6 травня набрали чинності зміни до закону про виконавче провадження: перші арешти рахунків

Розблокували в Сенс банку через 3 дні після того, яйк написав заяву.Зняти можна тільки через касу.А змінювати рахунок виконавець не хоче, бо це не передбачено законом.
Це дуже погано((( Якщо виконавець так каже, то хз що робити.

Але теж дивно, буває банк сам відмовляє кліенту в обслуговуванні. І що тепер, неможна змінити рахунок. Це капець якийсь(((

Це дуже погано((( Якщо виконавець так каже, то хз що робити.

Але теж дивно, буває банк сам відмовляє кліенту в обслуговуванні. І що тепер, неможна змінити рахунок. Це капець якийсь(((
Так. Але новий рахунок поки що без арешту. Може пощастить)))

Так. Але новий рахунок поки що без арешту. Може пощастить)))
А ви коли питали у виконавця про зміну рахунку, не казали який саме новий банк у вас буде? Бо ці падлюки вам відмовили, а самі тихо можуть направити туди постанову на арешт.

Доброго дня. Не знаю, чи пишу в ту тему. Ніхто не підкаже, чи є вже прецеденти по виконавчих написах по кредитах в МФО за останнній місяць/два.

Доброго дня. Не знаю, чи пишу в ту тему. Ніхто не підкаже, чи є вже прецеденти по виконавчих написах по кредитах в МФО за останнній місяць/два.
Ви про що?
Які преценденти?

А ви коли питали у виконавця про зміну рахунку, не казали який саме новий банк у вас буде? Бо ці падлюки вам відмовили, а самі тихо можуть направити туди

А ви коли питали у виконавця про зміну рахунку, не казали який саме новий банк у вас буде? Бо ці падлюки вам відмовили, а самі тихо можуть направити туди постанову на арешт.
Ні я не уточняв, на який змінюється)))Але рано чи пізно можуть і туди добратись.

Ви про що?
Які преценденти?
Можливо, я трішки не так виразився. У зв*язку з цим новим законом від 6 травня, чи почали масово ліпити нотаріальні написи по кредитах від МФО? Саме така інформація цікавить.

Можливо, я трішки не так виразився. У зв*язку з цим новим законом від 6 травня, чи почали масово ліпити нотаріальні написи по кредитах від МФО? Саме така інформація цікавить.
ні. це заборонено

Розблокували в Сенс банку через 3 дні після того, яйк написав заяву.Зняти можна тільки через касу.А змінювати рахунок виконавець не хоче, бо це не передбачено законом.
А ви якусь заяву подавали виконавцю про зміну рахунку?

Доброго дня
Підкажіть будь ласка, якщо 4 виконавчих провадження у одного виконавця це потрібно писати йому 4 заяви чи можна в одній заяві написати номера 4 виконавчих проваджень? Чи взагалі можна подати 1 заяву ?

Доброго дня
Підкажіть будь ласка, якщо 4 виконавчих провадження у одного виконавця це потрібно писати йому 4 заяви чи можна в одній заяві написати номера 4 виконавчих проваджень? Чи взагалі можна подати 1 заяву ?
1 заяву)))

Доброго дня
Народ подскажите пожалуйста через сколько лепят ин просрочки ещё до войны начались

Доброго дня! це вони вже забрали чи ні? Рекомендований лист виконавець відправив в приват

Вкладення

• IMG_3951.webp
    IMG_3951.webp
    32.8 Кб · Перегляди: 71
Назад
Угорі