6 травня набрали чинності зміни до закону про виконавче провадження: перші арешти рахунків

а разве с этих 13 400 что-то можно принудительно списывать?
Вроде в законе была такая фраза "Звернення стягнення у межах зазначеної суми на такому рахунку не здійснюється. "
есть такая фраза))
я и не говорил, что из этой суммы можно взыскивать))
Нет, два документа прислала, один я скинул сюда и второй постанова. В банке говорят что нет этот документ про примусове виконання.

Постановление о призначенні, они ж мне скинули эти два документа.

ничего не смущает?))))

Вкладення

• IMG_20230512_194225_008.webp
    IMG_20230512_194225_008.webp
    84.6 Кб · Перегляди: 101
Yodkins, так это банк выделывается... По-моему в постанове все понятно написано.

и что этим гениям банковского дела тогда не так?
Им не нравится первый документ )))хз и что делать вообще в НБУ жалобу?)
И вообще такая борода этот спортбанк, если бы не перевод, который пришел мне и завис, я бы забил болт на них
Эта коза в поддержке вообще попутала.

Дмитро, інформація вам надана. Вирішіть, будь ласка, питання з виконавчою службою - переказати кошти можна і з інших рахунків.

И вообще такая борода этот спортбанк, если бы не перевод, который пришел мне и завис, я бы забил болт на них

Дмитро, інформація вам надана. Вирішіть, будь ласка, питання з виконавчою службою - переказати кошти можна і з інших рахунків.
Ну да, тогда жалоба в нбу
Тогда у вас вообще не должно быть арестов.
Что за банк арестовал? Не моно?

Ну да, тогда жалоба в нбу

Тогда у вас вообще не должно быть арестов.
Что за банк арестовал? Не моно?
Сенс банк зарплатный проект
Стягнення она вернула, но арест-то остался

Вкладення

• Screenshot_20230512_202515.webp
    Screenshot_20230512_202515.webp
    34.7 Кб · Перегляди: 97

Спросите как они собираются исполнять вторую постанову. А то первую они исполняют, а вторую? И пригрозите что будете жаловаться в нбу.
Я так понимаю, что первая постанова о том, что арест на счету сохраняется. И действительно, арест счета новый закон не отменяет. Но несмотря на арест, банк должен позволить пользоваться 13 400 грн.

Не должно быть ареста, если вернули по заяве стягувача.
Через пол часика скину ссылку на закон. Пока в дороге
вот утвержденный и актуальный перечень Про затвердження Переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих Російською Федерацією
смотрите свой населенный пункт, и если он в нем есть, значит подпадаете.
Милая, вот.

Останнє редагування:
Спросите как они собираются исполнять вторую постанову. А то первую они исполняют, а вторую? И пригрозите что будете жаловаться в нбу.
Я так понимаю, что первая постанова о том, что арест на счету сохраняется. И действительно, арест счета новый закон не отменяет. Но несмотря на арест, банк должен позволить пользоваться 13 400 грн.
Так они говорят у вас не арест, а примусове стягнення и при этом типо не канает новый закон.

Дмитро, вище вам зазначали всю актуальну інформацію.
До банку надійшла постанова про примусове виконання, а не арешт.
Відповідно до чинного законодавства - зняти таке блокування, за проханням виконавця не можливо.
Вас неоднократно протягом доби інформували про дану ситуацію.
Запитання необхідно вирішувати саме з виконавцем, а не банком.
Зі свого боку ми не можемо піти на поступки та порушити постанову НБУ.
Перечитайте, будь ласка, повідомлення, які ми надавали вам вище та ознайомтесь зі законодавством.
Повторно дублюємо вам постанови: Порядок та умови здійснення виконавчого провадження та Про внесення змін до деяких законів України щодо окремих особливостей організації примусового виконання судових рішень і рішень інших органів під час дії воєнного стану.
Змінити примусове виконання на арешт, також можливо лише за відповідним зверненням виконавця. Тому вирішувати це запитання необхідно саме з ним.
З нашого боку надали конструктивну та розгорнути відповідь, враховуйте, що на цей час вона не зміниться.
Тому, якщо маєте інші запитання, уточніть їх, будь ласка ?

Так они говорят у вас не арест, а примусове стягнення и при этом типо не канает новый закон.

Дмитро, вище вам зазначали всю актуальну інформацію.
До банку надійшла постанова про примусове виконання, а не арешт.
Відповідно до чинного законодавства - зняти таке блокування, за проханням виконавця не можливо.
Вас неоднократно протягом доби інформували про дану ситуацію.
Запитання необхідно вирішувати саме з виконавцем, а не банком.
Зі свого боку ми не можемо піти на поступки та порушити постанову НБУ.
Перечитайте, будь ласка, повідомлення, які ми надавали вам вище та ознайомтесь зі законодавством.
Повторно дублюємо вам постанови: Порядок та умови здійснення виконавчого провадження та Про внесення змін до деяких законів України щодо окремих особливостей організації примусового виконання судових рішень і рішень інших органів під час дії воєнного стану.
Змінити примусове виконання на арешт, також можливо лише за відповідним зверненням виконавця. Тому вирішувати це запитання необхідно саме з ним.
З нашого боку надали конструктивну та розгорнути відповідь, враховуйте, що на цей час вона не зміниться.
Тому, якщо маєте інші запитання, уточніть їх, будь ласка ?
В новом законе есть такое "Звернення стягнення у межах зазначеної суми на такому рахунку не здійснюється." Примусово они могут стягувать только то, что больше 13 400 грн.
Пусть дают вам 13 400, а остальное стягуют примусово.

В новом законе есть такое "Звернення стягнення у межах зазначеної суми на такому рахунку не здійснюється." Примусово они могут стягувать только то, что больше 13 400 грн.
Пусть дают вам 13 400, а остальное стягуют примусово.
Я понял, спасибо)

Тоді Ви матимете можливість корисуватись всією заробітньою платнею, оскільки Ваша заробітна плата не перевищує 13400 грн.
В мене на картці 6 тисяч гривень і я не можу кортстуватись коштами, все заблокавано. На інший тисяча і так само заблоковано. Що це за 13 400 грн?
У випадку, коли заробітня плата приходить на два карткових рахунки, але не перевищує 13400 - яким чином?
Буде змога двома частинами зп користуватись з двох рахунків? Переказуючи між ними ці кошти для зручності
В мене тисяча гривень і заблокавано все я не можу користуватись ними.

как обещал.

У разі повернення виконавчого документа стягувачу на підставі пунктів 1, 3, 11 частини першої цієї статті арешт з майна знімається.
у вас п.1.ч.1. Так что ареста не должно быть, в принципе

В мене на картці 6 тисяч гривень і я не можу кортстуватись коштами, все заблокавано. На інший тисяча і так само заблоковано. Що це за 13 400 грн?

В мене тисяча гривень і заблокавано все я не можу користуватись ними.
Почитайте цю тему. Вам треба подати заяву, щоб користуватись цією сумою

Назад
Угорі