6 травня набрали чинності зміни до закону про виконавче провадження: перші арешти рахунків

Кто может подсказать? Исполнитель говорит что Відповідна постанова винесена 12.05.2023 та направлена до банку рекомендованим листом з повідомленням. Уже прошло 10 дней,писал в тех поддержку банка,сказали что должно прийти день,два ждите.

Кто может подсказать? Исполнитель говорит что Відповідна постанова винесена 12.05.2023 та направлена до банку рекомендованим листом з повідомленням. Уже прошло 10 дней,писал в тех поддержку банка,сказали что должно прийти день,два ждите.
а який у вас банк?

Вкладення

• Screenshot_2023-05-22-18-02-35-970_ua.privatbank.ap24.webp
    Screenshot_2023-05-22-18-02-35-970_ua.privatbank.ap24.webp
    30.6 Кб · Перегляди: 75
Так а что реально так долго заказное письмо укр почтой может идти?
У мене в сенсбанк ішло з 15 травня. Сьогодні написали що вже получили.

Кому цікаво:
СенБанк отримав постанову від 15 травня і розблокував рахунок. Ну як розблокував.... Залишили на карті мінус и сказали знімати 13 400 тільки на касі. На питання чому, інші банки дозволяють проводити всі опреаціі, вони не знають і не хочуть знати. І якось автоматизувати цей процесс навіть не планують((((

Не звязуйтесь з цим банком((((

Останнє редагування:
У мене в сенсбанк ішло з 15 травня. Сьогодні написали що вже получили.
Так у меня 12.05 отправили. В поддержке банка сказали что может идти до 7 дней + 1-3 рабочих дня на разблокировку

Так у меня 12.05 отправили. В поддержке банка сказали что может идти до 7 дней + 1-3 рабочих дня на разблокировку
Чекайте, скільки кажуть, а потім задовбуйте їх кожен день. Тільки так, на жаль(((

Так задолженность никто и не будет снимать, пока вы ее не оплатите. Вам дадут только доступ к 13 400 грн в месяц. На погашение задолженности будут снимать все что больше этой суммы.
Хах, т.е ничего снимать не будут???
Я и так работающий студент, то даже минималку не получаю, так как работаю после занятий?

Заявление исполнителю отправила с электронной подписью 11 числа на почту, а сегодня моно мне карту разблокировал
Доброго вечора. Я вибачаюся. У Вас один виконавчий напис?

Добрий вечір. Порадьте що робити. Рік тому був суд по Алекс Кредит з Дорошкевич. Суд виграла, визнали напис не дійсним. Але пані Дорошкевич не видалила мене з реєстру боржників, і в Дії пише провадження зупинене, а не закрите. Писала їй на пошту - не відповідає.

Добрий вечір. Порадьте що робити. Рік тому був суд по Алекс Кредит з Дорошкевич. Суд виграла, визнали напис не дійсним. Але пані Дорошкевич не видалила мене з реєстру боржників, і в Дії пише провадження зупинене, а не закрите. Писала їй на пошту - не відповідає.
ви їй рішення з відміткою про набрання законної сили направляли?

ви їй рішення з відміткою про набрання законної сили направляли?
В мене було два суда по різних справах, і обидва виграла. Другі «АІА Фінанс Груп» з Мельником. То він швидко все сам зробив, видалив з реєстру і в Дії - закрито. А ця шановна Дорошкевич за рік часу не зробила.
Тоді добивайте. Напишіть на емеіл.
Я так розумію, що в неї хватає роботи
Я на імейл їй і писала. Ну буду ще писати значить.

Назад
Угорі