6 травня набрали чинності зміни до закону про виконавче провадження: перші арешти рахунків

вітаю! банк "не баче" постанови в системі. є якісь терміни, бо вже 2 дні минули, а вони все не бачать

Так Аваль мені дає змогу зняти кошти, Тільки все і відразу, до 18:00 я повинна їх зняти, потім знову арешт, і так кожного місяця, я їм пишу коли мені потрібно зняти кошти вони знімають арешт, я біжу бігом до 18:00 знімати

Вкладення

• Screenshot_2023-06-01-10-39-09-204_com.viber.voip.webp
    Screenshot_2023-06-01-10-39-09-204_com.viber.voip.webp
    23.1 Кб · Перегляди: 92
Так Аваль мені дає змогу зняти кошти, Тільки все і відразу, до 18:00 я повинна їх зняти, потім знову арешт, і так кожного місяця, я їм пишу коли мені потрібно зняти кошти вони знімають арешт, я біжу бігом до 18:00 знімати
О геніально придумали, відчувається креативність Райфу

Друзі, підкажіть що робити.
Та ж сама ситуація щодо блокування.
Відправив 17-го травня рек. лист до виконавця, до сих пір навіть ніхто не забрав.
Паралельно відправив на ел. пошту, з цифровим підписом лист - тиша.
Нещодавно ще відправив на минулих виконавців листи (щоб вже напевно) - теж тиша.
Дзвонив до ВДВС - слухавку ніхто не бере. Що порадите робити?

Відправив 17-го травня рек. лист до виконавця, до сих пір навіть ніхто не забрав.
Нещодавно ще відправив на минулих виконавців листи (щоб вже напевно) - теж тиша.
я дзвонила до асоціації приватних виконавців, дівчина все підказала, спробуйте

Я вже тут раніше піднімала питання про те, що одні банки знімають повністью блок, а іншу дурью маються. В Сенсі теж така сама фігня. Але якщо у аваля хоть багато відделень, то у сенса їх всього 2 на область. За дві години і не доїдеш по гроші. Короче банки подуріли(((

І доречі, тут відписувалась людина, в якої аваль розблокував картку для всіх операцій. Теж заява на 13 400. Тобто виходить, однім повністью розблоковують, а іншим тільки дають в касі.

" Я художник. Я так вижу...":mosking:

вибачте, не побачила
Має ще бути номер в дії до самого виконавця
Має ще бути номер в дії до самого виконавця
У мене державний виконавець, для чого мені їх турбувати?
А якщо живете не подалік краще навідайтесь в гості

Я вже тут раніше піднімала питання про те, що одні банки знімають повністью блок, а іншу дурью маються. В Сенсі теж така сама фігня. Але якщо у аваля хоть багато відделень, то у сенса їх всього 2 на область. За дві години і не доїдеш по гроші. Короче банки подуріли(((

І доречі, тут відписувалась людина, в якої аваль розблокував картку для всіх операцій. Теж заява на 13 400. Тобто виходить, однім повністью розблоковують, а іншим тільки дають в касі.

Щось типу того. Це я живу поруч з банком, а якщо людям їхати до нього потрібно не одну годину, мутять вони там, самі не знають що. Ну кошти я вже зняла . Дякую за допомогу з заявою Тараса, а також групу за всі дії та підказки, без вас миб б не знали що робити

Добрий день. Підкажіть будь ласка чи може приватний виконавець відмовитися від мого листа заяву для розблоку рах. Я відправляти його по почті .

Вкладення

• Screenshot_2023-06-01-14-26-04-531_com.viber.voip.webp
    Screenshot_2023-06-01-14-26-04-531_com.viber.voip.webp
    47.6 Кб · Перегляди: 81
Доброго дня) Сьогодні вислала листи двом виконавцям - державному і приватному. Але аліменти надійдуть на карту в понеділок - вівторок. Є відскановані копії листів, але немає КЕП, то ж через Дію підписати їх не можу. Є сенс надіслати копії електронною поштою, щоб пришвидшити розблокування рахунку? Чи все залежить від параду планет, астрологічного прогнозу і настрою виконавців? 1 приватний, 1 державний

Доброго дня) Сьогодні вислала листи двом виконавцям - державному і приватному. Але аліменти надійдуть на карту в понеділок - вівторок. Є відскановані копії листів, але немає КЕП, то ж через Дію підписати їх не можу. Є сенс надіслати копії електронною поштою, щоб пришвидшити розблокування рахунку? Чи все залежить від параду планет, астрологічного прогнозу і настрою виконавців? 1 приватний, 1 державний
саме так.

бо направлення просто пдф файлу не передбачено чинним законодавством

Добрий день. Підкажіть будь ласка чи може приватний виконавець відмовитися від мого листа заяву для розблоку рах. Я відправляла його по почті .

А якій термін рекомендований лист може знаходитися на почті? Тому що мені сьогодні прийшло повідомлення про повернення.

Вкладення

• Screenshot_2023-06-01-14-26-04-531_com.viber.voip.webp
    Screenshot_2023-06-01-14-26-04-531_com.viber.voip.webp
    47.6 Кб · Перегляди: 67
вітаю! банк "не баче" постанови в системі. є якісь терміни, бо вже 2 дні минули, а вони все не бачать
У мене приват. Постанову виконавець сформував 24 травня, відправив укр.поштою 26 травня. Банк ще не отримав, принаймні так відповідає. Хоча і перевірити чи дійсно відправив виконавець постанову про визначення рахунку для видаткових операцій теж не має можливості. Замкнуте коло

Назад
Угорі