6 травня набрали чинності зміни до закону про виконавче провадження: перші арешти рахунків

Укрпошта так довго доставляє листи, вже тиждень дійти не можуть
а обіцяли коли доставити?

штрафи за несвоєчасну доставку - ну такоє...
за несвоєчасну доставку реєстрованих поштових відправлень усіх видів - штраф у розмірі 25 відсотків вартості послуги поштового зв’язку;

Отже, сьогодні нарешті вийшло зв'язатись із виконавцем, вона сказала що відправили постанову в ПУМБ укрпоштою 26.05, в АСВП нічого немає
Можливо хтось знає, за кільки часу після отримання постанови ПУМБ розблокує зняття 13400?

Отже, сьогодні нарешті вийшло зв'язатись із виконавцем, вона сказала що відправили постанову в ПУМБ укрпоштою 26.05, в АСВП нічого немає
Можливо хтось знає, за кільки часу після отримання постанови ПУМБ розблокує зняття 13400?
Коли отримає рекомендований лист.
Мій вже третій тиждень не може дійти , тому такі справи

Є хоч якийсь банк, який не блокує? В якого можна відкрити віртуальну картку

Доброго ранку. Скажіть будь ласка моно хоч комусь розблокував картку, бо в мене отримали документи по укр пошті від виконавця і сказали що не розблокують поки не отримають постанови від всіх остальних виконавців.

Доброго ранку. Скажіть будь ласка моно хоч комусь розблокував картку, бо в мене отримали документи по укр пошті від виконавця і сказали що не розблокують поки не отримають постанови від всіх остальних виконавців.
Не чув такого. Про зняття арешту чув, що їм треба від всіх, а про рахунок не було.
Вище писали, що є люди в кого зняли обмеження.

Потрібно постанову від всіх виконавців!
Потрібно постанову від всіх виконавців!
Інакше банк не розблокує
Дякую. Буду чекати
Не раджу чекати, бо не розблокують.

Та мені на роботу. Щоб туди скидали "преміальну" частину зп. Але сказали, що то має бути лише особиста
Я зараз відкриваю білу картку монобанку подружайці з форуму. Консультант запитав яке ім"я я хочу написати на білій картці.
Я сказав шо моє, на всяк випадок. Але можна написати будь яке (як я зрозумів).
Та мені на роботу. Щоб туди скидали "преміальну" частину зп. Але сказали, що то має бути лише особиста
Зараз подивився на свою чорну картку. На ній немає мого ім"я.
Тож ось вам і вихід.

Я зараз відкриваю білу картку монобанку подружайці з форуму. Консультант запитав яке ім"я я хочу написати на білій картці.
Я сказав шо моє, на всяк випадок. Але можна написати будь яке (як я зрозумів).

Зараз подивився на свою чорну картку. На ній немає мого ім"я.
Тож ось вам і вихід.
Пиши там хоч Джон Ленон. Отримувач має бути "Вася" якому будуть переказ робити.
Навряд чи який роботодавець захоче відправляти кошти невідомо кому, а потім в "разі войни" доказувати що він саме "Васі" робив переказ.

Пиши там хоч Джон Ленон. Отримувач має бути "Вася" якому будуть переказ робити.
Навряд чи який роботодавець захоче відправляти кошти невідомо кому, а потім в "разі войни" доказувати що він саме "Васі" робив переказ.
В бухгалтерію заява від "Васі" з номером картки, і все в ажурі. Мені здається, що преміальна частина зп навіть не дуже офіційна.
Ну або вошкатись з налом (зарплата по умолчанию).
Мені здається що кожен керівник зацікавлений щоб його робітник отримував премії, а не виконавець або МФО.

Назад
Угорі