаю, спочатку краще запитати усно. І я думаю, тут багато залежить від самого виконавця. Закон не передбачає зміну рахунку для видаткових операцій, але і не забороняє цього робити.
У мене ще 29 травня отримали і досі чекаю разблокування. Дзвоню їм кожного дня і шо...Доброї ночі. У Приват банк постанова про часткове зняття арешту з рахунку в розмірі 13.400грн надійшла ще 01.06., в а рахунок і досі не розблоковано. Як можна Приватбанк трохи пришвидшить?
Мені сказали, що протягом 10 днів розблокуютьУ мене ще 29 травня отримали і досі чекаю разблокування. Дзвоню їм кожного дня і шо...
Мені так само сказали. Чекаємо.Мені сказали, що протягом 10 днів розблокують
Вітаю.Сьогодні приват розблокував рахунок. Документи від виконавця надіслані були 26 травня укр.поштою; сама постанова сформована 24 травня
Шукає суму грошей щоб списати їх раніше.29.05 відніс заяву, досі немає постанови, все на що спромігся виконавець - це на Запит до банку відносно банківської таємниці.![]()
Вітаю вас, це чудово. В мене постанова від 25.05 на розблокування, але Приват банк каже що нічого не отримували ще, назвали номер телефона щоб виконавець їм перетелефонував. А мій виконавець морозиться, тільки по четвергам приймає людей. Дозвонитись не реально.Сьогодні приват розблокував рахунок. Документи від виконавця надіслані були 26 травня укр.поштою; сама постанова сформована 24 травня
У мене вже 6 днів пройшло, як банк листа отримав, але рахунок ще не розблокованоДоброго дня відстежив через укр пошту приват вчора отримав рекомендованим листом постанову! Через скільки часу після отримання він знімає арешт? В кого як було?
А що кажуть в підтримці?У мене вже 6 днів пройшло, як банк листа отримав, але рахунок ще не розблоковано
Що вони роблоковують від 3 до 10 днів.А що кажуть в підтримці?