6 травня набрали чинності зміни до закону про виконавче провадження: перші арешти рахунків

В бухгалтерію заява від "Васі" з номером картки, і все в ажурі. Мені здається, що преміальна частина зп навіть не дуже офіційна.
Ну або вошкатись з налом (зарплата по умолчанию).
Мені здається що кожен керівник зацікавлений щоб його робітник отримував премії, а не виконавець або МФО.
Ендрю, буде інфа, де зп ( поx чи оф чи не оф ) работодавець кидав на картку не працівника - даш знати.
Я такого не чув просто ще.

В бухгалтерію заява від "Васі" з номером картки, і все в ажурі. Мені здається, що преміальна частина зп навіть не дуже офіційна.
Ну або вошкатись з налом (зарплата по умолчанию).
Мені здається що кожен керівник зацікавлений щоб його робітник отримував премії, а не виконавець або МФО.
Мені здається премія це ота єдина частина зарплати яка і є офіційною з якої і сплачується податки, а все решту пан отримує в сіру

Ендрю, буде інфа, де зп ( поx чи оф чи не оф ) работодавець кидав на картку не працівника - даш знати.
Я так отримував на картку колеги. Він знімав, та давав мені готівку.
З офіційної мінімалки Приват знімав 20%. А решту я отримував таким чином.
Компанія була велика.

Я так отримував років 5 тому. Роботодавець в призначенні платежу писав "поповнення карти"

привіт) підкажіть, будь ласка, чи повинен виконавець , отримавши мою заяву, внести її до АСВП? бо відправила ще у п'ятницю, то відписувався, а тепер мовчить, негідник. як же його розворушити?
мабуть сидить тут, читає)))) виправився)))

Останнє редагування:
привіт) підкажіть, будь ласка, чи повинен виконавець , отримавши мою заяву, внести її до АСВП? бо відправила ще у п'ятницю, то відписувався, а тепер мовчить, негідник. як же його розворушити?
Має два робочих дня на розгляд і винесення відповідної постанови.
Завтра якщо без змін - можно починати йому "різьбу накручувати"
В нас навіть токар свій появився для цього ?... жартую звісно)

у кого виконавець відправляв лист постанову до привату через укрпошту, при отриманні листа банком довго чекали на розблокування? Я відстежила трекінг відправлення, лист отримали вчора. Сьогодні дзвоню в приват, кажуть, що не бачуть. Добитися від них інформації неможливо. Вже з трьома операторами розмовляла, кажуть, якби електронкою отримали, вже б обробили (на протязі 3 днів) , а ті шо по укрпошті приходять в порядку черги, бо листів багато. Так можна чекати невідома скільки тієї черги.

у кого виконавець відправляв лист постанову до привату через укрпошту, при отриманні листа банком довго чекали на розблокування? Я відстежила трекінг відправлення, лист отримали вчора. Сьогодні дзвоню в приват, кажуть, що не бачуть. Добитися від них інформації неможливо. Вже з трьома операторами розмовляла, кажуть, якби електронкою отримали, вже б обробили (на протязі 3 днів) , а ті шо по укрпошті приходять в порядку черги, бо листів багато. Так можна чекати невідома скільки тієї черги.
нажаль є такі що вже третій тиждень чекають з моря погоди

Скільки днів приватбанк розблоковує приблизно?

Постанову про рахунок побачив вже що є.Вчора заяву відправляв.

Короче банк Восток полная шляпа тупорылая, не связывайтесь с ним! Пришла наконец-то им постанова на розблокування 13400 в мес, при чем, Я НИКАКИМ образом об этом не был уведомлен, пока сам 5 раз не звонил на горячую линию и не добился ответа. Но, чтобы их снять нужно обязательно ехать в отделение, подходить к специалисту уведомить что хочешь снять со счета, он подает какую-то заявку и после этого ожидаешь 1,5-2 часа, пока какие-то там данные подтянутся и только тогда можно снять через кассу 13400 максимум. Других способов нет , вообще.
звиздец что еще сказать

Короче банк Восток полная шляпа тупорылая, не связывайтесь с ним! Пришла наконец-то им постанова на розблокування 13400 в мес, при чем, Я НИКАКИМ образом об этом не был уведомлен, пока сам 5 раз не звонил на горячую линию и не добился ответа. Но, чтобы их снять нужно обязательно ехать в отделение, подходить к специалисту уведомить что хочешь снять со счета, он подает какую-то заявку и после этого ожидаешь 1,5-2 часа, пока какие-то там данные подтянутся и только тогда можно снять через кассу 13400 максимум. Других способов нет , вообще.
звиздец что еще сказать
Це не тільки у цих кончалиг.
Є ще банки де тільки налом на касі можливо зняти отих 13.4к

Чекаю 3 тиждень ... нема і все. Чекайте зараз багато клієнтів скаржаться і чекають... їхня відповідь.
А ви брали в виконавця трекінг , щоб відстежити? Бо моя кричить чекайте , так я вже її замахала
Скільки часу лист йшов в банк?

Це не тільки у цих кончалиг.
Є ще банки де тільки налом на касі можливо зняти отих 13.4к
это трындец, я вынужден им пользоваться так как туда ЗП приходит и изменить нельзя. При чем в поддержке банка мне даже не могут сказать какой у меня остаток средств на счету вообще, а посмотреть я не могу никак, ибо в онлайн банкинге просто минус по ВП висит и все. ЗП приходила неделю назад, там как раз 13к, но остались ли они на счету доступны для снятия или списались в минус - хрен его знает. Едь в отделение в другой город на удачу называется.
Завтра буду ехать пытаться снимать, а что делать ((

А ви брали в виконавця трекінг , щоб відстежити?
Так, мені асистент виконавця надала номер відправлення листа. Відправили 24.05, відстежила, що вчора (29.05) лист вручили, але приват банк кажуть, що ще його не зареєстрували.

Назад
Угорі