6 травня набрали чинності зміни до закону про виконавче провадження: перші арешти рахунків

Що вони роблоковують від 3 до 10 днів.
Ну а мені сказали що не отримали хоча я їм скинув відстеження де пише що вони отримали)якесь замкнуте коло
Ще й виконавець каже що емейлом вони не приймать тільки рекомендованим листом

Останнє редагування:
Шукає суму грошей щоб списати їх раніше.
В мене теж Гречин подавала такий запит,думала в мене на рахунках бабло лежить..???А там 0 цілих ,0 десятих.І вчора вже пройшов суд по забезпеченню.Чекаю рішення.Сподіваюся,там все добре.

Доброї ночі. У Приват банк постанова про часткове зняття арешту з рахунку в розмірі 13.400грн надійшла ще 01.06., в а рахунок і досі не розблоковано. Як можна Приватбанк трохи пришвидшить?
Ніяк. Термін очікування 3-10 днів .

В мене теж Гречин подавала такий запит,думала в мене на рахунках бабло лежить..???А там 0 цілих ,0 десятих.І вчора вже пройшов суд по забезпеченню.Чекаю рішення.Сподіваюся,там все добре.
В мене більше року від неї немає нічого. Через тиждень їй вп закривати бо вн зніс. Думав вона не працює...

Дякую за відповідь. Я переживаю, щоб Приватбанк не відмовив у частковому розблокування
Якщо все правильно складено вашим виконавцем думаю проблем не буде.
Iruna0721,
Якщо все правильно складено вашим виконавцем думаю проблем не буде. я наразі очікую від 30.05 і поки тихо

В мене більше року від неї немає нічого. Через тиждень їй вп закривати бо вн зніс. Думав вона не працює...
Та працює,в реєстрі є...Кучу запитів місяць тому робила,шукала авто,рахунки,з чого можна здерти.
Ну а забезпечення задовольнили..?

Отже, нарешті:D
Відпоавила виконавцю на ел пошту заяву з ЕЦП, потім намагалась зв'язатись з виконавцем по телефону, щоб почути чи побачити хоча б якусь відповідь і рухи
Дзвонила після того неодноразово, 26.05 почула відповідь що відправили укрпоштою на банк постанову
Банк її звісно не бачив, але сказали що виконавець може відправити їм на ел пошту і вони візьмуть в роботу
І тільки лиш сьогодні я повторно додзвонилась, виконавець повідомив що сьогодні відправив у банк на ел пошту
Попросила також мені відправити копію постанови на ел пошту
Мені також сьогодні відправила
Банк отримав і одразу надав відповідь
Не все так просто виявилось
Прийшла знімати, а нє
Треба йти до фахівця, фахівець робить запит на тимчасове зняття блоку, йому дають добро, він створює видатковий документ і тільки тоді можна отримати кошти
Я сьогодні своїх так і не побачила, так як все затягнулось і каса вже закрилась

Не все так просто виявилось
Прийшла знімати, а нє
Треба йти до фахівця, фахівець робить запит на тимчасове зняття блоку, йому дають добро, він створює видатковий документ і тільки тоді можна отримати кошти
Я сьогодні своїх так і не побачила, так як все затягнулось і каса вже закрилась
Це таке і в Авалі. Іздіваються з людей, як хочуть(((

Ще таке питання в мене 2 провадження одне відкрите,а друге повернуте без виконання! По відкритому виконавець надіслав постанову про визнання рахунку для видаткових операцій!а з тим що повернуто без виконання що робити? Знімати арешт через суд чи як? І як правильно діяти у такій ситуації!дякую

Як пересвідчитись що виконавець відправив заяву на розблокування в банк?
Ходили до виконаця і просили трек-номер листа. С собою брали зарані заготовлену скаргу на ім'я начальника. Показали її виконавцю, він дав трек-номер. Але, можу, він і так би дав, а скарга його не лякає. Не можу стверджувати. )))

Вам нужно написать Заяву про визначення поточного рахунку у банку для здійснення видаткових операцій.
Заявления можно отправить почтой, занести лично, либо отправить электронной почтой (если отправляете электронной почтой, то с наложениям электронной цифровой подписи)
Доброго вечора! А чи може виконавець відмовити в визначенні рахунка для здійснення видаткових операцій?
6 травня в Україні набирає чинності закон, яким вносяться зміни до законодавства про виконавче провадження (Закон №3048-IX).
Так, 11 квітня Верховна Рада ухвалила в цілому як закон законопроект 8064 щодо окремих особливостей організації примусового виконання судових рішень і рішень інших органів під час дії воєнного стану.
Зокрема, ним визначено, що на період війни фізичні особи – боржники, на кошти яких накладено арешт органами ДВС, приватними виконавцями, можуть здійснювати видаткові операції з поточного рахунку на суму у розмірі, що протягом одного календарного місяця не перевищує 2 мінімальних розмірів заробітної плати. Тобто, на суму 13 400 грн.
І ось, почали "прилітати" арешти від виконавців:confused:

✏️ заява про розблокування рахунків
Доброго вечора! А чи може виконавець відмовити у визначенні рахунка для здійснення видаткових операцій?

Після прийняття закону 6 травня чи будуть відрахування із заробітної плати по В/П? . Дякую.

Доброго вечора! А чи може виконавець відмовити в визначенні рахунка для здійснення видаткових операцій?

Доброго вечора! А чи може виконавець відмовити у визначенні рахунка для здійснення видаткових операцій?
Нажаль, можить. Моїй знайомій відмовив. Сказав, що поки вона повністю не виплатить штраф, то ніякої заяви він не прийме.

Назад
Угорі