6 травня набрали чинності зміни до закону про виконавче провадження: перші арешти рахунків

Постанова від іншого виконавця. Скпзали оскільки два арешти - повинно бути дві постанови
В мене 5 постанов. Чекати 5 постанов...
У Вас про зняття арешту, чи на 13400?
Якщо про арешт, то все вірно. Якщо про 13400, то це відмазка банку.

Постанова від іншого виконавця. Скпзали оскільки два арешти - повинно бути дві постанови
В мене три постанови і всі три виконавця зняли арешт на ліміт 13400, тож не опускайте руки. Просто напишіть ще заяву другому виконавцю і не соромтеся дзвонити йому та питати як там успіхи.

Я відправила виконавцям лист і електронною поштою і укр поштою. Навіть і не очікувала що так швидко спрацює приватний виконавець. Вже в дії є постанова в він сам попередив інших виконавців. Тільки не розумію чому пише Загальна постанова без затвердження. Розясніть будь ласка
В мене так само написано "Загальна постанова на затвердження"

Большое спасибо всем участникам форума,модераторам!Сегодня моно разблокировал!Даже смог снять деньги которые там были до блокировки.
Повезло вам)мне сегодня тоже Моно вечером разблокировал ,но перед этим слизали всё со всех карт в ноль.
Повезло вам)мне сегодня тоже Моно вечером разблокировал ,но перед этим слизали всё со всех карт в ноль.
Начинаю жизнь с нуля)и с долга добрым людям,а то осталась совсем без средств к существованию.

Я все ще не маю спокою.
Сьогодні по телефону помічник виконавця повідомив, що мій лист з проханням розблокувати рахунок в межах 2мзп отримав. Тобто, вони повинні через 2 робочих дні вже винести постанову? Бо він мені повідомив, що розгляд протягом 30 календарних днів.

Я все ще не маю спокою.
Сьогодні по телефону помічник виконавця повідомив, що мій лист з проханням розблокувати рахунок в межах 2мзп отримав. Тобто, вони повинні через 2 робочих дні вже винести постанову? Бо він мені повідомив, що розгляд протягом 30 календарних днів.
Повинен за 2 дні.

Я все ще не маю спокою.
Я писала заяву 22 травня, а постанову виконавець виніс 23 травня. А от коли воно до банку дійде, то це питання

Повинен за 2 дні.
Дякую за відповідь, якщо до вт не буде, треба їх кошмарити?
І ще питання, в який термін банк надає інформацію виконавцю за запитом про стан рахунків?
Я писала заяву 22 травня, а постанову виконавець виніс 23 травня. А от коли воно до банку дійде, то це питання
Я написала лист 23.05
Мій виконавець тільки спромігся сьогодні, після мого дзвінка, платіжки на списання наштампувати. Вже тиждень без грошей і з таким виконавцем чую, що без них і залишусь. І сума ВП невелика, знести немає сенсу і заплатити не можу

Останнє редагування:
в який термін банк надає інформацію виконавцю за запитом про стан рахунків?
якщо банк підключений до АСВП, то
Запити стають доступними для завантаження надавачами платіжних послуг у день їх підписання уповноваженими особами.
Інформаційні системи надавачів платіжних послуг (далі - ІСНПП) за допомогою прикладного програмного інтерфейсу один раз на годину протягом робочого часу запитують інформацію щодо наявності запитів для їх виконання.
Не пізніше ніж за годину робочого часу після отримання запиту в ІСНПП формується повідомлення, у якому зазначається інформація про наявність рахунків у боржника, а в разі їх наявності - номери рахунків і залишок коштів на них. Зазначене повідомлення негайно відправляється до АСВП.
У разі відмови в наданні інформації про наявність та стан рахунків боржника в ІСНПП формується повідомлення з обґрунтуванням причини такої відмови, яке відправляється до АСВП.

TaniaKrav4, тепер самі спишуть... Сам чекаю на розблокування, доки не отримали інфу і не направили платіжки...

В мене сьогодні з моєї заблокованої картки намагались зняти всі кошти, це виконавець чи хто ???

В мене сьогодні з моєї заблокованої картки намагались зняти всі кошти, це виконавець чи хто ???
Виконавці не намагаються, а знімають.
Їм ваші блоки не поміха.
Мабуть якись підвальні. Дзвоніть в банк і виясняйте.

С єпітримки впо снимают? Не успею через суд закрыть впровадження, до того как ВПО прийдёт.
Платежная инструкция стоит на карту для выплат, IBAN єпітримки не указан.
С єпітримки впо снимают? Не успею через суд закрыть впровадження, до того как ВПО прийдёт.
Платежная инструкция стоит на карту для выплат, IBAN єпітримки не указан.

Яку конкретну потрібно заяву?

2 рази була відправлена заявка з електронним підписом sig і asice .

Виконовець дав відповідь-немає заяви.

Чи відправляти звичайну заяву без підписа і + з електронним підписом?

Чи почтою звичайною рекомендованим листом?

Виконовець дав відповідь-немає заяви.
Що значить немає ?
Він не отримав на пошту чи немає самої заяви?
Ви мали б йому відправити архів у якому заява і підпис... приблизно таке :

1685347707000.webp

Доброго дня! Кому примат розблокував карти?! Третій тиждень пішов, політ нормалтний, виконавець відправив рекомендованим листом.
Маю 2 постанови , так приватний виконавець сьогодні мене здивував . Минулого тижня зробив постанову про арешт коштів , а сьогодні зняв арешт і вже в банку відображається , подзвонила подякувала ?, і доречі якщо 2 постанови чи 10 все рівно треба заяви відсилати всім, банк не розблокує(

Назад
Угорі