6 травня набрали чинності зміни до закону про виконавче провадження: перші арешти рахунків

Доброго дня, дзвонив виконавцю з питанням як розблокувати законну суму 13400грн на зарплатній карті банку "восток", він сказав написати заяву у довільній формі ("і в ній вказати що вам потрібно") на начальника відділу Голосіївської виконавчої служби, через канцелярію, я запитав чи можна по Email з електронним підписом, він сказав "ну або так". Я спитав, а можно на вашу пошту, він каже "то моя особиста пошта", відправляйте начальнику відділу.

Отже, я знайшов зразок заяви про "зняття арешту с заробітньої банківської картки" на цьому сайті Зразки документів , заповнив її (скрін заяви прикріпив) , наклад електронний підпис через дію, та відправив на головну електронну пошту Голосіївської виконавчої [email protected]. В листі я прикріпив також скан паспорту , ІНН, довідку місця реєстрації, скан договору з банком на відкриття зарплатного рахунку, а також виписки з банку з початку 23-го року

Маю декілька важливих питань, підкажіть, будь ласка:
1) Чи нормально, що виконавець направив відправити заяву не йому, а начальнику відділу? Розглянуть вони її взагалі у цьому випадку? Але, я цей лист переслав і на особисту пошту виконавця також на всяк випадок, хоть і заява начальнику відділу адресована..
2) Чи проканає така заява, що я надіслав (маю на увазі її зміст в цілому), хоча начебто все вірно заповнив.

3) Підскажіть, через яку пошту та як правильно відправити ще рекомендований лист? Так, щоб точно дойшов та був отриманий виконавцем (чи можна новою поштою?) Бо відчуваю, що вони там електронну пошту взагалі не читають і відповіді я не отримаю, так і залишусь сидіти без коштів для життя, а нарахування зарплати буде вже 22-го травня, тому дуже потрібно, щоб розблокували хоча б ці 13400 за цей тиждень...

Screenshot_37.jpg
Взагалі, можливо щось зможете порекомендовати мені, як прискорити процес розблокування законної суми 13400грн на зарплатній карткі? Які ще кроки зробити для цього, без особистого візиту виконавчої. Бо залишився зовсім без коштів, заблоковані всі картки, маю намір хоча б зарплатну частину врятувати.

Приколы с банком начинаются )

Дмитро, отримала інформацію по вашому запиту, що ви можете звернутися на відділення ТАСкомбанк і зняти кошти у розмірі 2-х мінімальних заробітніх плат.
Автоматизація процесу ще не реалізована, тому на цей момент ви можете зняти кошти саме на касі банку. При собі потрібно мати фізичний паспорт та ідентифікаційний код.

Дмитро, отримала інформацію по вашому запиту, що ви можете звернутися на відділення ТАСкомбанк і зняти кошти у розмірі 2-х мінімальних заробітніх плат.
Автоматизація процесу ще не реалізована, тому на цей момент ви можете зняти кошти саме на касі банку. При собі потрібно мати фізичний паспорт та ідентифікаційний код.
Тобто просто ліміт на місяць в розмірі 13400 вони зробити не можуть

:facepalm: Ох же є іпанькі

нє, ну хоть в касі можна зняти. В мене приват взагалі не чешеться

Скажите пожалуйста, а через какой срок ваш исполнитель отреагировал на заяву и сняли арест счета? Я в пятницу на емейл заяву отправил, сегодня еще отправил на мыло исполнителя, пока тишина

Скажите пожалуйста, а через какой срок ваш исполнитель отреагировал на заяву и сняли арест счета? Я в пятницу на емейл заяву отправил, сегодня еще отправил на мыло исполнителя, пока тишина
2 рабочих дня есть у исполнителя на вынесение постановления 1 день на отправку его в банк

2 рабочих дня есть у исполнителя на вынесение постановления 1 день на отправку его в банк
ну не вписали в ЗУ "Про исполнительное производство" срок банку(((
надо читать ваш договор банковского обслуживания, их правила....короче, не до конца продумали єти изменения

Дозвонився до свого особистого банкіра в приваті. Відповіли, що станом по п'ятницю, від виконавця нічого не надходило. Порекомендували чекати 3 дні.. В середу буду довбити далі підтримку Привату.

А можливо виконавець і не відправляв нічого, хоча казав,що відправив

Дозвонився до свого особистого банкіра в приваті. Відповіли, що станом по п'ятницю, від виконавця нічого не надходило. Порекомендували чекати 3 дні.. В середу буду довбити далі підтримку Привату.

А можливо виконавець і не відправляв нічого, хоча казав,що відправив
гляньте в асвп.
там повинен бути супровідний лист, якщо виконавець направив постанову

В мене три ВП від різних виконавців, поки ситуація така:
Надіслав фото заяви від руки, id-картки, свідоцтво реєстрації, інн та ЕЦП від Привату. 1-ий виконавець сказав, що все ок, але треба скани (на ел. пошту), а не фото. Замість 2-го відповіла секретарша, сказала що все ок, але чекає рішення виконавця. 3-й взагалі не відповідає по номерам та пошті, буду завтра їхати в офіс)

Тож не лініться як я, йдіть одразу в ксерокс. І якщо є можливість, то одразу до виконавця.

Назад
Угорі