6 травня набрали чинності зміни до закону про виконавче провадження: перші арешти рахунків

Я получала з/пл на почту до войны, с марта 2022 вернулась к карте. Я просто писала заявление на имя главбуха предприятия, без юриста и договора с почтой.
А в травні 2022 року Укрпошта прийняла рішення не заключати договір з фізичними лицями, тільки з юридичними. Я працюю в бюджетній організації. Тому потрібно було лікарні заключити договір.
Все для людей.
У мене гроші уже рік висять на пошті, наша головна бухгалтер не хоче робити повернення, а пошта не видає без заключення договору.

За нашого лікарняного юриста я взагалі мовчу, він дуже хитрозроблений. Свої гроші заробляє в суді на розблокіровці митного товару. Якщо груз вартує мільйон, то думаю не погані грошенята має.
Какие положення?????
Їхнє внутрішнє. Так мені пояснили працівниці пошти.
Я і на гарячу лінію дзвонила, мені так само відповіли.

А в травні 2022 року Укрпошта прийняла рішення не заключати договір з фізичними лицями, тільки з юридичними. Я працюю в бюджетній організації. Тому потрібно було лікарні заключити договір.
Все для людей.
У мене гроші уже рік висять на пошті, наша головна бухгалтер не хоче робити повернення, а пошта не видає без заключення договору.
У меня уже этот бухгалтер сам мне бы деньги заплатил.

Все для людей.
Бухгалтер с юристом не хочет задницу поднять . Тогда идите Вы на почту и приниситевсе на блюдичке Позвоните в департамент праци и на 1545 . Мы получаем на почте и тоже бюджетная организация и не с физическим лицом договор заключается а с предприятием.
Значить порядна людина, а у мене бухгалтер с...ка.
Значит с суками надо прощаться то есть помочь им чтобы ушли их

Бухгалтер с юристом не хочет задницу поднять . Тогда идите Вы на почту и приниситевсе на блюдичке Позвоните в департамент праци и на 1545 . Мы получаем на почте и тоже бюджетная организация и не с физическим лицом договор заключается а с предприятием.

Розумієте, риба гниє з голови і якщо наш юрист і головний бухгалтер собі таке дозволяють, значить тільки з дозволу директора закладу

Розумієте, риба гниє з голови і якщо наш юрист і головний бухгалтер собі таке дозволяють, значить тільки з дозволу директора закладу
ЗначитВам не надо деньги когда нам все блоконули и надо было как то жить и на что то жить то мы были и на почте и в головы отг и в главного бухгалтера и позвонили в департамент праци и дали трубку но бухгалтеру и перевели ещё в 20 году когда ещё не было онлайн программы а носили на почту списки на пересисление денег

Я минулого року місяць ходила між поштою і лікарнею. В мене стався гіпертонічний криз. І я вирішила взяти паузу.
У мене недавно колега померла від раку легень, вона мала закладену квартиру в банку, тому взагалі не лікувалась. А я навіть нічого і не знала, що людина має такі проблеми.

Я минулого року місяць ходила між поштою і лікарнею. В мене стався гіпертонічний криз. І я вирішила взяти паузу.
У мене недавно колега померла від раку легень, вона мала закладену квартиру в банку, тому взагалі не лікувалась. А я навіть нічого і не знала, що людина має такі проблеми.
Надо бороться жалуйтесь выше

Вибачте за таке питання, трішки не розумію. Якщо мене немає в реєстрі боржників, в дії виконавчих проваджень немає- це означає, що в мене нема ИНН, вірно? І відповідно мені не можуть відкрити виконавче провадження та заблокувати рахунок. Так?

ЗначитВам не надо деньги когда нам все блоконули и надо было как то жить и на что то жить то мы были и на почте и в головы отг и в главного бухгалтера и позвонили в департамент праци и дали трубку но бухгалтеру и перевели ещё в 20 году когда ещё не было онлайн программы а носили на почту списки на пересисление денег
Я перевела зарплату на монобанк.

Вибачте за таке питання, трішки не розумію. Якщо мене немає в реєстрі боржників, в дії виконавчих проваджень немає- це означає, що в мене нема ИНН, вірно? І відповідно мені не можуть відкрити виконавче провадження та заблокувати рахунок. Так?
Ну да
Я перевела зарплату на монобанк.
Блоконут при вп

именно)))
если на счет капает только зп, можно пробовать, через суд, отменять постановление об аресте.
есть позиция вышки по двойному удержанию
А, подскажите, пожалуйста, исполнитель может разблокировать только счета типа зарплатных, пенсионных, а кредитные счета может?

Это ясно
Но у меня вп от тепловых сетей
Прописана ещё и дочь, ей моно заблокировал кредитку, вот я и спрашиваю, могут ли её разблокировать,
А то ей умники написали, что только спец счета, ну там пенсия,зп и тд
1 счет. выбирать его вам
Это может быть даже кредитная карта?

Это ясно
Но у меня вп от тепловых сетей
Прописана ещё и дочь, ей моно заблокировал кредитку, вот я и спрашиваю, могут ли её разблокировать,
А то ей умники написали, что только спец счета, ну там пенсия,зп и тд

Это может быть даже кредитная карта?
Для визначення такого поточного рахунку у банку фізична особа - боржник звертається до органу державної виконавчої служби, приватного виконавця, який наклав арешт на кошти фізичної особи - боржника, із заявою про визначення поточного рахунку у банку для здійснення видаткових операцій.

следовательно, должник сам выбирает, что это за счет.
ограничений нет

Назад
Угорі