6 травня набрали чинності зміни до закону про виконавче провадження: перші арешти рахунків

Отже, нарешті:D
Відпоавила виконавцю на ел пошту заяву з ЕЦП, потім намагалась зв'язатись з виконавцем по телефону, щоб почути чи побачити хоча б якусь відповідь і рухи
Дзвонила після того неодноразово, 26.05 почула відповідь що відправили укрпоштою на банк постанову
Банк її звісно не бачив, але сказали що виконавець може відправити їм на ел пошту і вони візьмуть в роботу
І тільки лиш сьогодні я повторно додзвонилась, виконавець повідомив що сьогодні відправив у банк на ел пошту
Попросила також мені відправити копію постанови на ел пошту
Мені також сьогодні відправила
Банк отримав і одразу надав відповідь

Вкладення

• IMG_20230605_181256.webp
    IMG_20230605_181256.webp
    44.3 Кб · Перегляди: 108
Отже, нарешті:D
Відпоавила виконавцю на ел пошту заяву з ЕЦП, потім намагалась зв'язатись з виконавцем по телефону, щоб почути чи побачити хоча б якусь відповідь і рухи
Дзвонила після того неодноразово, 26.05 почула відповідь що відправили укрпоштою на банк постанову
Банк її звісно не бачив, але сказали що виконавець може відправити їм на ел пошту і вони візьмуть в роботу
І тільки лиш сьогодні я повторно додзвонилась, виконавець повідомив що сьогодні відправив у банк на ел пошту
Попросила також мені відправити копію постанови на ел пошту
Мені також сьогодні відправила
Банк отримав і одразу надав відповідь
А ПУМБ що теж тільки через касу дає гроші? Це пісец якийсь((((

А ПУМБ що теж тільки через касу дає гроші? Це пісец якийсь((((
Так, але не так як деякі писали про інші банки,що в певний час, а в будь який робочий час каси
Мені ще пощастило, можна так сказати?, що в моєму місті є пумб

Якщо ви будете письмово подавати заяву, то тільки засвітите новий рахунок. З великою імовірністью, виконавець вам відмовить , а на новий рахунок накладе арешт. Думаю, спочатку краще запитати усно. І я думаю, тут багато залежить від самого виконавця. Закон не передбачає зміну рахунку для видаткових операцій, але і не забороняє цього робити.
Дуже правильно відмічено?

Доброї ночі. У Приват банк постанова про часткове зняття арешту з рахунку в розмірі 13.400грн надійшла ще 01.06., в а рахунок і досі не розблоковано. Як можна Приватбанк трохи пришвидшить?

Доброї ночі. У Приват банк постанова про часткове зняття арешту з рахунку в розмірі 13.400грн надійшла ще 01.06., в а рахунок і досі не розблоковано. Як можна Приватбанк трохи пришвидшить?
У мене ще 29 травня отримали і досі чекаю разблокування. Дзвоню їм кожного дня і шо...

Сьогодні приват розблокував рахунок. Документи від виконавця надіслані були 26 травня укр.поштою; сама постанова сформована 24 травня

29.05 відніс заяву, досі немає постанови, все на що спромігся виконавець - це на Запит до банку відносно банківської таємниці. :(

Доброго дня відстежив через укр пошту приват вчора отримав рекомендованим листом постанову! Через скільки часу після отримання він знімає арешт? В кого як було?

Сьогодні приват розблокував рахунок. Документи від виконавця надіслані були 26 травня укр.поштою; сама постанова сформована 24 травня
Вітаю вас, це чудово. В мене постанова від 25.05 на розблокування, але Приват банк каже що нічого не отримували ще, назвали номер телефона щоб виконавець їм перетелефонував. А мій виконавець морозиться, тільки по четвергам приймає людей. Дозвонитись не реально.

Доброго дня відстежив через укр пошту приват вчора отримав рекомендованим листом постанову! Через скільки часу після отримання він знімає арешт? В кого як було?
У мене вже 6 днів пройшло, як банк листа отримав, але рахунок ще не розблоковано

з приватом дзвонити і дзвонити, хай шукають, просіть оператора створити заявку, хай каже номер заявки, відстежуйте її в приват 24. з одним оператором не виходе - дзвоніть ще, можна попасти на більш меньш адекватного)

Назад
Угорі