6 травня набрали чинності зміни до закону про виконавче провадження: перші арешти рахунків

Так, мені асистент виконавця надала номер відправлення листа. Відправили 24.05, відстежила, що вчора (29.05) лист вручили, але приват банк кажуть, що ще його не зареєстрували.
Задовбайте кожного дня! Мій також сьогодні вже нарешті доставили . Відпишусь коли розблокують

Таке питання. Рахунки заарештовано. Серед них і соціальний. На один з рахунків написла заяву, поки ще не має результату. А от читаю про соціальний - його взагалі не мали арештовувати, банк повинен був залишити виконавчий лист без виконання та відправити виконавцю з поясненням. Але банк не зробив і каже, що я сама повинна з виконавцем вирішувати. Як бути?

Таке питання. Рахунки заарештовано. Серед них і соціальний. На один з рахунків написла заяву, поки ще не має результату. А от читаю про соціальний - його взагалі не мали арештовувати, банк повинен був залишити виконавчий лист без виконання та відправити виконавцю з поясненням. Але банк не зробив і каже, що я сама повинна з виконавцем вирішувати. Як бути?
Так . Подзвоніть виконавцю і нехай розблокує рахунок так як це соц. Банк отримав постанову про арешт коштів, відповідно і всі карти заблокував. Зв’язуютьсь з вашим виконавцем

Вирішуйте з виконавцем самі. Арешт накладає виконавець.

Потрібно постанову від всіх виконавців!

Інакше банк не розблокує

Не раджу чекати, бо не розблокують.

Приватбанк так само не розблокує?
В мене вже сьогодні розблокували, лист прийшов від одного виконавця

А в кого ощад? Як він розблоковує ці 13400 - теж тільки через касу чи поністью знімає блок?
Короче банк Восток полная шляпа тупорылая, не связывайтесь с ним! Пришла наконец-то им постанова на розблокування 13400 в мес, при чем, Я НИКАКИМ образом об этом не был уведомлен, пока сам 5 раз не звонил на горячую линию и не добился ответа. Но, чтобы их снять нужно обязательно ехать в отделение, подходить к специалисту уведомить что хочешь снять со счета, он подает какую-то заявку и после этого ожидаешь 1,5-2 часа, пока какие-то там данные подтянутся и только тогда можно снять через кассу 13400 максимум. Других способов нет , вообще.
звиздец что еще сказать
У Сенсбанка такаж фігня.

А в кого ощад? Як він розблоковує ці 13400. Теж тільки через касу чи повністью знімає блок?

Дякую. У мене також 3. Але заяву писала одному виконавцю. 23 травня вона відправила лист в Приватбанк. Чекаю на результат
Дякую. У мене також 3. Але заяву писала одному виконавцю. 23 травня вона відправила лист в Приватбанк. Чекаю на результат
А Ви довго чекали на розблокування рахунку?

Останнє редагування:
Так, мені асистент виконавця надала номер відправлення листа. Відправили 24.05, відстежила, що вчора (29.05) лист вручили, але приват банк кажуть, що ще його не зареєстрували.
У мене також сьогодні Аваль забрав, говорять мені що ще не отримали

Вітаю. Ну це треш)))
Чоловік 3 тижні тому відніс заяву на розблокування, одну копію в канцелярії, іншу виконавцю. Поговорив з виконавцем, той каже "щас всьо будєт" , три дні максимум, дзвони мені і пиши на вайбер якщо що. По факту на дзвінки і смс виконавець не відповідав. Вчора пішов до начальника виконавчої служби і виявилось, що про заяву просто забули. Забули)))) Я в шоці з роботи виконавців. Але є і плюс: зранку начальник виконавчої служби виніс постанову про списання 20% з зп і про розблокування рахунку, ввечері вже прийшло повідомлення в Дію.

Єдине з чим не розібралися вдвох: по справі два впровадження, одне на більшу сумму, інше на меншу, постанова на розблокування винесена на впровадження з меншою сумою. Я ж правильно розумію, що це не має значення? Ну тобто хоч 10 впроваджень є, на будь яке можуть зробити постанову про зняття арешту?

Подскажите пожалуйста открыты исполнительные производства, арест на банковских счетах, уезжаю за границу, и буду открывать там счет, могут ли заграницей заблокировать счёт

Подскажите пожалуйста открыты исполнительные производства, арест на банковских счетах, уезжаю за границу, и буду открывать там счет, могут ли заграницей заблокировать счёт
Пока, нет.

Прямо сейчас нет, но в будущем все возможно.

Яку конкретну потрібно заяву?

2 рази була відправлена заявка з електронним підписом sig і asice .

Виконовець дав відповідь-немає заяви.

Чи відправляти звичайну заяву без підписа і + з електронним підписом?

Чи почтою звичайною рекомендованим листом?
Відправте виконавцю на емейл підписаним електронним підписом або роздрукуйте і відправте Укрпоштою.
Краще відправити і на електронну і в паперовому вигляді Укрпоштою.
Або після відправки на електронну, зателефонувати виконавцю і запитати чи так буде достатньо.
привіт) підкажіть, будь ласка, чи повинен виконавець , отримавши мою заяву, внести її до АСВП? бо відправила ще у п'ятницю, то відписувався, а тепер мовчить, негідник. як же його розворушити?
мабуть сидить тут, читає)))) виправився)))
Автоматизована система виконавчого провадження

1. Реєстрація виконавчих документів, документів виконавчого провадження, фіксування виконавчих дій здійснюється в автоматизованій системі виконавчого провадження, порядок функціонування якої визначається Міністерством юстиції України.

Вільний та безоплатний доступ до інформації автоматизованої системи виконавчого провадження забезпечує Міністерство юстиції України у мережі Інтернет на своєму офіційному веб-сайті з можливістю перегляду, пошуку, копіювання та роздрукування інформації, на основі поширених веб-оглядачів та редакторів, без необхідності застосування спеціально створених для цього технологічних та програмних засобів, без обмежень та цілодобово.

Інформація повинна містити відомості про час її розміщення.

2. Автоматизованою системою виконавчого провадження забезпечується:

1) об’єктивний та неупереджений розподіл виконавчих документів між державними виконавцями;

2) надання сторонам виконавчого провадження інформації про виконавче провадження;

3) виготовлення документів виконавчого провадження;

4) централізоване зберігання документів виконавчого провадження;

5) централізоване зберігання інформації про рахунки органів державної виконавчої служби та приватних виконавців, відкриті для цілей виконавчого провадження;

6) підготовка статистичних даних;

7) реєстрація вхідної і вихідної кореспонденції та етапів її проходження;

8) передача документів виконавчого провадження до електронного архіву;

9) формування Єдиного реєстру боржників.

Останнє редагування:
Назад
Угорі