6 травня набрали чинності зміни до закону про виконавче провадження: перші арешти рахунків

В мене було два суда по різних справах, і обидва виграла. Другі «АІА Фінанс Груп» з Мельником. То він швидко все сам зробив, видалив з реєстру і в Дії - закрито. А ця шановна Дорошкевич за рік часу не зробила.

Я на імейл їй і писала. Ну буду ще писати значить.
На емейл вона відповідала..принаймні тиждень тому.

Доброго дня
Таке питання -приватний виконавець направив в банк постанову про визначення рахунку для витратних операцій.Пртватбанк відмовив, тому що документ поданий у неправильній формі.Які мої дії в цій ситуації??

Доброго дня
Таке питання -приватний виконавець направив в банк постанову про визначення рахунку для витратних операцій.Пртватбанк відмовив, тому що документ поданий у неправильній формі.Які мої дії в цій ситуації??
Тобто в неправильній формі? Та ж постанова від виконавця маж бути та й все, чи ні??

Доброго дня
Прикольно)
А виконавець що каже з цього приводу?

Доброго ранку. Як у вас із розблокуванням в приват?
Вже зла на них на вистачає! Виконавець відправила постанову в банк ще тиждень назад, навіть скрін на пошту надіслала, що все гуд, а ті говорять одне й теж саме нічого не має, нічого не бачимо..

Вже зла на них на вистачає! Виконавець відправила постанову в банк ще тиждень назад, навіть скрін на пошту надіслала, що все гуд, а ті говорять одне й теж саме нічого не має, нічого не бачимо..
У меня исполнитель утверждает что 12.05 отправил постановление в банк (моно) но пока тишина . Не знаю что и делать уже

Дзвонив на гарячу лінію Привату, розблокували рахунок ФОП на пару годин для оплати податків. Поки це максимум:(

він відправив укрпоштою??

Хто може підказати, після повної оплати по вп і оплати послуг виконавця він одразу розблоковує всі рахунки чи теж треба чекати довго?

Хто може підказати, після повної оплати по вп і оплати послуг виконавця він одразу розблоковує всі рахунки чи теж треба чекати довго?
Один день є на винисення постанови про закінчення провадженнч, і відповідно зняття арештів.

мій відправив укрпоштою та коли буде, то хз, так відповіли у приваті

Назад
Угорі