Сакура
Форумчанин
- Дописи
- 61
- Реакції
- 29
- Бали
- 3590
Сакура не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
На сортувальному висить в КиєвіЗазвичай до 5 днів робочих
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
На сортувальному висить в КиєвіЗазвичай до 5 днів робочих
Понеділок день важкий)На сортувальному висить в Києві
а обіцяли коли доставити?Укрпошта так довго доставляє листи, вже тиждень дійти не можуть
за несвоєчасну доставку реєстрованих поштових відправлень усіх видів - штраф у розмірі 25 відсотків вартості послуги поштового зв’язку;
Коли отримає рекомендований лист.Отже, сьогодні нарешті вийшло зв'язатись із виконавцем, вона сказала що відправили постанову в ПУМБ укрпоштою 26.05, в АСВП нічого немає
Можливо хтось знає, за кільки часу після отримання постанови ПУМБ розблокує зняття 13400?
А в кого як по УкрСиббанку? Коли розблокували?Коли отримає рекомендований лист.
Мій вже третій тиждень не може дійти , тому такі справи
Дякую за заяву ще раз,постанова вже є про визначення рахункуВітаю))
Завжди будь ласка.
Надумаєте займатись вп, пишіть по контактах в підпису.
Вони мабуть завалині ними?Понеділок день важкий)
В Україні навряд. Все йде до того, що всі банки поступово ляжуть під асвпЄ хоч якийсь банк, який не блокує? В якого можна відкрити віртуальну картку
Відкрийте на когось з безкредитних родичів/друзівЄ хоч якийсь банк, який не блокує? В якого можна відкрити віртуальну картку
Відкрийте на когось з безкредитних родичів/друзів![]()
Не чув такого. Про зняття арешту чув, що їм треба від всіх, а про рахунок не було.Доброго ранку. Скажіть будь ласка моно хоч комусь розблокував картку, бо в мене отримали документи по укр пошті від виконавця і сказали що не розблокують поки не отримають постанови від всіх остальних виконавців.
Дякую. Буду чекатиНе чув такого. Про зняття арешту чув, що їм треба від всіх, а про рахунок не було.
Вище писали, що є люди в кого зняли обмеження.
Потрібно постанову від всіх виконавців!Доброго ранку. Скажіть будь ласка моно хоч комусь розблокував картку, бо в мене отримали документи по укр пошті від виконавця і сказали що не розблокують поки не отримають постанови від всіх остальних виконавців.
Інакше банк не розблокуєПотрібно постанову від всіх виконавців!
Не раджу чекати, бо не розблокують.Дякую. Буду чекати
Та мені на роботу. Щоб туди скидали "преміальну" частину зп. Але сказали, що то має бути лише особистаВідкрийте на когось з безкредитних родичів/друзів![]()
Я зараз відкриваю білу картку монобанку подружайці з форуму. Консультант запитав яке ім"я я хочу написати на білій картці.Та мені на роботу. Щоб туди скидали "преміальну" частину зп. Але сказали, що то має бути лише особиста
Зараз подивився на свою чорну картку. На ній немає мого ім"я.Та мені на роботу. Щоб туди скидали "преміальну" частину зп. Але сказали, що то має бути лише особиста
Пиши там хоч Джон Ленон. Отримувач має бути "Вася" якому будуть переказ робити.Я зараз відкриваю білу картку монобанку подружайці з форуму. Консультант запитав яке ім"я я хочу написати на білій картці.
Я сказав шо моє, на всяк випадок. Але можна написати будь яке (як я зрозумів).
Зараз подивився на свою чорну картку. На ній немає мого ім"я.
Тож ось вам і вихід.
В бухгалтерію заява від "Васі" з номером картки, і все в ажурі. Мені здається, що преміальна частина зп навіть не дуже офіційна.Пиши там хоч Джон Ленон. Отримувач має бути "Вася" якому будуть переказ робити.
Навряд чи який роботодавець захоче відправляти кошти невідомо кому, а потім в "разі войни" доказувати що він саме "Васі" робив переказ.